Φ sEn EsTiKçE bEn TiTrErİm... Gönderi tarihi: 8 Nisan , 2007 Gönderi tarihi: 8 Nisan , 2007 sabah sabahh koptumm bennn yaaaaaaa...... süperdi gerçektenn... ayy ben bu kılıkta sadece... kahkaha çağrıştırırım... kahkaha... Alıntı
Φ sEn EsTiKçE bEn TiTrErİm... Gönderi tarihi: 8 Nisan , 2007 Gönderi tarihi: 8 Nisan , 2007 Hayırdır inşallah. Noldu benim bii sütuğdınt var.... chatlakk güldürdü benii...Allah uzun ömür versin.... ama duyman..görmen gerek...çok komik geldi bana... Alıntı
Φ sEn EsTiKçE bEn TiTrErİm... Gönderi tarihi: 8 Nisan , 2007 Gönderi tarihi: 8 Nisan , 2007 örümcek beyy kaçırdı hepsini... yokk süper beymi demeliydim... şaştım kaldım vallahi... benim hatlarda koptuu... Alıntı
Φ sEn EsTiKçE bEn TiTrErİm... Gönderi tarihi: 8 Nisan , 2007 Gönderi tarihi: 8 Nisan , 2007 çok mu gülddükk nee... ben güldüm yaff....hadi sallayalım... sağdan soldann... sütuğdıntım benim.... ha ha ha! bana... Cadı Sila'yı çağrıştırdı... Alıntı
Önerilen İletiler
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.