Gönderi tarihi: 20 Nisan , 2006 19 yıl canımmmmm teşekkür ederim ....ne güzel geldi...içim serinledi....
Gönderi tarihi: 21 Nisan , 2006 19 yıl AZAT'ın çayı pek güzel değil sanırım İçinde zehir olabilir içmeyin Nerden bildin Ama sadece senin bardağına katmıştım sakın karıştırma
Gönderi tarihi: 21 Nisan , 2006 19 yıl adamdan bahsetsen kankim anlatmıycak focalcim sen anlat bare kriptexim bu cafeye bakan adam istifasını bastı gitti şu anda hiç kimse yok ilgilenen, onun geri gelmesini bekliyoruz
Gönderi tarihi: 21 Nisan , 2006 19 yıl günaydın arkadaşlar çiçeğim sen adama takılmış kalmışsın merak edilecek bir özelliği yok ya
Gönderi tarihi: 21 Nisan , 2006 19 yıl kankim anlatmıycak focalcim sen anlat bare kriptexim bu cafeye bakan adam istifasını bastı gitti şu anda hiç kimse yok ilgilenen, onun geri gelmesini bekliyoruz Hadi ya.. Çok uzun bir konu olduğu için okuyamadım hepsini tatlım.. Ama üzüldüm... Neyse tamam bende bekliycem sizinle o zaman.. Bu cafeye bakan adam, nerdeysen geri gel lütfen..Bizde seni tanımak istiyoruz..Bu insanlar seni çok sevmişlerki hala seni burda bekliyolar, bıkmadan usanmadan...Gelirsen belliki çok mutlu olacaklar..Bu sana bişey ifade etmiyomu?? Evet bizde seni tanımak istiyoruz, bizim neyimiz eksik..
Gönderi tarihi: 21 Nisan , 2006 19 yıl günaydın arkadaşlar çiçeğim sen adama takılmış kalmışsın merak edilecek bir özelliği yok ya günaydın focalcim neyse focal merakedilcek bişi yokmuş sanırım
Gönderi tarihi: 21 Nisan , 2006 19 yıl Hadi ya.. Çok uzun bir konu olduğu için okuyamadım hepsini tatlım.. Ama üzüldüm... Neyse tamam bende bekliycem sizinle o zaman.. Bu cafeye bakan adam, nerdeysen geri gel lütfen..Bizde seni tanımak istiyoruz..Bu insanlar seni çok sevmişlerki hala seni burda bekliyolar, bıkmadan usanmadan...Gelirsen belliki çok mutlu olacaklar..Bu sana bişey ifade etmiyomu?? Evet bizde seni tanımak istiyoruz, bizim neyimiz eksik.. inşallah seni duyar kriptex onun arkasından şef garsonda çekip gitti geçenlerde, o da geri gelsin lütfeeeeeeennnnnn
Gönderi tarihi: 21 Nisan , 2006 19 yıl günaydın..ben geldim.. çay kahve tost kola yemek memek ne varsa getirin açlıktan ölüyorum.. bak parası neyse verecem ha. söz
Gönderi tarihi: 21 Nisan , 2006 19 yıl çiçeğim, gülsün ve alfa beta sizlere de günaydın önce parayı görelim alfacım geçen de öle dedin yedikten sonra çektin gittin para vermeden
Gönderi tarihi: 21 Nisan , 2006 19 yıl inşallah seni duyar kriptex onun arkasından şef garsonda çekip gitti geçenlerde, o da geri gelsin lütfeeeeeeennnnnn Bence beni değil ama sizi mutlaka duyacaktır..Bu kadar sevildiğine göre mutlaka hakediyodur..Bunu bu kadar hakeden birisi ise kesinlikle bu çağrılara duyarsız kalmayacaktır..Biraz zaman.. Şef garson sizde tabiki...
Gönderi tarihi: 21 Nisan , 2006 19 yıl benim param yok ki yok mu beleş bişi..tamma ben de bulaşıkları yıkarım artık.. napim..hade ver şimdi istediklerimi
Gönderi tarihi: 21 Nisan , 2006 19 yıl Kankiiimmm Benim kahvem nerde kim içti alfa-beta-gama içmiş senin kahveyi canım
Gönderi tarihi: 21 Nisan , 2006 19 yıl Bence beni değil ama sizi mutlaka duyacaktır..Bu kadar sevildiğine göre mutlaka hakediyodur..Bunu bu kadar hakeden birisi ise kesinlikle bu çağrılara duyarsız kalmayacaktır..Biraz zaman.. Şef garson sizde tabiki... kesinlikle hakediyor şef garsonun hakettiği pek söylenemez, gülsüne çok çektirdi ama onun yeride dolmuyo
Gönderi tarihi: 21 Nisan , 2006 19 yıl benim param yok ki yok mu beleş bişi..tamma ben de bulaşıkları yıkarım artık.. napim..hade ver şimdi istediklerimi senin ne zaman paran oldu ki zaten bugüne kadar yiyip içtiklerine karşılık 1 ay ücretsiz çalışman lazım senin sadece bulaşık yıkamak yetmiyo canım gülsün bişiler hazırlamış onları ye ve hemen işlere koyul
Gönderi tarihi: 21 Nisan , 2006 19 yıl alfa-beta-gama içmiş senin kahveyi canım Sinüs ve Cosinüslere gelesin emi alfa + beta = gama
Gönderi tarihi: 21 Nisan , 2006 19 yıl ne yemiş içmişim ben..hiçbişey.. istemiyorum işte.. bende böyle kapı eşiğinde beklerim içenleri yiyenleri izlerim zavallı zavallı.. illaki yüreğiniz dayanmas.. gece yağmuru hay ben o sinüsü çıkarana ne diyim ha.. nerden hatırlattın gene.. zaten sınavlar berbat geçti..oh olsun bundan sonra sana kahve yok.. hepsini içecem.. ben kendime kahve yaptım şimdi burda..hahah
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Hesabınız varsa, hesabınızla gönderi paylaşmak için şimdi oturum açın.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.