Gönderi tarihi: 13 Nisan , 2006 19 yıl gittim geldim kahvem hazır değil daha. bu ne yaw kim ilgileniyodu burayla. aloo kahve diyorum. koyu diyorum sade diyorum. hayret bişey:-))
Gönderi tarihi: 14 Nisan , 2006 19 yıl GÜÜÜÜNAYDIN HERKESE kahveler kimden hala bi kahve içiren olmadı ya alacağınız olsun. kendin pişir kendin iç şeklindeyse söyleyinde bilelim
Gönderi tarihi: 14 Nisan , 2006 19 yıl günaydın millet kankim ve meydün bacım buyrun kahveleriniz karçiçeğim çayı daha demlememiş bizim tembeller , istersen bi kahvede sana yapıyım
Gönderi tarihi: 14 Nisan , 2006 19 yıl günaydın millet kankim ve meydün bacım buyrun kahveleriniz karçiçeğim çayı daha demlememiş bizim tembeller , istersen bi kahvede sana yapıyım ya hani bana hani bana sen beni niye sevmiyon ne ettimki sana öyle olsun
Gönderi tarihi: 14 Nisan , 2006 19 yıl Bıktım artık yeşimin kahvelerini içmekten kankim Saol kuşum yeşim meşim iç işte, bulupta bunama bak kırlangıçta istiyo, daha ona da yapıcam kahve
Gönderi tarihi: 14 Nisan , 2006 19 yıl kuşum yeşim meşim iç işte, bulupta bunama bak kırlangıçta istiyo, daha ona da yapıcam kahve sanki sen yapacan vah yeşim gökçe nereden düştün bu kızın eline acırım ben senin haline
Gönderi tarihi: 14 Nisan , 2006 19 yıl ben geldiiiiiiimmmmmm internette bi sorun vardı da o yüzden yoktum kuşum hemen yeşime bişiler hazırlattırıyorum
Gönderi tarihi: 14 Nisan , 2006 19 yıl kuşum diyosun önüne bir sürü yemek koyuyon! Sorması ayıptır bu ne kuşu
Gönderi tarihi: 14 Nisan , 2006 19 yıl Yok kankim şaka yaptım Kim ne derse desin sen bana her zaman kuşum diyebilirsin ok kankim
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Hesabınız varsa, hesabınızla gönderi paylaşmak için şimdi oturum açın.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.