Zıplanacak içerik
  • Üye Ol

Önerilen İletiler

Duydum ki Prince ölmüş. Gençtik böyle henüz 20'li yaşlar... Eğlenmek bir yana bazen sırf Prince dinlemek için Atlas pasajının girişindeki bara giderdik. Gecenin bir saatinde yukarıdan beyaz bir perde sarkıtılır ve Prince muhteşem sahne performansı, muhteşem şarkıları ve muhteşem karizması ve tarzıyla perdeye yansır, hayatımıza dahil olurdu. Gerçekten üzüldüm. Çok üzüldüm. 

 

1216702_1280x720.jpg

 

 

Yoruma sekme
Diğer sitelerde paylaş

Prince Rogers Nelson veya bilinen adıyla Prince (7 Haziran 1958 – 21 Nisan 2016), ABD'li pop şarkıcısı ve söz yazarıdır. Amerika'nın en önemli pop ikonlarından birisidir.  "Rolling Stone" dergisinin düzenlediği Tüm Zamanların En iyi 100 Sanatçısı listesinde yirmi sekizinci sırada yer almıştır.

 

prince.jpg

Yoruma sekme
Diğer sitelerde paylaş

1993 yılında, Prince’in The Gold Experience albümünü ile ilgili pazarlıklar sürerken, Prince eserlerinin sanatsal ve maddi kontrolü için Warner Bros. ile Prince arasında, yasal bir savaş başladı. Duruşmalar sürerken, Prince insanların arasına, yanağında “slave”(köle) yazısı ile çıktı. Bu isim değişikliğini kendisi şöyle açıklamıştı: 

 

 

Beni Warner Bros.’a bağlayan zincirlerden kurtulup nihai bağımsızlığıma ulaşmak için attığım ilk adım, ismimi Prince’ten Love Symbol’e değiştirmek oldu. Prince, annemin bana doğduğumda verdiği isim. Warner Bros. ismimi aldı, ticari marka olarak tescil ettirdi, ve benim yazdığım eserlerin pazarlanmasının ana enstrümanı olarak kullandı. Şirket, Prince adına ve Prince adı altında pazarlanan bütün eserlere sahip. Ben ise sadece Warner Bros. için daha fazla para üreten bir borçlu oldum.... Prince adıyla doğdum ve başka geleneksel bir isim edinmek istemiyordum. Adımın ve kimliğimin yerine geçebilecek tek kabul edilebilir çözüm, konuşarak ifade edilemeyen, beni ve müziğimin anlattıklarını temsil eden Love Symbol’du. Bu sembol yıllardır eserlerimde var; kızgınlığımdan evrimleşen bir konsept; olduğum şeydir. Bu benim adım.

(Vikipedi)

 

03-prince.w750.h560.2x.jpg

Yoruma sekme
Diğer sitelerde paylaş

Katılın Görüşlerinizi Paylaşın

Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.

Misafir
Maalesef göndermek istediğiniz içerik izin vermediğimiz terimler içeriyor. Aşağıda belirginleştirdiğimiz terimleri lütfen tekrar düzenleyerek gönderiniz.
Bu başlığa cevap yaz

×   Zengin metin olarak yapıştırıldı..   Onun yerine sade metin olarak yapıştır

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Önceki içeriğiniz geri getirildi..   Editörü temizle

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Yeni Oluştur...

Önemli Bilgiler

Bu siteyi kullanmaya başladığınız anda kuralları kabul ediyorsunuz Kullanım Koşulu.