Zıplanacak içerik
  • Üye Ol

taksimaksi

Φ Üyeler
  • İçerik Sayısı

    35
  • Katılım

  • Son Ziyaret

taksimaksi tarafından postalanan herşey

  1. taksimaksi doğum gününüz kutlu olsun!

  2. gençlik spor müdürlüğü ve belediye başkanlarının birlikte çalışması ile okullarımıza spor salonları yapılacak. öğrenciler spor yapmak istiyor iseniz velilerinizle birlikte okulunuzun müdürü ve beden öğretmeni ile görüşüp okulunuza spor salonu yaptırmasını isteyin. taekwon-do sporunu yapanlar varsa biliyorsunuzki okullar arası turnuvalar düzenleniyor ve bu spor dalında mücadele verenler turnuvalara katılarak öncelikle istanbul turnuvalarına sonra türkiye şampiyonasına katılacak,buda size türkiyeyi sporcu olarak gezme şansı yaratacak. bu sporun disiplin zihinsel ve bedensel gelişimine çok faydası olduğu bilinmektedir. HAYDİ GENÇLER SPORA
  3. taksimaksi

    ÖSS

    oks ye giren gençler bugün büyük bir sitresi üzerlerinden attılar onlara geçmiş olsun şimdi tatil zamanı onlar için. önümüzdeki pazarda öss var haydi bakalım gençler şimdi sıra sizde her şey gönlünüzce olsun hepinize başarılar dilerim.
  4. çocuklar hazırmısınız? yarın tüm sene boyunca hazılandığınız sınava gireceksiniz. her şey sizin elinizde okul,dershane,özel öğretmen vs. aldığınızın karşılığını vermek için sizi nasıl bir geleceğin beklediğini ölçmek için giriceğiniz sınav belirleyecek. şimdi söyleyeceğime önem verin sizlerki bu koşuşturma içinde geleceğin eğitimli genç ve büyükleri olucaksınız,muhakkaki eğitiminize devam edeceksiniz,aranızda çok çalışkanlar olacak ama sınavda başarılı olamıyanlar onlarda başarılı birer insan olacak nasılmı bazı şeyleri kaybettiğini düşünerek fen lisesi veya anodolu lisesi olmadı diye eğitim biticekmi tabiiki hayır o bölümlerde okuyanlar olsun sizlerde gideceğiniz okullarda yapabileceğinizin en iyisini yaparak yaşam ve eğitimin iççinde olucaksınız.haydi geleceğin büyükleri göreyim sizi elinizden gelenin en iyisini yapın bu türkiye cumhuriyetine layık birer genç olun. türkiye sizlere emanet olucak. topraklarınızı,insanları,canlıları sevin.sevinki çirkin gördüğünüz beğenmediğiniz şeyleri düzeltin. KENDİNİ SEVKİ BENİ SEVESİN KENDİNE SAYGI DUYKİ BANA DUYASIN...................HEPİNİZE BAŞARILAR.
  5. trafikte insanlar belliki sıcaktan bunalmış ve bir acemi veya yanlış bir hareket yapan sürücü ile hemen tartışıp işi dövüşmeye kadar getiren bu trafik magandaları hakkında ne düşünüyorsunuz.
  6. bugün nasılsınız ben iyiyim diycem ama pekte iyi değilim istanbul taksi müşterileri memnun olsun diye dün bütün gün klımayı çalıştırdım bugün her tarafım tutuldu her yerim ağırıyor.valla bu taksicilik istanbılda çok zor ne olur sizde taksi müşterisi iseniz şu klımayı çalıştırmamızı istemeyin
  7. bu pazar 8. sınıf öğrencilerini zorlu bir sınav bekliyor,onlar sınav heyecanı beklerken velileri acaba lar sarmış durumda çocuğum kazanacakmı,1 sene boyunca dershanelere boşunamı gitti ,gitmese idi dahamı iyi olurdu.çeverenizde bu stresi yaşayan muhakkak vardır. ben herkes için hayırlısını diliyorum tabiiki başarılı ve başarısız olanlar olucak ama çalışan hakkını alıcak kalanlarda çalışmadığına yanıcak.artık eğitim durumunu kendisi bir şekilde belirleyecek ve hayatını ona göre düzenleyecek.nasip diyelim.
  8. düşünce bilgilerinize teşekkür ederim. şaka yollu çok şey anlattınız ama bunlar şaka gibi gelsede gerçekte yaşanan o kadar komik olaylar oluyorki keşke istanbulda yaşayan ve taksi müşterisi olan diğer arkadaşlarda katılsada neler olup bittiğini beraberce öğrensek.
  9. arkadaşlar 17-18 haziranda minik ve yıldız taekwondo müsabakaları olucak bilginize istanbulda.
  10. ilk öğretim okullarına taekwo-do giricek büyük şahir belediyeleri okul müdürlüklerine bu konuda maddi imkan sağlıyor ve siz bu spora biraz olsun ilginiz varsa çocuklarınızın önünü açın hatta okul idaresine bu konu hakkında girişimlerini sorun ve istekte bulunun.ben bildiğim kadarı ile fikir vermeye çalışıyorum. çocuklarınızı spora verin.
  11. hoşbulduk guest çok incesiniz evet bende kabul etmezdim
  12. ikinizde çok doğru konulara değindiniz ikinizin de haklılık payı var ama insaları ayırmıyoruz eğitimde çocuğun alıcağı eğitim durumunu ayırıyoruz herkes başbakan olamaz herkes öğretmen olamaz illaki iş ve eğitim farklılıkları olucak ve ayırım bu konuda gerekli
  13. yorum ve yazılarınızın devamını bekliyorum. sevgi ile kalın
  14. eğitimini bırakıp futbol oynamak bence doğru değil futbol günümüzde ve geçmişte en popiler spor olmuştur ve olmaya devam edecektir. şunu unutmayalım futbolda geçmiş tarihimize bakın en iyi başarımız dünya üçüncülüğü ama küçük spor salonlarında yatişmiş onlarca alanda şampiyonlarımız var ve bu çocukların hepsi eğitimine devam ediyor ben bu konu hakkında illede aileleri bilgilendirmek hatta şöyle diyelim hatırlatmak için bu yazılarımı sizinle paylaşıyorum. büyük istiklal marşımızı futbolda hiç duymadık ama taekwn-do ve güreşte çok duyduk ve bunların hakkını hiç vermedik ne maddi ne manevi.hadi bu gençler desteğe. bunların sponsorlara ihtiyacı var ve bekliyorlar iş şimdi sizlerde
  15. hepinize tek tek hoş bulduk demek isterdim ama lütfen toplu halde hoş bulduğu kabul edin
  16. taekwon-do küçük yaşta başlanabilen bir spor dalıdır bu spora çocuklarını yönlendiren veliler gelecekleri için çocukları adına en iyi yatırımı yapmış olucaktır.6 yaş sonrası çocukların küçük yaşta öğrendiği çabuk karar verme yeteneğini ortaya çıkarması en önemli unsurlardan biridir.zihinsel ve bedensel gelişimlerine çok faydası vardır. i.b.b başkanı sayın kadir topbaşın spor ve sporcuya verdiği destek gün geçtikçe artıyor dolayısıyla pilot okul denen ilköğretim okullarında spor salonu yaptırıp antrönörleride belediye karşılamaktadır .sayın veliler çocuklarınıza spor yaptırın.akılları başka işlere gitmesin.
  17. ben çıldıran şehirden malum yer yani istanbul bizi öyle çıldırtıki sonunda oda bize uydu.
  18. yaklaşık olarak 40 yıldır avrupanın her yerinde vatandaşımız var zaten maddi durumu iyi olan zaten gidiyor iyide benim gibi gidemeyenler avrupa birliine girsek ne olcak girmesek ne olcak işten çıktıktan sonra bir sosyal aktiviteye katılmamız zorken burdan kalkıp avrupayamı gidicez.hadi canım beni kandırmayın başınızı ellerinizin arasına alıp bir düşünün bize ne getirisi var ne götürüsü var kendinize dürüst davranın ve vicdanınız ne diyor ona göre yazın. bakın istanbul trafiği kerme keş içinde ulaşım sıfır noktasına dayanmış pazara 20ytl ile çıkanın cüzdanı çalınıyor avrupa ha inanmam. benim ve benim gibi tc kimliği taşıyanlar kimliklerine baksınlar tc vatandaşı ve islam dini yazar bu krıterler onlara onlarınkide bize uymaz. siz şimdi buyrun yorumlarınızı yapın.
  19. ilk öğretimde son sene si olanlar aman dikkat bu gün itibarı ile sizi hayatınızın dönüm noktası diyebileceğimiz bir an bekliyor lütfen oyun ve gezmeleri bırakın aklınızı tamamen derslerinize verin.bu ünüversite imtihanı değil bunun geri dönüşü ve tekrarı yok benden size bir tavsiye allah zihin açıklığı versin hepinize başarılar diliyorum.
  20. alkış çokmu açık oldu
  21. oflu bir gün at pazarına gider bir at görür beğenir atın sahibi kayserili,oflu atı inceler at topallıyor hemen atın ayğına bakar çivi var zannederki çividen sebep topallıyor hemşerim at kaç para kayserili 10 lira der oflu atı alır köye gider arkadaşları ofluya at aldın hayırlı olsun derler ama niye topal at aldın oflu at topal değil ayağında çivi var onun için at topallıyor çekersem at düzelir topallamaz fiyatıda çok ucuzdu onun için aldım der oflu çiviyi çeker atın topallaması devam eder köylü ofluya gördünmü kayserili seni kandırdı topal atın ayağına çivi çaktı sende inandın atı pahalıya aldın oflu bir hışımla cevap verir vay canına yandığım kayserilisi demek sahte para vermeseydim ona beni gerçekten kandıracaktı.
  22. taksimaksi

    bilmece

    2 türk motorsikletle almanyaya gidiyor lokantaya girip 6 tabak yemek yiyorlar 4 tabağı türkler yiyor geri kalan 2 tabağı kim yiyor?
  23. sormadım butarz yazılar reklama giriyormu giriyor ise yasakmı cevabınızı bekliyorum
  24. ben istanbulda taksicilik yapıyorum ve senelerdir taksici ve yolcuları arasında yaşanan polimiklere şahit oluyorum bunlara bence dur zamanı geldi buyrun burda buna bir çözüm bulalım.
×
×
  • Yeni Oluştur...

Önemli Bilgiler

Bu siteyi kullanmaya başladığınız anda kuralları kabul ediyorsunuz Kullanım Koşulu.