Gönderi tarihi: 5 Mart , 2006 19 yıl kardeş aloooo ben bikerem bayanım erkek değilim sayman femalexe kız
Gönderi tarihi: 5 Mart , 2006 19 yıl ayy özür dilerim gezgin yaa biliodum oysaki ii diilim son günlerde sanırım
Gönderi tarihi: 5 Mart , 2006 19 yıl selamun aleyküm cafe milletinin insanları bende bir tek şekerli çay alabilirmiyim demli olsun...
Gönderi tarihi: 5 Mart , 2006 19 yıl ayy özür dilerim gezgin yaa biliodum oysaki ii diilim son günlerde sanırım önemli değil canım şakaydı sana kızmadım herkes başta beni erkek sandı önemli değil sıkma canını
Gönderi tarihi: 5 Mart , 2006 19 yıl Yazar Hey Allahım şimdi aklıma gelince nasıl gülüyorum.. İlk başlarda forumda bazı arkadaşlarımda beni saçımın uzunluğundan dolayı bayan zannetmişlerdi..
Gönderi tarihi: 5 Mart , 2006 19 yıl Yazar Avatarımda başka bir resim vardı o zamanlar arkadan çekilmiş ve saçlarımı toplamıştım..
Gönderi tarihi: 5 Mart , 2006 19 yıl buyur gece yağmuru geçmiş ossun.. şimdi oldu galiba afiyet ossun.. Tşk ederim
Gönderi tarihi: 5 Mart , 2006 19 yıl SADE KAHVE....Bİ DE BİR DİLİM VİŞNELİ PASTA RİCA EDEYİM.....LÜTFENNN [
Gönderi tarihi: 5 Mart , 2006 19 yıl buyur CANIMMMMMMMM.....TEŞEKKÜR EDRİM.... GÜLÜMSETTİN BENİ.......... OLDUM
Gönderi tarihi: 5 Mart , 2006 19 yıl Rica ederim ne demek.. Sizlere en iyi hizmeti vermeye çalışıorus. ( Ben burda çalışıodum dimi )
Gönderi tarihi: 5 Mart , 2006 19 yıl İç bakalım tadı nasıl ya sitesini görünce yetti zaten ILKYARDIM/alkali_zehirlenme.gif bu ne böyle! ?
Gönderi tarihi: 5 Mart , 2006 19 yıl Yazar Hey Allam .. Aç olan buraya geliyor anlamadım ki darülacazemiyiz ki kardeşim..
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Hesabınız varsa, hesabınızla gönderi paylaşmak için ŞİMDİ OTURUM AÇIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.