Gönderi tarihi: 28 Şubat , 2006 19 yıl Yazar İşte benim elemanlarım .. Artık gözüm arkada kalmaz.. Maaşınıza zam yaptım ülen.
Gönderi tarihi: 28 Şubat , 2006 19 yıl Yazar Kızlarrrrrrr... Çabuk Erene servis yapın .. Ne istiyorsa verin o buranın en değerli üyelerinden ve benimde çok sevdiğim bir arkadaşımdır.. Eren can hoşgeldin özlettirdin kendini..
Gönderi tarihi: 28 Şubat , 2006 19 yıl Yazar Gittim sandım ama Eren .. Özlettirme kendini yaz yine eskisi gibi .. Sevgiler arkadaşım..
Gönderi tarihi: 1 Mart , 2006 19 yıl sabah sabah resimdeki çayın rengi hasta etti beni..... gülsün demlesene bi çaydanlık daha be.....
Gönderi tarihi: 1 Mart , 2006 19 yıl arkadaşlar herkese günaydın sandviçde benden, hadi afiyet olsun ...
Gönderi tarihi: 1 Mart , 2006 19 yıl eyvallah mineu ne güzel yapmışın öle.. hadi bu çayda sana.. afiyet ossun..
Gönderi tarihi: 1 Mart , 2006 19 yıl beğendiysen ne mutlu bana çay içinde ayrıca teşkür bu hamburgeride alttaki yesin
Gönderi tarihi: 1 Mart , 2006 19 yıl oyyy benim anam ben burayı nasıl es geçmişim hamaratlar sizi çaylar börekler simitler yav resmen gözüm açıldı zabah zabah yahu
Gönderi tarihi: 1 Mart , 2006 19 yıl tamam gızlar ölene beklerim ... nüfus arttı ben biriki çeşit daha börek açtıram öleyse...
Gönderi tarihi: 1 Mart , 2006 19 yıl yarım saat sonra damlarım cafeye valla karnım açlıktan zil çalıyo ben gelene kadar börekler hazır olur inş. sayman
Gönderi tarihi: 1 Mart , 2006 19 yıl anam ben ne edim o iresimleri koyarsanız bende yirim tabe janem siz hazırlayın ben gene öğleye uğrarım sayman sende içecekleri hazırla bakem janem benem
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Hesabınız varsa, hesabınızla gönderi paylaşmak için ŞİMDİ OTURUM AÇIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.