Gönderi tarihi: 27 Nisan , 2006 19 yıl O tamamen onun kişisel problemi diosun yani kankim İşte kahven Focal Tam kankimin tarif ettiği yaptım kahveyi Ağaç resmine tıkladım
Gönderi tarihi: 27 Nisan , 2006 19 yıl çok kırıldım haberiniz olsun durun bi daha deniyim ben üfff yaaa
Gönderi tarihi: 27 Nisan , 2006 19 yıl http://www.mehmetefendi.com/images/kk/4.jpg işte kahveleeeeeeer herkese bendenn
Gönderi tarihi: 27 Nisan , 2006 19 yıl ya sen lınk ekle dedın orda resım ekle var agac resmınde ordan ekle aca tam yerını belırt yanına gelecem gosterım sana
Gönderi tarihi: 27 Nisan , 2006 19 yıl bu seferde olmazsa kafama sıkcam yardımların için saol jöncüğüm
Gönderi tarihi: 27 Nisan , 2006 19 yıl vallaha ayrıldık galiba. ya iki dakika sorunsuz gün geçiriyim olmazmı???
Gönderi tarihi: 27 Nisan , 2006 19 yıl yardımların için saol jöncüğüm yardımların için saol jöncüğüm mü on defa söyledim sana ağaç resmine tıklıycaksın die
Gönderi tarihi: 27 Nisan , 2006 19 yıl Ben şahidim 10 defa ağaç resmine tıklayacan diye söylediğine kanıtları bile var
Gönderi tarihi: 27 Nisan , 2006 19 yıl bak ben bı defa dedım hemen anladı benım dedıgımı 11. de anlıyo demek ki :w00t:
Gönderi tarihi: 27 Nisan , 2006 19 yıl Walla karma veya puan verme sistemi olsaydı + 1 i hak etmiştin kankim Çok güldüm çünkü Eminim Jön de çok gülmüştür
Gönderi tarihi: 27 Nisan , 2006 19 yıl Gülsün olm bak buraya bi Çikolatalı dondurma istiorum koş bakem hade
Gönderi tarihi: 28 Nisan , 2006 19 yıl 11 de anlıyorum doğru mineucuğum güzel insan doğu ve balkanların en iyi anlatıcısı sana teşekkür ettim sanıyodum ama atlamışım yanlışlık olmuş yani.kusuruma bakma affet artık büyüklük sende kalsın hem ben sana kahve de ısmarlarım
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Hesabınız varsa, hesabınızla gönderi paylaşmak için ŞİMDİ OTURUM AÇIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.