Gönderi tarihi: 24 Aralık , 2006 18 yıl İnsanın bilinçli kulandığı bir araç yarış değil ! kulanmasını bilene Hız yok trafik kuralları içindeki özgürlük .Kullanım kolaylığı vs vs ...... gökyüzü
Gönderi tarihi: 24 Aralık , 2006 18 yıl İnsanın bilinçli kulandığı bir araç yarış değil ! kulanmasını bilene Hız yok trafik kuralları içindeki özgürlük .Kullanım kolaylığı vs vs ...... gökyüzü zaten trafik koşulları içinde özgürlük olmaz...ben onu hız yarışlarını düşünerek yazmıştım gökyüzü... yalnızlık...
Gönderi tarihi: 24 Aralık , 2006 18 yıl zaten trafik koşulları içinde özgürlük olmaz...ben onu hız yarışlarını düşünerek yazmıştım gökyüzü... yalnızlık... özgürlük demek hız demek değil ki ! motorbisiklet kullananlara sorun onlar için özgürlük trafikte rahat seyredebilmek ve kulanım kolaylığı olarak düşünürsen daha doğru olacaktır. yanlızlık zor bir duygu
Gönderi tarihi: 24 Aralık , 2006 18 yıl özgürlük demek hız demek değil ki ! motorbisiklet kullananlara sorun onlar için özgürlük trafikte rahat seyredebilmek ve kulanım kolaylığı olarak düşünürsen daha doğru olacaktır. yanlızlık zor bir duygu ama anlatamadım.....hız özgürlük demedim....bi klip izlledim de insanın düşünürken yada hissederken özgür olacağını düşünüyorum dedim... ama açıklayamadım galiba..hımm bide hızı seviyorum ayrıca trafikte değil bu yarışlarda tekrar altının çizeyim de:) ondan ben öyle düşünüyorum... zor bir duygu... aşağılanmak olsa gerek.. !
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Hesabınız varsa, hesabınızla gönderi paylaşmak için şimdi oturum açın.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.