Gönderi tarihi: 6 Nisan , 2006 19 yıl selam forum milletinin insanları..... nasılsınız?? bana bi çay..içip kaçacam yine.. işler yoğun...
Gönderi tarihi: 6 Nisan , 2006 19 yıl selam toprağım , hoşgeldin istediğin çay olsun, şimdi göndericem
Gönderi tarihi: 6 Nisan , 2006 19 yıl Eöööm ben yokken benim hakkımdan konuşulmuş.. Burdan Eren seni kınıyorum Mineucum tsk ederim Suclu hep Gülsün Gülsün kısım bi kola alabilir miyim
Gönderi tarihi: 7 Nisan , 2006 19 yıl Eöööm ben yokken benim hakkımdan konuşulmuş.. Burdan Eren seni kınıyorum Mineucum tsk ederim Suclu hep Gülsün Gülsün kısım bi kola alabilir miyim önemli değil toprak hak deyince akan sular durur
Gönderi tarihi: 7 Nisan , 2006 19 yıl günaydın arkadaşlar hoşgeldin focalcim, neler yaptın bakalım tekirdağda yediğin içtiğin senin olsun gördüklerini anlat bakalım
Gönderi tarihi: 7 Nisan , 2006 19 yıl Ben bir Tekirdağ gezisi yaptım sırf siz yapmayın diye anlatayım
Gönderi tarihi: 7 Nisan , 2006 19 yıl anlat kuşum da görsün focal nası anlatılırmış şöle gitmiş kadar olalım
Gönderi tarihi: 7 Nisan , 2006 19 yıl arkadaşlar giden var gidemeyen var neden milleti özendiriyorsunuz hem ben gezmeye gitmedimki iş için gittim ne sunum du ama
Gönderi tarihi: 7 Nisan , 2006 19 yıl Özendirelimki gezip görsünler yerli turist sayımızda artsın Bizde gezmeye gideriz kankim Teşekkür ederim
Gönderi tarihi: 7 Nisan , 2006 19 yıl ok kankim ben teşekkür ederim paylaşımın için .... gördün mü focal, 2 resim eklemek, 2 cümle bişiler yazmak zoruna gitti, bak araştırmacı, kalemşör,silahşör yazar kuşum anlatıverdi
Gönderi tarihi: 7 Nisan , 2006 19 yıl tekirdağ şarabı getirmiş focal, tadına bakmak isteyen olur belki gerçi cafede alkol yasak ama arkadaşlar focal tekirdağ köftesi yapıyo şimdide gerek yok dedim dinletemedim, illa ellerimle yapıcam dedi
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Hesabınız varsa, hesabınızla gönderi paylaşmak için şimdi oturum açın.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.