Φ gulll Gönderi tarihi: 3 Haziran , 2007 Gönderi tarihi: 3 Haziran , 2007 stand-up cem UZAN... şahsen ben vaatlerini dinlerken kopuyorum ... bence 1 numarılı stand-up cı olma potansiyeline sahip bi şahsiyet Alıntı
Φ *NATALIA* Gönderi tarihi: 3 Haziran , 2007 Gönderi tarihi: 3 Haziran , 2007 :lol: Haklısın.. Üniversite ( ÖSS'yi kaldırcakmış o bakımdan ) Alıntı
Φ gulll Gönderi tarihi: 3 Haziran , 2007 Gönderi tarihi: 3 Haziran , 2007 :lol:Haklısın.. Üniversite ( ÖSS'yi kaldırcakmış o bakımdan ) herşeyin sonu gibi görünen,ama aslında bitmeyen bir başlangıç olan karmaşık bişey... (bak bunu bende anlamadım... beynim sulandı,finaller yaklaşıyo yaaa... ) Alıntı
Φ zeyynepp Gönderi tarihi: 5 Haziran , 2007 Gönderi tarihi: 5 Haziran , 2007 finaller dün bitti çok mutluyum ama 3 hafta sonra yaz okulu var :( yaz okulu dıyeyım bari kelıme olarak......... Alıntı
Φ gulll Gönderi tarihi: 5 Haziran , 2007 Gönderi tarihi: 5 Haziran , 2007 finaller dün bitti çok mutluyum ama 3 hafta sonra yaz okulu var :( yaz okulu dıyeyım bari kelıme olarak......... bizde yaz okulu yook... kabus gibi... Alıntı
Φ MINEU Gönderi tarihi: 6 Haziran , 2007 Gönderi tarihi: 6 Haziran , 2007 yaz okulu deyince ''kurtarma çalışmaları'' geldi aklıma Alıntı
Φ zeyynepp Gönderi tarihi: 6 Haziran , 2007 Gönderi tarihi: 6 Haziran , 2007 bütünleme olsa keşke......... Alıntı
Φ zeyynepp Gönderi tarihi: 6 Haziran , 2007 Gönderi tarihi: 6 Haziran , 2007 dünya tatlısı........ Alıntı
Φ sardunyam Gönderi tarihi: 6 Haziran , 2007 Gönderi tarihi: 6 Haziran , 2007 yuvarlak gözlükleri, tuhaf ruju Alıntı
Önerilen İletiler
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.