Φ Azizilturco Gönderi tarihi: 5 Kasım , 2005 Gönderi tarihi: 5 Kasım , 2005 Araya girmişn!Gıcık için meydün demiştim! Alıntı
Φ made in turkey! Gönderi tarihi: 5 Kasım , 2005 Gönderi tarihi: 5 Kasım , 2005 kim sinir loooooooooo.................... Alıntı
Φ Azizilturco Gönderi tarihi: 5 Kasım , 2005 Gönderi tarihi: 5 Kasım , 2005 ilbey dedi onu bilmiom! Alıntı
Φ Azizilturco Gönderi tarihi: 5 Kasım , 2005 Gönderi tarihi: 5 Kasım , 2005 Ama meydün olabilir yinede! Alıntı
Φ Azizilturco Gönderi tarihi: 5 Kasım , 2005 Gönderi tarihi: 5 Kasım , 2005 grup gündoğarken (doğrumu?) Alıntı
Φ Azizilturco Gönderi tarihi: 6 Kasım , 2005 Gönderi tarihi: 6 Kasım , 2005 Çayırda buluşalım.... Alıntı
Φ made in turkey! Gönderi tarihi: 6 Kasım , 2005 Gönderi tarihi: 6 Kasım , 2005 ee madem buluşun....... eşeği saldım çayıra otlaya karnın doyura.......... Alıntı
Φ Azizilturco Gönderi tarihi: 6 Kasım , 2005 Gönderi tarihi: 6 Kasım , 2005 kızını dövmeyen dizini döver! misal meydün! Alıntı
Φ made in turkey! Gönderi tarihi: 6 Kasım , 2005 Gönderi tarihi: 6 Kasım , 2005 kızını dövmeyen dizini döver! misal meydün! valla anam çok dövmüştür....beni canım anam ........... şimdi atasözlerine mi düştük.....ok en sevdiğim şeydir atasözleriini nenemin çok gözel bi lafı vardı....kırkyıl yağmur yağsa işlemez mermere güven olmaz polis ile askere.......valla çok gülerdim bu lafa....... ayıdan post eski svgiliden dost olmaz...... Alıntı
Φ Azizilturco Gönderi tarihi: 6 Kasım , 2005 Gönderi tarihi: 6 Kasım , 2005 sevgiliden dost olur be ama eski sevgiliden dost olmaz! Çok veren candan az veren maldan! Alıntı
Φ made in turkey! Gönderi tarihi: 6 Kasım , 2005 Gönderi tarihi: 6 Kasım , 2005 zaten eski sevgili demişim....... hızlı atın poku seyrek düşer.... Alıntı
Φ Azizilturco Gönderi tarihi: 6 Kasım , 2005 Gönderi tarihi: 6 Kasım , 2005 ya bu oyun atasözü oyunu değil çağrışım kardeşim değiştirin şunu! Okyanus! Alıntı
Φ made in turkey! Gönderi tarihi: 6 Kasım , 2005 Gönderi tarihi: 6 Kasım , 2005 okyanus=denize düşen yılana sarılır dermişim...... tamam beeaaa ne kızıyon....... macera Alıntı
Önerilen İletiler
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.