Gönderi tarihi: 26 Nisan , 2006 19 yıl vallaha da gedlim billaha da gedim.bi zamanlar acı çekmeye alışık vardı ya hatırlarmısınız bilmem.işlerim anca bitti arman abi AÇA demişti.AÇA olsun bakem... günaydınlar..........
Gönderi tarihi: 26 Nisan , 2006 19 yıl aça hoşgeldin tekrar aramıza ne iyi yapmışsın hem gelmekle hemde nickini kısaltmakla eeeee ne ikram edelim sana
Gönderi tarihi: 26 Nisan , 2006 19 yıl nickimi kısaltmayı ii yaptım bende biliyorum valla bi aralar garsondum ben burda. maaş alamayınca bırakmıştım işe başladım fazla takılamıyorum ondan kaleee. sabah sabah bi çay alırım
Gönderi tarihi: 26 Nisan , 2006 19 yıl bi gülsün kaldı zaten eski çalışanlardan arman bile istifayı bastı çekti gitti ara sıra görüyoruz cafenin etrafında dolanıyo neyse hoşgeldin tekrar, demek garsondun sen o zaman yürü bakalım mutfağa hem kendine hemde bana çay al
Gönderi tarihi: 26 Nisan , 2006 19 yıl eski garsonuz diye hemen çey kap gel falan güzel iş arman abiyi bulup geliyim ben bari.gülsün hala burdaysa ii valla. hadi herkese benden çay
Gönderi tarihi: 26 Nisan , 2006 19 yıl ACA sen yenisin ama nerden biliyon ben burda calisiyorum hiiiiii söyle bakayim kimsin
Gönderi tarihi: 26 Nisan , 2006 19 yıl açı çekmeye alışıktım ben tanımadın mı?beraber çalışmıştık yaaa eski nickimin şifresini unuttum da yeni almak zorunda kaldım yaff.sen hala çalışıyomuşun.hadi bi çay kap gel hihi
Gönderi tarihi: 26 Nisan , 2006 19 yıl yok öyle yağma aça misafirliğin çıktı senin, çabuk gir mutfağa
Gönderi tarihi: 27 Nisan , 2006 19 yıl bu resimleri nasıl gönderiyorduk arkadaşlar anlatıverin bi yafff herkese günaydınnnn
Gönderi tarihi: 27 Nisan , 2006 19 yıl ohooooooo unutmuş bu hepsini cevap ekleden ağaç resmine tıkla ve göndereceğin resmin url adresini gir ok ....!!!!
Gönderi tarihi: 27 Nisan , 2006 19 yıl file:///C:/Belgelerim/Resimlerim/cay4om.gif herkese benden çayyyy ay ne güzellll
Gönderi tarihi: 27 Nisan , 2006 19 yıl çıkmıyooo bunlar yaaa ağlıycammmmm bulaşıkları yıkadımmmm ama çaylar gelmiyoooo
Gönderi tarihi: 27 Nisan , 2006 19 yıl belgelerinden ekleyemezsin aça !!!! netten bi çay resmi bulucaksın, resmin üstüne gelip sağ klik yapcaksın, özelliklerden adresi kopyalayıp, cevap ekleden ağaç resmine tıkla ve yapıştır... ok hadi bakalım bi daha dene
Gönderi tarihi: 27 Nisan , 2006 19 yıl cevap ekleden ağaç resmine tıkla cevap ekleden ağaç resmine tıkla Hala ısrarla ağaç resmini tıkla diyooo Alemsin vessalam kankim
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Hesabınız varsa, hesabınızla gönderi paylaşmak için şimdi oturum açın.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.