Φ karçiçeği_m Gönderi tarihi: 12 Ekim , 2005 Gönderi tarihi: 12 Ekim , 2005 selam arkadaşlar ben geldim Alıntı
Φ GoLGi_AyGiTi Gönderi tarihi: 12 Ekim , 2005 Gönderi tarihi: 12 Ekim , 2005 valla birasdan mac bitsin gelirler ama ben avrupa yakasına kayıcam Alıntı
Φ arman Gönderi tarihi: 12 Ekim , 2005 Yazar Gönderi tarihi: 12 Ekim , 2005 Selam çocuklar kusuruma bakmayın bugün boşladım burasını ama işlerim vardı biraz birazda canım sıkkındı ama maaşallah siz iyi idare etmiş gibisiniz ee hani pek boş cafe millet gitti mi yoksa gelen mi olmadı ? Alıntı
Φ sebla Gönderi tarihi: 12 Ekim , 2005 Gönderi tarihi: 12 Ekim , 2005 arman usta yaa.. gündüz fena değildi de bu akşam biz bizeyiz.. gelen giden yok pek.. acaba cafede bir takım yenilikler mi yapsak? hani ben altı üstü çaycıyım burda..bana pek söz düşmez ama.. yine de sen bilirsin yani.. Alıntı
Φ GoLGi_AyGiTi Gönderi tarihi: 12 Ekim , 2005 Gönderi tarihi: 12 Ekim , 2005 sabahtan beri burdayım hareket yok Alıntı
Φ arman Gönderi tarihi: 12 Ekim , 2005 Yazar Gönderi tarihi: 12 Ekim , 2005 arman usta yaa.. gündüz fena değildi de bu akşam biz bizeyiz.. gelen giden yok pek.. acaba cafede bir takım yenilikler mi yapsak? hani ben altı üstü çaycıyım burda..bana pek söz düşmez ama.. yine de sen bilirsin yani.. Sen ustanı tanımadın mı daha ? Ne demek iki gözüm ... Aklına gelen her neyse söyle seni dinliyorum ... Alıntı
Φ sebla Gönderi tarihi: 12 Ekim , 2005 Gönderi tarihi: 12 Ekim , 2005 arman usta... ben diyorum ki önce reklamını yapmak lazım cafenin.. reklam çok önemli .. sonra yöresel yemeklere ve değişik içeceklere yönelebiliriz.. hani değişiklik olsun diye.. sonracığıma okey, kağıt falan oynanabilir.. hani sırf eğlence amaçlı.. birde hala şu garson işini halledemedin usta..ben bilmem yani.. şimdilik bu kadar.. daha aklıma gelirse söylerim tabi.. Alıntı
Φ arman Gönderi tarihi: 12 Ekim , 2005 Yazar Gönderi tarihi: 12 Ekim , 2005 Haklısın seblam öncelikle şu garson işini halletmek gerek ..... GEYİK CAFEYE BAY/ BAYAN DENEYİMLİ/ DENEYİMSİZ GARSON ARANMAKTADIR MÜRACAAT : Arman Alıntı
Φ GoLGi_AyGiTi Gönderi tarihi: 12 Ekim , 2005 Gönderi tarihi: 12 Ekim , 2005 Haklısın seblam öncelikle şu garson işini halletmek gerek ..... GEYİK CAFEYE BAY/ BAYAN DENEYİMLİ/ DENEYİMSİZ GARSON ARANMAKTADIR MÜRACAAT : Arman abi ben patron olmak isityom Alıntı
Φ karçiçeği_m Gönderi tarihi: 12 Ekim , 2005 Gönderi tarihi: 12 Ekim , 2005 YA ARKADAŞLAR BIRAKIN REKLAMI FALAN SICAK BİR ÇAY BİRDE SICAK MUHABBET NEYİMİZE YETMİYOR.SEBLAM CANIM ANLAT SEN ONLARA BAKMA. Alıntı
Φ GoLGi_AyGiTi Gönderi tarihi: 12 Ekim , 2005 Gönderi tarihi: 12 Ekim , 2005 evet ben patronum kardeşler ona göre muattab olalım herkes rütbesini bilsin Alıntı
Φ sebla Gönderi tarihi: 12 Ekim , 2005 Gönderi tarihi: 12 Ekim , 2005 birtanem, karçiçeğim.. ben şimdi iki kahve yaparım..biz sohbetimizi yaparız.. daha cafe yeni açıldı, hemen rütbe kavgası başladı.. ben çaycıyım arkadaşım, ben yerimi bilirim.. Alıntı
Φ GoLGi_AyGiTi Gönderi tarihi: 12 Ekim , 2005 Gönderi tarihi: 12 Ekim , 2005 birtanem, karçiçeğim.. ben şimdi iki kahve yaparım..biz sohbetimizi yaparız.. daha cafe yeni açıldı, hemen rütbe kavgası başladı.. ben çaycıyım arkadaşım, ben yerimi bilirim.. eferim çırak oradan bana köpüklü bi gayfe getr bakem Alıntı
Φ sebla Gönderi tarihi: 12 Ekim , 2005 Gönderi tarihi: 12 Ekim , 2005 eh ama artık.. çaycıyım ben diyorum.. garson değilimmmm... ama golgi arkadaşım bu seferlik...ama bak sadece bu seferlik getiriyorum kahveni.. bak bol köpüklü..hadi iç bakalım... şu garson işinin hallolması şart oldu artık.. Alıntı
Φ arman Gönderi tarihi: 12 Ekim , 2005 Yazar Gönderi tarihi: 12 Ekim , 2005 eferim çırak oradan bana köpüklü bi gayfe getr bakem Gogiciğim zanim evladim akşam akşam cinsleşme istersen vallahaa bir daha kapıdan içeri adımını atamazsın Alıntı
Φ kralx Gönderi tarihi: 12 Ekim , 2005 Gönderi tarihi: 12 Ekim , 2005 Abi müracaat formu almaya geldim.. Alıntı
Φ karçiçeği_m Gönderi tarihi: 12 Ekim , 2005 Gönderi tarihi: 12 Ekim , 2005 SEBLAM ELİNE SAĞLIK KAHVENDE NEFİS OLMUŞ.NEYSE ARKADAŞLAR SİZE DOYUM OLMAZ AMA BEN KAÇAR....KALIN SAĞLICAKLA ÖZLEYİN BENİ.YARIN GÖRÜŞMEK ÜZERE. Alıntı
Φ GoLGi_AyGiTi Gönderi tarihi: 12 Ekim , 2005 Gönderi tarihi: 12 Ekim , 2005 Gogiciğim zanim evladim akşam akşam cinsleşme istersen vallahaa bir daha kapıdan içeri adımını atamazsın ya çırak sen ne dion ya kovdum senide Alıntı
Φ sebla Gönderi tarihi: 12 Ekim , 2005 Gönderi tarihi: 12 Ekim , 2005 canım karçiçeğim..afiyet olsun ama nereye böyle erken erken.. daha yeni gelmiştin..ne güzel oturuyorduk işte.. Alıntı
Φ arman Gönderi tarihi: 12 Ekim , 2005 Yazar Gönderi tarihi: 12 Ekim , 2005 Abi müracaat formu almaya geldim.. Müracaat formun gülen yüzündür kardeşim buyur geç istediğin bir yere ben hemen sana sıcak bir çay getiriyorum önce ... Alıntı
Φ kralx Gönderi tarihi: 12 Ekim , 2005 Gönderi tarihi: 12 Ekim , 2005 Allah razı olsun.. Şöyle oturayım şuracığa.. Çayınızda mis gibi... Çay gibi dostluğunuzda sıcak, Dem gibi insnalığınız da kıvamında.. Ve şeker gibi tatalısınız... Sizleri seviyorum dostlarım.. Saygılar.. Alıntı
Φ GoLGi_AyGiTi Gönderi tarihi: 12 Ekim , 2005 Gönderi tarihi: 12 Ekim , 2005 patron geldi hadi bakiim işinizin başına Alıntı
Φ sebla Gönderi tarihi: 12 Ekim , 2005 Gönderi tarihi: 12 Ekim , 2005 şimdi ciddi ciddi patron sen misin? peki arman ustama ne oldu ki? ne yaptın ustama? Alıntı
Φ mara bulge Gönderi tarihi: 12 Ekim , 2005 Gönderi tarihi: 12 Ekim , 2005 şimdi ciddi ciddi patron sen misin? peki arman ustama ne oldu ki? ne yaptın ustama? golgi daha kalfa ustayim diye geciniyo sebla bosver Alıntı
Önerilen İletiler
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.