Gönderi tarihi: 21 Nisan , 2006 19 yıl Sanki sinüsü cosinüsü ben icat etmişim En az senin kadar çektim zaten ünv.de Çok mu kötü geçti sınavlar Afiyet olsun
Gönderi tarihi: 21 Nisan , 2006 19 yıl ne yemiş içmişim ben..hiçbişey.. istemiyorum işte.. bende böyle kapı eşiğinde beklerim içenleri yiyenleri izlerim zavallı zavallı.. illaki yüreğiniz dayanmas.. gece yağmuru hay ben o sinüsü çıkarana ne diyim ha.. nerden hatırlattın gene.. zaten sınavlar berbat geçti..oh olsun bundan sonra sana kahve yok.. hepsini içecem.. ben kendime kahve yaptım şimdi burda..hahah hiç acıtasyon yapma alfam bu defa kandıramazsın beni daha önce yediklerine sayarsın
Gönderi tarihi: 22 Nisan , 2006 19 yıl 4 oldu golllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllll cakkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk Jonnnnnnnnnnnnn cakkkkkkkkkkkkkkkkkk
Gönderi tarihi: 22 Nisan , 2006 19 yıl yav bu maç oynanıyorda gol olunca ne oluyor onu anlayamıyorum bu insanoğlu bir garip yaa bazıları sokaklara çıkıp bağırıyor şaşırmış bu millet
Gönderi tarihi: 22 Nisan , 2006 19 yıl bugun cok mutluyum ne ıstersenız yaparım Demek ne dersek yapacaksın geçmiş olsun arkadaşlar Hala anlayabilmiş değilim
Gönderi tarihi: 22 Nisan , 2006 19 yıl ben tarafsızım Buna nasıl sevindim anlatamam saraplar benden sampıyonlugu kutluyoruz Cafemizde alkol yasak
Gönderi tarihi: 23 Nisan , 2006 19 yıl selam arkadaşlar..........bu akşam parti var herkesi beklerim..........
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Hesabınız varsa, hesabınızla gönderi paylaşmak için şimdi oturum açın.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.