Φ antiarabesk Gönderi tarihi: 23 Şubat , 2016 Gönderi tarihi: 23 Şubat , 2016 Susamlı lzgara Tavuk 1. İşe yemeğe adını veren susamlardan başlayın. Yağsız teflon bir tavada 2 yemek kaşığı susamı renkleri değişene kadar kavurun. Susamların yarısını havanda döverek toz haline getirin, diğer yarısını da bir kenara koyun. Diğer taraftan 3-4 diş sarımsağı iyice ezin. Büyükçe bir kap alıp içine dövülmüş susam, sarrnısak. 1 tatlı kaşığı ezilmiş zencefil. 2 yemek kaşığı soya sosu. 2 yemek kaşığı susam yağı, 1 yemek kaşığı şeker, bir miktar tuz. karabiber ve 50 mİ kadar suyu koyun ve iyice karıştırın. 2. Sıra geldi tavuklara. 3-4 adet derisi sıyrılmış tavuk budunu hazırlamış olduğunuz sosta marine edin. 3. Izgarayı orta derecede bir ısıya ayarlayın ve tavuklar çıtır hale gelene kadar kızartın. Alıntı
Önerilen İletiler
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.