Φ gezgin Gönderi tarihi: 5 Mart , 2006 Gönderi tarihi: 5 Mart , 2006 kardeş aloooo ben bikerem bayanım erkek değilim sayman femalexe kız Alıntı
Φ karçiçeği_m Gönderi tarihi: 5 Mart , 2006 Gönderi tarihi: 5 Mart , 2006 herkese günaydın.....ve iyi pazarlar Alıntı
Φ adrenalin Gönderi tarihi: 5 Mart , 2006 Gönderi tarihi: 5 Mart , 2006 bendende kocaman bi günaydın herkese..... Alıntı
Φ femalexx Gönderi tarihi: 5 Mart , 2006 Gönderi tarihi: 5 Mart , 2006 ayy özür dilerim gezgin yaa biliodum oysaki ii diilim son günlerde sanırım Alıntı
Φ ERBAY Gönderi tarihi: 5 Mart , 2006 Gönderi tarihi: 5 Mart , 2006 selamun aleyküm cafe milletinin insanları bende bir tek şekerli çay alabilirmiyim demli olsun... Alıntı
Φ femalexx Gönderi tarihi: 5 Mart , 2006 Gönderi tarihi: 5 Mart , 2006 ayy birini gezgin içsin o zaman affeder belki beni Alıntı
Φ ERBAY Gönderi tarihi: 5 Mart , 2006 Gönderi tarihi: 5 Mart , 2006 teşekkür ederim...elinize sağlık.. Alıntı
Φ gezgin Gönderi tarihi: 5 Mart , 2006 Gönderi tarihi: 5 Mart , 2006 ayy özür dilerim gezgin yaa biliodum oysaki ii diilim son günlerde sanırım önemli değil canım şakaydı sana kızmadım herkes başta beni erkek sandı önemli değil sıkma canını Alıntı
Φ arman Gönderi tarihi: 5 Mart , 2006 Yazar Gönderi tarihi: 5 Mart , 2006 Hey Allahım şimdi aklıma gelince nasıl gülüyorum.. İlk başlarda forumda bazı arkadaşlarımda beni saçımın uzunluğundan dolayı bayan zannetmişlerdi.. Alıntı
Φ arman Gönderi tarihi: 5 Mart , 2006 Yazar Gönderi tarihi: 5 Mart , 2006 Avatarımda başka bir resim vardı o zamanlar arkadan çekilmiş ve saçlarımı toplamıştım.. Alıntı
Φ Gece Yağmuru Gönderi tarihi: 5 Mart , 2006 Gönderi tarihi: 5 Mart , 2006 buyur gece yağmuru geçmiş ossun.. şimdi oldu galiba afiyet ossun.. Tşk ederim Alıntı
Φ Gece Yağmuru Gönderi tarihi: 5 Mart , 2006 Gönderi tarihi: 5 Mart , 2006 Ben köpüklü ayran alabilir miyim yanında da çift kaşarlı tost Alıntı
Φ Azizilturco Gönderi tarihi: 5 Mart , 2006 Gönderi tarihi: 5 Mart , 2006 Ben geldim! Ne ikramn etceksiniz bana! Alıntı
Φ Gece Yağmuru Gönderi tarihi: 5 Mart , 2006 Gönderi tarihi: 5 Mart , 2006 Ben geldim! Ne ikramn etceksiniz bana! İç bakalım tadı nasıl Alıntı
Misafir ErdalAktaş Gönderi tarihi: 5 Mart , 2006 Gönderi tarihi: 5 Mart , 2006 SADE KAHVE....Bİ DE BİR DİLİM VİŞNELİ PASTA RİCA EDEYİM.....LÜTFENNN [ Alıntı
Misafir ErdalAktaş Gönderi tarihi: 5 Mart , 2006 Gönderi tarihi: 5 Mart , 2006 buyur CANIMMMMMMMM.....TEŞEKKÜR EDRİM.... GÜLÜMSETTİN BENİ.......... OLDUM Alıntı
Φ *NATALIA* Gönderi tarihi: 5 Mart , 2006 Gönderi tarihi: 5 Mart , 2006 Rica ederim ne demek.. Sizlere en iyi hizmeti vermeye çalışıorus. ( Ben burda çalışıodum dimi ) Alıntı
Φ Azizilturco Gönderi tarihi: 5 Mart , 2006 Gönderi tarihi: 5 Mart , 2006 İç bakalım tadı nasıl ya sitesini görünce yetti zaten ILKYARDIM/alkali_zehirlenme.gif bu ne böyle! ? Alıntı
Φ angelflower Gönderi tarihi: 5 Mart , 2006 Gönderi tarihi: 5 Mart , 2006 ben geldim çok acıktım ne var yiyecek olarak Alıntı
Φ arman Gönderi tarihi: 5 Mart , 2006 Yazar Gönderi tarihi: 5 Mart , 2006 Hey Allam .. Aç olan buraya geliyor anlamadım ki darülacazemiyiz ki kardeşim.. Alıntı
Önerilen İletiler
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.