Gönderi tarihi: 16 Şubat , 2007 18 yıl kahve olsa olmazmı oda ayık tutar adamı sedat yok sen bilmiyosun olayı ablamla ben frozenin bizi tokatlamasından hoşlanıyoruz
Gönderi tarihi: 16 Şubat , 2007 18 yıl daha fazla tezahurat istiyor olabiler frozen buraya, frozen buraya toplandık burada bekliyoruz o kadderrrr
Gönderi tarihi: 16 Şubat , 2007 18 yıl vay bea bide mazoşistlik yani hee, ne mübarek elin varmış frozen dostum, gelsende buraya tokatlasanda rahatlasak bi tecrübe etsek..
Gönderi tarihi: 16 Şubat , 2007 18 yıl valla bir tokatla dünyan değişir karışmam demi siyahx fena patakladı bizi bugün heç anlamadıktı
Gönderi tarihi: 16 Şubat , 2007 18 yıl valla bir tokatla dünyan değişir karışmam demi siyahx fena patakladı bizi bugün heç anlamadıktı yok benim kankamın vurduğu yerde güller açtı şimdi o benim kankam
Gönderi tarihi: 16 Şubat , 2007 18 yıl ayıptır söylemesi benimde elim biraz ağırdır abla, işitmişindir belki beton şaban derler banada
Gönderi tarihi: 16 Şubat , 2007 18 yıl o el bir hanıma hiç kalkmaz biliyorum, frozen cadısı bize tokat atabilir
Gönderi tarihi: 17 Şubat , 2007 18 yıl millet tekme tokat birbirine girmiş burda arada kalmayın dayak yemeyin şiddet.......!!!
Gönderi tarihi: 17 Şubat , 2007 18 yıl millet tekme tokat birbirine girmiş burda arada kalmayın dayak yemeyin şiddet.......!!! olamazsa olmaz....olsada hiç ii olmaz.... işte böyle bişey....
Gönderi tarihi: 17 Şubat , 2007 18 yıl gerçektende öyle birşey iyi açıklamışsın ! ne varlığı ne de yokluğu
Gönderi tarihi: 17 Şubat , 2007 18 yıl neye çağrışım yapıcam ama ben... ne varlığı ne yokluğu.... buna mı ki... falla varlığı yokluğu bir şey bilirim... acı ayrılık sonrası bitmeyen aşk....ve sonuçta... aşk....
Gönderi tarihi: 17 Şubat , 2007 18 yıl duygular .....!insanın ayaklarını yerden kesen hisssssss banada oluyo bazen,havadandır korkma geçer
Gönderi tarihi: 17 Şubat , 2007 18 yıl açık havada yürüyüş... insanın kendi kendine uygulayabileceği en güzel terapi yönte mi..... terapi....
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Hesabınız varsa, hesabınızla gönderi paylaşmak için şimdi oturum açın.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.