Gönderi tarihi: 20 Mayıs , 2006 19 yıl selam herkese size bir anket açtım konusu taksi katılımlaarınızı bekliyorum.taksimaksi çaylar şirketten
Gönderi tarihi: 20 Mayıs , 2006 19 yıl bu ne böyle herkes çay ikram ediyor yeni gelenlere hatta misafirlere çay vermezmisiniz.
Gönderi tarihi: 20 Mayıs , 2006 19 yıl çaydan daha iyisi olmaz ama sağol.sizin başkanın ihtiyacı vardır .bizim başkanla takılsınlar
Gönderi tarihi: 21 Mayıs , 2006 19 yıl nerde buranın çalışanları gülsün'ün doğum günü bugün parti yapacaz....
Gönderi tarihi: 21 Mayıs , 2006 19 yıl hazırlığını yap o zaman pastalar falan banada kabak tatlısı yap...
Gönderi tarihi: 22 Mayıs , 2006 19 yıl mınenın nısanlanmasının seresfıne kadeh kaldırıyorum allah mutlu etsın .icıyorum dıyede benıde affetsın dunde gulsunun dogum gunuymus gulsununde dogum gunu kutlu olsun
Gönderi tarihi: 23 Mayıs , 2006 19 yıl aaa patroncuğum san bütün hediyeler feda olsunn güle güle kullan afiyet olsun herkeslereee
Gönderi tarihi: 23 Mayıs , 2006 19 yıl elemanım benim haaaaa bu arada geçenlerde duydum arman sana zam yaptığını falan söylemiş bu cafenin sahibi benim ve benden başka kimseyle işle ilgili muhattab olmıycaksın
Gönderi tarihi: 23 Mayıs , 2006 19 yıl ama benim paraya ihtiyacım vardı,eski patroncuğum da bi güzellik yaptı yoksa benim kendisinden böyle bi talebim olmadı olduysa dörtgöz olıyım ki zaten öyleyim tekrardan mutluluklar dilerim patroncuğum
Gönderi tarihi: 23 Mayıs , 2006 19 yıl aça köşeye sıkışınca her seferinde mutluluk dileyip durma kandıramazsın beni
Gönderi tarihi: 23 Mayıs , 2006 19 yıl aça köşeye sıkışınca her seferinde mutluluk dileyip durma kandıramazsın beni Off koptum ya .. Allah iyiliğinizi versin emi..
Gönderi tarihi: 23 Mayıs , 2006 19 yıl gül sen orda öyle ağzını ayıra ayıra hem elemanımın beynini yıkıyosun hem de kenara çekilmiş kahkahayla gülüyosun
Gönderi tarihi: 23 Mayıs , 2006 19 yıl Valla Minem bence elemanına daha iyi davranmalısın.. Bak benim zamanımda yanımda bir sürü elamanım çalışırdı ve hepside benden çok memnundular.. Yazık kız zaten bi yanmdan okuyo bi yandan ekmek parası derdin de ne olur biraz fazlalaştırsan maaşını..
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Hesabınız varsa, hesabınızla gönderi paylaşmak için ŞİMDİ OTURUM AÇIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.