Φ sEn EsTiKçE bEn TiTrErİm... Gönderi tarihi: 3 Kasım , 2006 Gönderi tarihi: 3 Kasım , 2006 çatlak Alıntı
Φ kaan_bebeto Gönderi tarihi: 3 Kasım , 2006 Gönderi tarihi: 3 Kasım , 2006 çatlak kısss TATLI CADI kaan abinemi dedin kısss deliii ..msn de dur ben sana yapacagımı bilirim... tatlı cadı Alıntı
Φ sEn EsTiKçE bEn TiTrErİm... Gönderi tarihi: 3 Kasım , 2006 Gönderi tarihi: 3 Kasım , 2006 kısss TATLI CADI kaan abinemi dedin kısss deliii ..msn de dur ben sana yapacagımı bilirim... tatlı cadı ya şeyyy..hıı bilmem ki..kime dedim acepa.... tatlı cadı... hıı.. süpürge.. Alıntı
Φ dowjones Gönderi tarihi: 3 Kasım , 2006 Gönderi tarihi: 3 Kasım , 2006 Mecnun birde mecnur var eski fb li spekülatör Alıntı
Φ Leviathan Gönderi tarihi: 3 Kasım , 2006 Gönderi tarihi: 3 Kasım , 2006 Bu kendi kelimenin sana çağrıştırdığı bi şey sanırım mecnun-->çöl-->leyla-->fıstık (grafikle gösterdim bi de ) Alıntı
Φ dowjones Gönderi tarihi: 3 Kasım , 2006 Gönderi tarihi: 3 Kasım , 2006 Seksapalite Amma enstantirik bir kelime oldu Alıntı
Φ AÇA Gönderi tarihi: 3 Kasım , 2006 Gönderi tarihi: 3 Kasım , 2006 bak nasıl biliyor yine ben Alıntı
Önerilen İletiler
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.