Gönderi tarihi: 27 Mayıs , 2006 19 yıl buyurun jön bey afiyet olsun mu desem yarasın mı desem bilemedim
Gönderi tarihi: 27 Mayıs , 2006 19 yıl tesekkurler aca gunduz gunduz de ıcılmıyo ama madem getırdın gerı cevırmem
Gönderi tarihi: 28 Mayıs , 2006 19 yıl ben su alabilirmiyim bitte bitte natalie kovaliyor buraya zor kactim yoruldum
Gönderi tarihi: 28 Mayıs , 2006 19 yıl Beleşçi Suyunu sen iç parasını ben ödeyim Soğuk bişiler de ben alıyım Açacım Parasını Gülsün öder
Gönderi tarihi: 29 Mayıs , 2006 19 yıl herkeze selam..bende bir türk kahvesi alayım.orta..fal baktıracaklar varsa sıraya girsin.. harika fal bakarım..
Gönderi tarihi: 30 Mayıs , 2006 19 yıl herkeze selam..bende bir türk kahvesi alayım.orta..fal baktıracaklar varsa sıraya girsin.. harika fal bakarım.. figgaro bir daha ki gelişinde bana fal bakmadan gidemessin söleyim günaydın arkadaşlar günaydın focalcim focal abinize hemen bişeyler hazırlayın
Gönderi tarihi: 30 Mayıs , 2006 19 yıl SeLamLar arkadaşLar ya ben Türk kahvesi alayım, ya da ocağı gösterin ben aLayım
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Hesabınız varsa, hesabınızla gönderi paylaşmak için ŞİMDİ OTURUM AÇIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.