Gönderi tarihi: 1 Ekim , 2006 18 yıl ama mavis duruyor sankim gozlerin Aci biber merak ediyosan kopyala yapıştır yap nasıl oluyo bilmiyorum ama resim kocaman oluyo şalgam
Gönderi tarihi: 1 Ekim , 2006 18 yıl merak ediyosan kopyala yapıştır yap nasıl oluyo bilmiyorum ama resim kocaman oluyo şalgam gözler incelendi gök gözlüsün sen marti enterasan gözler var sende Kokareç :D
Gönderi tarihi: 1 Ekim , 2006 18 yıl sopalarım hepinizi evet benim aynen orcineeeeeeeeeeeeel ramazan yaramadı 6 kilo verdim inanmazsınız baskülüme sorun walla bende inanamadım annemi çıkardım annem doğru kilosunda olllleeeeeeeeeeey devam martı bol sebze ye hergun sorguya çekıcem senı ona göre
Gönderi tarihi: 1 Ekim , 2006 18 yıl devam martı bol sebze ye hergun sorguya çekıcem senı ona göre delinin zoruna bak ya sen!!! ben 22 sene uğraştım o kiloları almak için he he heeeeeeytttttttttttttt
Gönderi tarihi: 1 Ekim , 2006 18 yıl delinin zoruna bak ya sen!!! ben 22 sene uğraştım o kiloları almak için he he heeeeeeytttttttttttttt ya nıe kızıyorsunnnn
Gönderi tarihi: 1 Ekim , 2006 18 yıl Sen bakma onlara sana yakışıyor kendine iyi bak yakışır tabe ya nıe kızıyorsunnnn tmm geçti pardon
Gönderi tarihi: 1 Ekim , 2006 18 yıl saklambaç boheeeeeeeeeeem sobeeeeeeeeee sobeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Hesabınız varsa, hesabınızla gönderi paylaşmak için şimdi oturum açın.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.