Φ kralx Gönderi tarihi: 15 Ekim , 2005 Gönderi tarihi: 15 Ekim , 2005 Sebla sende olmasan yaşanmaz bu ortamda... Şimdi çıkıyorum yarın görüşürüz.. Bayan pandora sanada iyi geceler bakalım... Alıntı
Φ monalisa Gönderi tarihi: 15 Ekim , 2005 Gönderi tarihi: 15 Ekim , 2005 günaydın kimse yokmu????? bari şurda iki dk uyuklayayım Alıntı
Φ içimdeki deniz Gönderi tarihi: 15 Ekim , 2005 Gönderi tarihi: 15 Ekim , 2005 iyisimi siz bir kahve için uyumayamı geldiniz canım Alıntı
Φ mara bulge Gönderi tarihi: 15 Ekim , 2005 Gönderi tarihi: 15 Ekim , 2005 iyisimi siz bir kahve için uyumayamı geldiniz canım herkeslere günaydin.. bi kahvede ben alabilirmiyim? Alıntı
Φ içimdeki deniz Gönderi tarihi: 15 Ekim , 2005 Gönderi tarihi: 15 Ekim , 2005 günaydın hoşgeldiniz..tabi ki.süt alırmıydınız? Alıntı
Φ mara bulge Gönderi tarihi: 15 Ekim , 2005 Gönderi tarihi: 15 Ekim , 2005 günaydın hoşgeldiniz..tabi ki.süt alırmıydınız? yok yok söyle sade kahve olsun ki uykumuz gelmesin Alıntı
Φ içimdeki deniz Gönderi tarihi: 15 Ekim , 2005 Gönderi tarihi: 15 Ekim , 2005 tabi hatta uykun açılsın arkadaşım şeker alırmısın? Alıntı
Φ mara bulge Gönderi tarihi: 15 Ekim , 2005 Gönderi tarihi: 15 Ekim , 2005 tabi hatta uykun açılsın arkadaşım şeker alırmısın? hayir tesekkürler kolay gelsin Alıntı
Φ monalisa Gönderi tarihi: 15 Ekim , 2005 Gönderi tarihi: 15 Ekim , 2005 hımm üç hatun burdayız demek???nerden başlasak ki laflamaya kimsede yokken,meydanı boş bulmuşken değerlendirmek lazım di me.... ben size cappicino yapcam,benim ikramım olsun Alıntı
Φ mara bulge Gönderi tarihi: 15 Ekim , 2005 Gönderi tarihi: 15 Ekim , 2005 hımm üç hatun burdayız demek???nerden başlasak ki laflamaya kimsede yokken,meydanı boş bulmuşken değerlendirmek lazım di me.... ben size cappicino yapcam,benim ikramım olsun çook mersi.. tadi da pek güzelmisss eee kimler var simdi cafede? Alıntı
Φ karçiçeği_m Gönderi tarihi: 15 Ekim , 2005 Gönderi tarihi: 15 Ekim , 2005 KAREYİ 4LEDİK KIZLAR EEE BAŞKA NELER OLMUŞ KİM KİMİNLE ÇIKIYORMUŞ...HADİ ANLATIN BAKALIM KAYNATALIM KİMSE YOKKEN... Alıntı
Φ sebla Gönderi tarihi: 15 Ekim , 2005 Gönderi tarihi: 15 Ekim , 2005 HERKESE GÜNAYDIN ÇOK ŞÜKÜR UYANIP GELEBİLDİM... Alıntı
Φ monalisa Gönderi tarihi: 15 Ekim , 2005 Gönderi tarihi: 15 Ekim , 2005 çıkma olayına fln bi kere girdim ortalık yangın yerine döndü...bi daha töbe valla... made in bayan olduğunu duydum ya,başka hiç bi şey şaşırtamaz beni bugün Alıntı
Φ mara bulge Gönderi tarihi: 15 Ekim , 2005 Gönderi tarihi: 15 Ekim , 2005 çıkma olayına fln bi kere girdim ortalık yangın yerine döndü...bi daha töbe valla... made in bayan olduğunu duydum ya,başka hiç bi şey şaşırtamaz beni bugün bende ilk basta erkek zannetmistim sonradan ögrendim bomba bi kisilik Alıntı
Φ monalisa Gönderi tarihi: 15 Ekim , 2005 Gönderi tarihi: 15 Ekim , 2005 az önceki iletime atıfta bulunuyorum,bugün hiç bi şey beni şaşırtamaz demiştim ama, kızlar MARCUS BANA AŞIKMIŞ!!!!!!!!!!!!!!!!!!! dalga geçiyo di me,biri beni aydınlatsın Alıntı
Φ mara bulge Gönderi tarihi: 15 Ekim , 2005 Gönderi tarihi: 15 Ekim , 2005 az önceki iletime atıfta bulunuyorum,bugün hiç bi şey beni şaşırtamaz demiştim ama, kızlar MARCUS BANA AŞIKMIŞ!!!!!!!!!!!!!!!!!!! dalga geçiyo di me,biri beni aydınlatsın evet az önce ben de okudum ama bi anlam veremedim walla ben tanimiyorum pek marcus'u dalga mi diilmi bilemicem.. Alıntı
Φ monalisa Gönderi tarihi: 15 Ekim , 2005 Gönderi tarihi: 15 Ekim , 2005 arkadaşlar hepinize iyi tatiller pzt. görüşmek üzere ben kaçıyorum Alıntı
Φ KaTliVaCib Gönderi tarihi: 15 Ekim , 2005 Gönderi tarihi: 15 Ekim , 2005 bu kız muhabbeti hiç cekilmes bea Alıntı
Φ kralx Gönderi tarihi: 15 Ekim , 2005 Gönderi tarihi: 15 Ekim , 2005 az önceki iletime atıfta bulunuyorum,bugün hiç bi şey beni şaşırtamaz demiştim ama, kızlar MARCUS BANA AŞIKMIŞ!!!!!!!!!!!!!!!!!!! dalga geçiyo di me,biri beni aydınlatsın Eğer dalga geçiyorsa birşey diyemem ama ciddiyse tebrik ederim marcusu.. Medeni cesaretinden ötürü... Alıntı
Φ arman Gönderi tarihi: 15 Ekim , 2005 Yazar Gönderi tarihi: 15 Ekim , 2005 Canım çok sıkkın burda da kimse yok içki de içemiyoruz off ya! Alıntı
Φ kralx Gönderi tarihi: 15 Ekim , 2005 Gönderi tarihi: 15 Ekim , 2005 Canının sıkkınlığına çare buluruz da, sen içki içermiydin..?? Alıntı
Φ karçiçeği_m Gönderi tarihi: 16 Ekim , 2005 Gönderi tarihi: 16 Ekim , 2005 Canım çok sıkkın burda da kimse yok içki de içemiyoruz off ya! YA SIKMA CANINI RAMAZAN BİTSİN ALATURKAMIDA ALIRIZ BERABER İÇMEYE GİDERİZ.... Alıntı
Φ mara bulge Gönderi tarihi: 16 Ekim , 2005 Gönderi tarihi: 16 Ekim , 2005 Neyse.. Saygılar... günaydiiiiiin ben bugün mutluyum insallah herkes te mutlu olur herkese benden çay Alıntı
Φ kralx Gönderi tarihi: 16 Ekim , 2005 Gönderi tarihi: 16 Ekim , 2005 Sanada günaydın... Çayı akşam içsek, ben oruçluyum da.... Alıntı
Önerilen İletiler
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.