Φ doga Gönderi tarihi: 11 Kasım , 2005 Gönderi tarihi: 11 Kasım , 2005 makarnayi cagristirdi bana, alakasiz olabilir ama Alıntı
Φ içimdeki deniz Gönderi tarihi: 11 Kasım , 2005 Gönderi tarihi: 11 Kasım , 2005 kayseri şşşttt memleketime niye kaş çatıyon kardeş italya Alıntı
Φ içimdeki deniz Gönderi tarihi: 11 Kasım , 2005 Gönderi tarihi: 11 Kasım , 2005 ben senden önce düzeltmiştim cyrano mafya Alıntı
Φ içimdeki deniz Gönderi tarihi: 11 Kasım , 2005 Gönderi tarihi: 11 Kasım , 2005 gökhan kırdar Alıntı
Φ içimdeki deniz Gönderi tarihi: 11 Kasım , 2005 Gönderi tarihi: 11 Kasım , 2005 loopus bu ne demek ya Alıntı
Misafir CYRANO Gönderi tarihi: 11 Kasım , 2005 Gönderi tarihi: 11 Kasım , 2005 (düzenlenmiş) gökhan kırdarın mensubu olduğu müzik şirketi. sanırım en büyük hissedarda o. çalışmalarını o isim altında yaparlar. gani müjdenin tükenmez kalem grubu gibi. Tarih: 11 Kasım , 2005 Düzenleyen: CYRANO Alıntı
Φ DELETERİOUS Gönderi tarihi: 11 Kasım , 2005 Gönderi tarihi: 11 Kasım , 2005 şşşttt memleketime niye kaş çatıyon kardeş gayserili misin gadasını aldıgım...nörüyon ortaaamm... ...sıkıldım bu memleketten müzik şirketi olaark alırsak, hilmi topaloğlu... Alıntı
Φ mizyal Gönderi tarihi: 11 Kasım , 2005 Gönderi tarihi: 11 Kasım , 2005 gökhan kırdarın mensubu olduğu müzik şirketi. sanırım en büyük hissedarda o. çalışmalarını o isim altında yaparlar. gani müjdenin tükenmez kalem grubu gibi. ÖĞRENMİŞ OLDUM BENDE "ÜSTÜME BASIP GEÇME YAR" Alıntı
Φ içimdeki deniz Gönderi tarihi: 11 Kasım , 2005 Gönderi tarihi: 11 Kasım , 2005 gayserili misin gadasını aldıgım...nörüyon ortaaamm... ...sıkıldım bu memleketten müzik şirketi olaark alırsak, hilmi topaloğlu... annaaaa nörüyonnn hemşo:)demek orda oturuyon.ben ordan çıkalı 20 sene olacak amma sonuçta topragım yahuu saol cyrano bilmiyodum walla duygulanmak Alıntı
Φ DELETERİOUS Gönderi tarihi: 11 Kasım , 2005 Gönderi tarihi: 11 Kasım , 2005 annaaaa nörüyonnn hemşo:)demek orda oturuyon.ben ordan çıkalı 20 sene olacak amma sonuçta topragım yahuu dur yaws, hemen gayserili yaptın beni, ben üni. deyim,gayserili hiiiiççç değilim... duygulanmak insanlık Alıntı
Φ içimdeki deniz Gönderi tarihi: 11 Kasım , 2005 Gönderi tarihi: 11 Kasım , 2005 dur yaws, hemen gayserili yaptın beni, ben üni. deyim,gayserili hiiiiççç değilim... insanlık aman iyi be geri aldım hemşo lafını vicdan Alıntı
Φ DELETERİOUS Gönderi tarihi: 11 Kasım , 2005 Gönderi tarihi: 11 Kasım , 2005 (düzenlenmiş) aman iyi be geri aldım hemşo lafını tamam tamam, fahri hemşomsun benim ya da ben senin nası oluyosa artık... vicdan adalet Tarih: 11 Kasım , 2005 Düzenleyen: DELETERİOUS Alıntı
Önerilen İletiler
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.