Zıplanacak içerik
  • Üye Ol

taksimaksi

Φ Üyeler
  • İçerik Sayısı

    35
  • Katılım

  • Son Ziyaret

taksimaksi Hakkında

  • Doğum Günü 16-09-1967

Diğer Bilgiler

Profil Bilgileri

  • Yer
    istanbul
  • İlgi Alanları
    taekwon-do body

taksimaksi - Başarıları

Yazar

Yazar (5/14)

  • İlk İleti
  • Ortak Nadir
  • Birinci Hafta Tamamlandı
  • Bir Ay Sonra
  • Bir Yıl İçinde

Son Rozetler

0

İçerik İtibarınız

  1. taksimaksi doğum gününüz kutlu olsun!

  2. taksimaksi doğum gününüz kutlu olsun!

  3. taksimaksi doğum gününüz kutlu olsun!

  4. taksimaksi doğum gününüz kutlu olsun!

  5. taksimaksi doğum gününüz kutlu olsun!

  6. taksimaksi doğum gününüz kutlu olsun!

  7. taksimaksi doğum gününüz kutlu olsun!

  8. gençlik spor müdürlüğü ve belediye başkanlarının birlikte çalışması ile okullarımıza spor salonları yapılacak. öğrenciler spor yapmak istiyor iseniz velilerinizle birlikte okulunuzun müdürü ve beden öğretmeni ile görüşüp okulunuza spor salonu yaptırmasını isteyin. taekwon-do sporunu yapanlar varsa biliyorsunuzki okullar arası turnuvalar düzenleniyor ve bu spor dalında mücadele verenler turnuvalara katılarak öncelikle istanbul turnuvalarına sonra türkiye şampiyonasına katılacak,buda size türkiyeyi sporcu olarak gezme şansı yaratacak. bu sporun disiplin zihinsel ve bedensel gelişimine çok faydası olduğu bilinmektedir. HAYDİ GENÇLER SPORA
  9. taksimaksi

    ÖSS

    oks ye giren gençler bugün büyük bir sitresi üzerlerinden attılar onlara geçmiş olsun şimdi tatil zamanı onlar için. önümüzdeki pazarda öss var haydi bakalım gençler şimdi sıra sizde her şey gönlünüzce olsun hepinize başarılar dilerim.
  10. çocuklar hazırmısınız? yarın tüm sene boyunca hazılandığınız sınava gireceksiniz. her şey sizin elinizde okul,dershane,özel öğretmen vs. aldığınızın karşılığını vermek için sizi nasıl bir geleceğin beklediğini ölçmek için giriceğiniz sınav belirleyecek. şimdi söyleyeceğime önem verin sizlerki bu koşuşturma içinde geleceğin eğitimli genç ve büyükleri olucaksınız,muhakkaki eğitiminize devam edeceksiniz,aranızda çok çalışkanlar olacak ama sınavda başarılı olamıyanlar onlarda başarılı birer insan olacak nasılmı bazı şeyleri kaybettiğini düşünerek fen lisesi veya anodolu lisesi olmadı diye eğitim biticekmi tabiiki hayır o bölümlerde okuyanlar olsun sizlerde gideceğiniz okullarda yapabileceğinizin en iyisini yaparak yaşam ve eğitimin iççinde olucaksınız.haydi geleceğin büyükleri göreyim sizi elinizden gelenin en iyisini yapın bu türkiye cumhuriyetine layık birer genç olun. türkiye sizlere emanet olucak. topraklarınızı,insanları,canlıları sevin.sevinki çirkin gördüğünüz beğenmediğiniz şeyleri düzeltin. KENDİNİ SEVKİ BENİ SEVESİN KENDİNE SAYGI DUYKİ BANA DUYASIN...................HEPİNİZE BAŞARILAR.
  11. trafikte insanlar belliki sıcaktan bunalmış ve bir acemi veya yanlış bir hareket yapan sürücü ile hemen tartışıp işi dövüşmeye kadar getiren bu trafik magandaları hakkında ne düşünüyorsunuz.
  12. bugün nasılsınız ben iyiyim diycem ama pekte iyi değilim istanbul taksi müşterileri memnun olsun diye dün bütün gün klımayı çalıştırdım bugün her tarafım tutuldu her yerim ağırıyor.valla bu taksicilik istanbılda çok zor ne olur sizde taksi müşterisi iseniz şu klımayı çalıştırmamızı istemeyin
  13. bu pazar 8. sınıf öğrencilerini zorlu bir sınav bekliyor,onlar sınav heyecanı beklerken velileri acaba lar sarmış durumda çocuğum kazanacakmı,1 sene boyunca dershanelere boşunamı gitti ,gitmese idi dahamı iyi olurdu.çeverenizde bu stresi yaşayan muhakkak vardır. ben herkes için hayırlısını diliyorum tabiiki başarılı ve başarısız olanlar olucak ama çalışan hakkını alıcak kalanlarda çalışmadığına yanıcak.artık eğitim durumunu kendisi bir şekilde belirleyecek ve hayatını ona göre düzenleyecek.nasip diyelim.
  14. düşünce bilgilerinize teşekkür ederim. şaka yollu çok şey anlattınız ama bunlar şaka gibi gelsede gerçekte yaşanan o kadar komik olaylar oluyorki keşke istanbulda yaşayan ve taksi müşterisi olan diğer arkadaşlarda katılsada neler olup bittiğini beraberce öğrensek.
  15. arkadaşlar 17-18 haziranda minik ve yıldız taekwondo müsabakaları olucak bilginize istanbulda.
×
×
  • Yeni Oluştur...

Önemli Bilgiler

Bu siteyi kullanmaya başladığınız anda kuralları kabul ediyorsunuz Kullanım Koşulu.