Gönderi tarihi: 28 Şubat , 2016 9 yıl Admin 2016 Akademi ödülleri tahminlerimEn İyi FilmDiriliş - Leonardo DiCaprio "The Revenant" FilmiDiriliş - ‘The Revenant’ [sharedmedia=videos:videos:7252] ______________________________________________________________________En İyi Kadın OyuncuBrie Larson Jacob Tremblay rolüyle Gizli Dünya - "Room." filminde [sharedmedia=videos:videos:7253] Brie Larson, Gizli Dünya - ‘Room’___________________________________________________________________ En İyi Erkek OyuncuLeonardo DiCaprio Diriliş - "The Revenant." filmindeki rolüyle [sharedmedia=videos:videos:7252] Leonardo DiCaprio, Diriliş - ‘The Revenant‘______________________________________________________________En İyi Yardımcı Kadın OyuncuAlicia Vikander Danimarkalı Kız - "The Danish Girl." filmindeki rolüyle [sharedmedia=videos:videos:7254] Alicia Vikander, Danimarkalı Kız -‘The Danish Girl’_________________________________________________________________________En İyi Yardımcı Erkek OyuncuSylvester Stallone Creed: Efsanenin Doğuşu - "Creed." fimindeki rolüyle [sharedmedia=videos:videos:7255] Sylvester Stallone, Creed: Efsanenin Doğuşu - ‘Creed’__________________________________________________________________________________________________En İyi Yönetmen [sharedmedia=videos:videos:7252] Alejandro G. Iñárritu, Diriliş - ‘The Revenant’ filmiyle _____________________________________________________________________________________________________En İyi Animasyon Filmi‘ [sharedmedia=videos:videos:7256] Ters Yüz - 'Inside Out’ _____________________________________________________________________ En İyi Belgesel [sharedmedia=videos:videos:7257] ‘Amy’ - Amy Winehouse Belgeseli______________________________________________________________________________________________En İyi Yabancı Film [sharedmedia=videos:videos:7258] Saul'un Oğlu - ‘Son of Saul’ ______________________________________________________________________________________En İyi Uyarlama [sharedmedia=videos:videos:7259] Rachel McAdams, Mark Ruffalo ve Michael Keaton "Spotlight."_______________________________________________________________________________________ Adapted Screenplay [sharedmedia=videos:videos:7260] Büyük Açık - ‘The Big Short’
Gönderi tarihi: 29 Şubat , 2016 9 yıl Epey bir kısım tutmuş Ben bu yıl filmlerini henüz izleyemedim o yüzden bir tahminim yoktu açıkçası... Ama izlemesem bile Alejandro G. Iñárritu'nun en iyi yönetmen ödülünü almasını çok istiyordum, en sevdiğim yönetmenlerden birisi o ve eminim sonuna kadar hak etmiştir.
Gönderi tarihi: 29 Şubat , 2016 9 yıl Yazar Admin Ah iki tane kaçırdım... Onlarda tartışmalı seçenekler ....
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Hesabınız varsa, hesabınızla gönderi paylaşmak için şimdi oturum açın.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.