Gönderi tarihi: 15 Ekim , 2005 19 yıl Sebla sende olmasan yaşanmaz bu ortamda... Şimdi çıkıyorum yarın görüşürüz.. Bayan pandora sanada iyi geceler bakalım...
Gönderi tarihi: 15 Ekim , 2005 19 yıl iyisimi siz bir kahve için uyumayamı geldiniz canım herkeslere günaydin.. bi kahvede ben alabilirmiyim?
Gönderi tarihi: 15 Ekim , 2005 19 yıl günaydın hoşgeldiniz..tabi ki.süt alırmıydınız? yok yok söyle sade kahve olsun ki uykumuz gelmesin
Gönderi tarihi: 15 Ekim , 2005 19 yıl tabi hatta uykun açılsın arkadaşım şeker alırmısın? hayir tesekkürler kolay gelsin
Gönderi tarihi: 15 Ekim , 2005 19 yıl hımm üç hatun burdayız demek???nerden başlasak ki laflamaya kimsede yokken,meydanı boş bulmuşken değerlendirmek lazım di me.... ben size cappicino yapcam,benim ikramım olsun
Gönderi tarihi: 15 Ekim , 2005 19 yıl hımm üç hatun burdayız demek???nerden başlasak ki laflamaya kimsede yokken,meydanı boş bulmuşken değerlendirmek lazım di me.... ben size cappicino yapcam,benim ikramım olsun çook mersi.. tadi da pek güzelmisss eee kimler var simdi cafede?
Gönderi tarihi: 15 Ekim , 2005 19 yıl KAREYİ 4LEDİK KIZLAR EEE BAŞKA NELER OLMUŞ KİM KİMİNLE ÇIKIYORMUŞ...HADİ ANLATIN BAKALIM KAYNATALIM KİMSE YOKKEN...
Gönderi tarihi: 15 Ekim , 2005 19 yıl çıkma olayına fln bi kere girdim ortalık yangın yerine döndü...bi daha töbe valla... made in bayan olduğunu duydum ya,başka hiç bi şey şaşırtamaz beni bugün
Gönderi tarihi: 15 Ekim , 2005 19 yıl çıkma olayına fln bi kere girdim ortalık yangın yerine döndü...bi daha töbe valla... made in bayan olduğunu duydum ya,başka hiç bi şey şaşırtamaz beni bugün bende ilk basta erkek zannetmistim sonradan ögrendim bomba bi kisilik
Gönderi tarihi: 15 Ekim , 2005 19 yıl az önceki iletime atıfta bulunuyorum,bugün hiç bi şey beni şaşırtamaz demiştim ama, kızlar MARCUS BANA AŞIKMIŞ!!!!!!!!!!!!!!!!!!! dalga geçiyo di me,biri beni aydınlatsın
Gönderi tarihi: 15 Ekim , 2005 19 yıl az önceki iletime atıfta bulunuyorum,bugün hiç bi şey beni şaşırtamaz demiştim ama, kızlar MARCUS BANA AŞIKMIŞ!!!!!!!!!!!!!!!!!!! dalga geçiyo di me,biri beni aydınlatsın evet az önce ben de okudum ama bi anlam veremedim walla ben tanimiyorum pek marcus'u dalga mi diilmi bilemicem..
Gönderi tarihi: 15 Ekim , 2005 19 yıl arkadaşlar hepinize iyi tatiller pzt. görüşmek üzere ben kaçıyorum
Gönderi tarihi: 15 Ekim , 2005 19 yıl az önceki iletime atıfta bulunuyorum,bugün hiç bi şey beni şaşırtamaz demiştim ama, kızlar MARCUS BANA AŞIKMIŞ!!!!!!!!!!!!!!!!!!! dalga geçiyo di me,biri beni aydınlatsın Eğer dalga geçiyorsa birşey diyemem ama ciddiyse tebrik ederim marcusu.. Medeni cesaretinden ötürü...
Gönderi tarihi: 15 Ekim , 2005 19 yıl Yazar Canım çok sıkkın burda da kimse yok içki de içemiyoruz off ya!
Gönderi tarihi: 16 Ekim , 2005 19 yıl Canım çok sıkkın burda da kimse yok içki de içemiyoruz off ya! YA SIKMA CANINI RAMAZAN BİTSİN ALATURKAMIDA ALIRIZ BERABER İÇMEYE GİDERİZ....
Gönderi tarihi: 16 Ekim , 2005 19 yıl Neyse.. Saygılar... günaydiiiiiin ben bugün mutluyum insallah herkes te mutlu olur herkese benden çay
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Hesabınız varsa, hesabınızla gönderi paylaşmak için ŞİMDİ OTURUM AÇIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.