Φ siyahx Gönderi tarihi: 8 Ekim , 2006 Gönderi tarihi: 8 Ekim , 2006 Abi yemin ettin her topikte beni ağlatmaya Çok sağol korkma ağla ağla açılırsın Alıntı
Φ egzorsist Gönderi tarihi: 8 Ekim , 2006 Gönderi tarihi: 8 Ekim , 2006 siyahx yapma ağlatma çocuğu hep kardeşiz değilmi Alıntı
Φ siyahx Gönderi tarihi: 8 Ekim , 2006 Gönderi tarihi: 8 Ekim , 2006 siyahx yapma ağlatma çocuğu hep kardeşiz değilmi ondan ağlamıyo o demin sessiz kız ona bişey dedi ondan ağlıyo Alıntı
Φ siyahx Gönderi tarihi: 8 Ekim , 2006 Gönderi tarihi: 8 Ekim , 2006 hayırdır? abi söyleyemem çok ağır git havadan sudan forumundaki sessiz kısın dikkatlice bak diye bi topici var oraya bak Alıntı
Φ Leviathan Gönderi tarihi: 8 Ekim , 2006 Gönderi tarihi: 8 Ekim , 2006 ondan ağlamıyo o demin sessiz kız ona bişey dedi ondan ağlıyo Evet o da var,bugün üst üste darbe alıyorum Alıntı
Φ Leviathan Gönderi tarihi: 8 Ekim , 2006 Gönderi tarihi: 8 Ekim , 2006 İçki(Taurus abi konuyu dağıttın ya ) Alıntı
Misafir taurusmutis Gönderi tarihi: 8 Ekim , 2006 Gönderi tarihi: 8 Ekim , 2006 Çakır keyif..(Asıl topici toparladım.. ) Alıntı
Φ egzorsist Gönderi tarihi: 8 Ekim , 2006 Gönderi tarihi: 8 Ekim , 2006 mutluluk eline sağlık... Alıntı
Φ siyahx Gönderi tarihi: 8 Ekim , 2006 Gönderi tarihi: 8 Ekim , 2006 Çakır keyif..(Asıl topici toparladım.. ) ehli keyif Alıntı
Φ Leviathan Gönderi tarihi: 8 Ekim , 2006 Gönderi tarihi: 8 Ekim , 2006 Saçmalamak(Bu arada Hayalet dağıtmışın ortalığı ) Alıntı
Φ hayal_et Gönderi tarihi: 8 Ekim , 2006 Gönderi tarihi: 8 Ekim , 2006 Saçmalamak(Bu arada Hayalet dağıtmışın ortalığı ) sacmalamak o benim iste hep sacmalarimm niye dagitmisim kii Alıntı
Önerilen İletiler
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.