Φ jeune Gönderi tarihi: 27 Temmuz , 2007 Gönderi tarihi: 27 Temmuz , 2007 aradın ogrendın nerde oldugunu dımı cıgerde soleyseydın cıger demısken hayatımda bı kere cıgerın tadına baktım o ne ole kendımı vampır zannettım kan ıctım sankı Alıntı
Φ *NATALIA* Gönderi tarihi: 27 Temmuz , 2007 Gönderi tarihi: 27 Temmuz , 2007 aradın ogrendın nerde oldugunu dımı cıgerde soleyseydın cıger demısken hayatımda bı kere cıgerın tadına baktım o ne ole kendımı vampır zannettım kan ıctım sankı Evet sipariş verdim sizin eve Ciğerci Naci geldi anıııım Alıntı
Φ sardunyam Gönderi tarihi: 28 Temmuz , 2007 Gönderi tarihi: 28 Temmuz , 2007 bu durumda ciğer bize ne çağrıştırabilir bazılarınınki 5 para etmez Alıntı
Φ frozen Gönderi tarihi: 1 Ağustos , 2007 Gönderi tarihi: 1 Ağustos , 2007 mutfak karnım açda o bakımdan Alıntı
Φ frozen Gönderi tarihi: 1 Ağustos , 2007 Gönderi tarihi: 1 Ağustos , 2007 güzel boynu yüzünden çok sevdiğim.. Alıntı
Önerilen İletiler
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.