Gönderi tarihi: 29 Aralık , 2006 18 yıl sazlik ( yani bataklik göl kenarlarinda oluyo tr de cok sivrisinek yapiyo
Gönderi tarihi: 29 Aralık , 2006 18 yıl ilhan irem ( sazlıklardan havalanan diye bi şarkısı vardı ordan çağrıştı )
Gönderi tarihi: 2 Ocak , 2007 18 yıl misafir beraberinde anıları getirir...bize ne zaman misafir gelse ben geçmişimi hatırlarım... anılar....
Gönderi tarihi: 2 Ocak , 2007 18 yıl GEÇMİŞ geçmiş denilince kötü şeyleri aklıma getirip suratımı asçağıma şükür ki hep iyileri düşünürüm... :) ahh ahh derr ve özlerim geçmişimi...hiç büyümek istemiyorum...tabii yerinde saymak da kötü ama şu an çok güzel geliyor bana... gençlik... :) gençlik....
Gönderi tarihi: 2 Ocak , 2007 18 yıl bizim herşey...acı bizim keder bizim... bayram da bizim... yaşam da bizim...! yaşam diyim ben..
Gönderi tarihi: 2 Ocak , 2007 18 yıl hep acı deler ama............... bence doyumsuzluktur... doyumsuzluk olan neyyy? anamadım senii..
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Hesabınız varsa, hesabınızla gönderi paylaşmak için şimdi oturum açın.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.