Φ GÜLSÜN Gönderi tarihi: 29 Aralık , 2006 Gönderi tarihi: 29 Aralık , 2006 sazlik ( yani bataklik göl kenarlarinda oluyo tr de cok sivrisinek yapiyo Alıntı
Φ ERBAY Gönderi tarihi: 29 Aralık , 2006 Gönderi tarihi: 29 Aralık , 2006 ilhan irem ( sazlıklardan havalanan diye bi şarkısı vardı ordan çağrıştı ) Alıntı
Φ GÜLSÜN Gönderi tarihi: 29 Aralık , 2006 Gönderi tarihi: 29 Aralık , 2006 hii ben tanimiyoum sarkici Alıntı
Φ sEn EsTiKçE bEn TiTrErİm... Gönderi tarihi: 2 Ocak , 2007 Gönderi tarihi: 2 Ocak , 2007 misafir beraberinde anıları getirir...bize ne zaman misafir gelse ben geçmişimi hatırlarım... anılar.... Alıntı
Φ sEn EsTiKçE bEn TiTrErİm... Gönderi tarihi: 2 Ocak , 2007 Gönderi tarihi: 2 Ocak , 2007 GEÇMİŞ geçmiş denilince kötü şeyleri aklıma getirip suratımı asçağıma şükür ki hep iyileri düşünürüm... :) ahh ahh derr ve özlerim geçmişimi...hiç büyümek istemiyorum...tabii yerinde saymak da kötü ama şu an çok güzel geliyor bana... gençlik... :) gençlik.... Alıntı
Φ sEn EsTiKçE bEn TiTrErİm... Gönderi tarihi: 2 Ocak , 2007 Gönderi tarihi: 2 Ocak , 2007 bizim herşey...acı bizim keder bizim... bayram da bizim... yaşam da bizim...! yaşam diyim ben.. Alıntı
Φ odessa Gönderi tarihi: 2 Ocak , 2007 Gönderi tarihi: 2 Ocak , 2007 hep acı deler ama............... bence doyumsuzluktur... Alıntı
Φ sEn EsTiKçE bEn TiTrErİm... Gönderi tarihi: 2 Ocak , 2007 Gönderi tarihi: 2 Ocak , 2007 hep acı deler ama............... bence doyumsuzluktur... doyumsuzluk olan neyyy? anamadım senii.. Alıntı
Önerilen İletiler
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.