Gönderi tarihi: 22 Mayıs , 2006 19 yıl çirkinn (aman duymasın aramızda) gulll (Taurus bu senin içindi arada iyi de oluyorum uyuz dışında bakkkk)
Gönderi tarihi: 22 Mayıs , 2006 19 yıl Sen kızma ayhan;Herifist demiş,kemikist değil.. icabında onuda oluruz
Gönderi tarihi: 22 Mayıs , 2006 19 yıl bu filmi daha önce gömrmüştüm sankım amma herıfıst varmış herkes üzerıne alınmış
Gönderi tarihi: 22 Mayıs , 2006 19 yıl Helvaaaa.. cinnet geçiren kız süreklı helva dıyen tarsus ve gullıverı boğdu flaşh flaş
Gönderi tarihi: 22 Mayıs , 2006 19 yıl of yaa gece gece yani nağaptınız böle kafam karıştı biri şunları tercüme etsin yoksa ben küfür edicem
Gönderi tarihi: 22 Mayıs , 2006 19 yıl cinayetin tek görgü tanığı olan sedalina ve erkanı polisler götürdü cinayetı sedelına işlemişti,ve tek görgu tanığı erkanıda helvayla boğarak öldurdu
Gönderi tarihi: 22 Mayıs , 2006 19 yıl hay sabaha kadar rüyanızdan helva çıkmasın emiiii...... (özellikle helva helva diyee sayıklayan abilerimin)
Gönderi tarihi: 22 Mayıs , 2006 19 yıl of yaa gece gece yani nağaptınız böle kafam karıştı biri şunları tercüme etsin yoksa ben küfür edicem kufurmü
Gönderi tarihi: 22 Mayıs , 2006 19 yıl kufurmü ewt küfür; helvalara karışasınız helvalar kovalasın sizi helvalara gelesiniz....
Gönderi tarihi: 22 Mayıs , 2006 19 yıl helva değince aklıma taurus abi geldi nerde oooooo yoksa kaçtı mı??
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Hesabınız varsa, hesabınızla gönderi paylaşmak için ŞİMDİ OTURUM AÇIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.