Misafir taurusmutis Gönderi tarihi: 4 Ağustos , 2006 Gönderi tarihi: 4 Ağustos , 2006 Amerika.. Alıntı
Misafir taurusmutis Gönderi tarihi: 5 Ağustos , 2006 Gönderi tarihi: 5 Ağustos , 2006 Fındık.. Alıntı
Misafir taurusmutis Gönderi tarihi: 5 Ağustos , 2006 Gönderi tarihi: 5 Ağustos , 2006 Çocukluğum.. Alıntı
Misafir taurusmutis Gönderi tarihi: 5 Ağustos , 2006 Gönderi tarihi: 5 Ağustos , 2006 Dedemin yüzü.. Alıntı
Φ gloria Gönderi tarihi: 5 Ağustos , 2006 Gönderi tarihi: 5 Ağustos , 2006 Dedemin yüzü.. unutamadığım Alıntı
Misafir taurusmutis Gönderi tarihi: 5 Ağustos , 2006 Gönderi tarihi: 5 Ağustos , 2006 Babam..(Unutmayı da istemiyorum zaten.. ) Alıntı
Φ gloria Gönderi tarihi: 5 Ağustos , 2006 Gönderi tarihi: 5 Ağustos , 2006 Babam..(Unutmayı da istemiyorum zaten.. ) dedemin yüzünü en son gördüğüm haliyle değil hep gülen haliyle hatırlamak isterdim... Unutamadığım onun son haliydi... Hasta, halsiz, beni sevdiği halde ben gidiyor oldugum halde bana sarılamayacak kadar yorgun, sonra annemi ben sanacak kadar kendini kaybetmiş unutamadığım bunlardı... babam: özveri Alıntı
Misafir taurusmutis Gönderi tarihi: 5 Ağustos , 2006 Gönderi tarihi: 5 Ağustos , 2006 Çok hüzün sardı,dağıtalım.. Kaybettiğim-Yaka mikrofonum.. Alıntı
Önerilen İletiler
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.