Φ sardunyam Gönderi tarihi: 24 Temmuz , 2006 Gönderi tarihi: 24 Temmuz , 2006 Artos, hepimizin bir ailesi vardır, birde hiç bir kan bağımız olmadığı halde ailemizden bildiklerimiz, sen benim ve Tan_Vakti için öyle birisin. Ben genel anlamda insanların her birini severim, ancak gerçek anlamda derin bir saygı ve sevgi ile bağlı olduklarım vardır. Bir forumda tanışmış olmak çok önemli değil ama şu internetin iyi bir tarafıda toplumun arasına karışmış, insanlara faydadan başka bir şeyi dokunmayan siz gibileri bizimle karşılaştırıyor olması. İyilik nedir? Dostluk nedir? Destek nedir? Cesaret nedir? Allah sevgisi nedir? Dürüstlük nedir? bilenlerdensin. Ne mutlu sana... Canım arkadaşım varlığın güç veriyor Alıntı
Φ artos32 Gönderi tarihi: 24 Temmuz , 2006 Gönderi tarihi: 24 Temmuz , 2006 canım dostum arkadaşım sardunyam aynı duyguları bende senin için düşünüyorum dostluğun ve arkadaşlığın gerçek anlamını bilensin sende tan vaktide ikinizi tanımak tan gururluyum iyi varsınız doıstlarım benim Allah hep sizin yanınızda olsun ve sizleri korusun Allaha emanet olun.. Alıntı
Φ jeune Gönderi tarihi: 24 Temmuz , 2006 Gönderi tarihi: 24 Temmuz , 2006 yenı tanıdıgım dostlarımdan bırı beyefendı ulkesını seven bır ınsan.ıyıkı tanıdıklarımdansın Alıntı
Φ artos32 Gönderi tarihi: 24 Temmuz , 2006 Gönderi tarihi: 24 Temmuz , 2006 teşekkürler jön sende benim iyiki tanıdıklarımdansız senin gibi vatanına sahip çıkan genç nesiller oldukça bu ülkeye hiç bir şey olmaz Allah seni korusun Alıntı
Φ DİPNOT Gönderi tarihi: 24 Temmuz , 2006 Gönderi tarihi: 24 Temmuz , 2006 Sıcaklığını, sempatikliğini, seveceğliğini, doğrudan yana oluşunu, saygısından hiçbirzaman hiçbirşey kaybedeyen ve bunu hakeden olduğunu aynı zamanda her koşulda herkese saygı göstermeyi ihmal etmeyen, doğru, dürüst, düzeyli, kişilikli duruşunu kendisini normal yaşamda hiç tanımamış olsakta bizleri buradan bunları hissettiren cok az özel insandan biri olduğunu fark etmemek mümkün değil... Kendisine yürekte dost sevgilerimi gönderiyorum... İyiki varsın sevgili artos32 NOT: Sevgili sardunya'ya da buradan artos32 ile ilgili olarak bize bu duygu ve düşüncelerimizi açıklama fırsatı verdiği için kendisine teşekkürlerimi bir borç bilirim... Sizde iyiki varlardan olan ender dostlarımızdanısın... Alıntı
Φ sardunyam Gönderi tarihi: 24 Temmuz , 2006 Yazar Gönderi tarihi: 24 Temmuz , 2006 Sevgili Dipnot ne demek, Artos gibi insanları her zaman bulamıyoruz, etrafımız bir sürü insanla dolu, her çeşit. Bir dost bulmuşuz, onu onere etmek onun için az bile. Kendisi ile konuşmak, fikir paylaşmak ve desteğini görmek inanılmaz sevindirici, öyle yanlış dostlarda edindik ki; malesef yanlış anlamlar yükledik ve gerçek yüzlerini çok sonra gördük. O bakımdan kalbinde olanı samimiyetle ile bizlerle paylaşan ve cesaret sergileyerek çekinmeden fikrini açıklayan, bunu yaparken bile seviyesini koruyan Artos'a ben kendi adıma teşekkür ediyorum... Dünyada öyle birinin varlığını bilmek bile insanı mutlu etmeye yetiyor. Alıntı
Φ tan_vakti Gönderi tarihi: 24 Temmuz , 2006 Gönderi tarihi: 24 Temmuz , 2006 sevgili dostum artos. seni tanımaktan inan mutluluk ve onur duyduğumu belirtmek isterim. seviyenle dürüstlüğünle kişiliğinle dikkat çeken ender insanlardansın iyiki varsın dostum. Allaha emanet ol arkadaşım.... Alıntı
Φ Gece Yağmuru Gönderi tarihi: 25 Temmuz , 2006 Gönderi tarihi: 25 Temmuz , 2006 Sevgili Artos_32... Artık inat etmede bırak elinde şu finduğu daaa Gerçekten arkadaşlığın anlamını bilen birisin...Sevgi ve saygını takdir ediyor sevgi ve saygılarımı sunuyorum abicim.. Allah'a Emanet Ol... Alıntı
Φ artos32 Gönderi tarihi: 26 Temmuz , 2006 Gönderi tarihi: 26 Temmuz , 2006 çok teşekkür ederim gece_yağmuru. gerçektende sende dost dediklerimdensin yaklaşımınla arkadaşlığınla sevecen yaklaşımınla tertemiz yüreğinle bende sana sevgi ve saygılarımı yolluyorum gece cim Allaha emanet ol herşey gönlünce olsun Alıntı
Φ artos32 Gönderi tarihi: 26 Temmuz , 2006 Gönderi tarihi: 26 Temmuz , 2006 sevgili dostum artos. seni tanımaktan inan mutluluk ve onur duyduğumu belirtmek isterim. seviyenle dürüstlüğünle kişiliğinle dikkat çeken ender insanlardansın iyiki varsın dostum. Allaha emanet ol arkadaşım.... Can dostum tan_vakti söylediğin şeyler inan aynen senin içinde geçerli benim bir ilavem sen tanıdığım en temiz insanlardan olman ve iyi bir aile babası olaman . bu onur bana ayit seni tanımak adına iyi tanımışım seni. Allah seni ve aileni korusun dostum arkadaşım Alıntı
Φ sardunyam Gönderi tarihi: 26 Temmuz , 2006 Yazar Gönderi tarihi: 26 Temmuz , 2006 benden sana bir şiir gelsin arkadaşım kendi şiirim Dünya boşluk, korku ve kaçınılmaz son her şeyin bir sonu var acının, mutluluğun, sevdaların savaşların, barışların... hepsinin sonu var... yıkılmaz sanılan devletler yıkılıyor, bitmez denen savaşlar bitiyor gün geçiyor, ay geçiyor hayat ellerimden akıp gidiyor... dünya sen nasıl bir yersin... kötülükler sendeymiş öyle dediler oysa sen kendi ekseninde dönüyor kimseye zarar vermiyorken insanlar yaptıkları kötülüğü senden biliyor yalan diyorlar sana dünya sen yalan mısın? öyle ise... senin üzerinde yaşanan herşey yalan peki neden bunca hırs, senin uğruna neden bu kadar kan gölü var kabuğunda... Alıntı
Φ artos32 Gönderi tarihi: 27 Temmuz , 2006 Gönderi tarihi: 27 Temmuz , 2006 benden sana bir şiir gelsin arkadaşım kendi şiirim Dünya boşluk, korku ve kaçınılmaz son her şeyin bir sonu var acının, mutluluğun, sevdaların savaşların, barışların... hepsinin sonu var... yıkılmaz sanılan devletler yıkılıyor, bitmez denen savaşlar bitiyor gün geçiyor, ay geçiyor hayat ellerimden akıp gidiyor... dünya sen nasıl bir yersin... kötülükler sendeymiş öyle dediler oysa sen kendi ekseninde dönüyor kimseye zarar vermiyorken insanlar yaptıkları kötülüğü senden biliyor yalan diyorlar sana dünya sen yalan mısın? öyle ise... senin üzerinde yaşanan herşey yalan peki neden bunca hırs, senin uğruna neden bu kadar kan gölü var kabuğunda... Sardunyam inan ne diyeceğimi bilemiyorum bana birinin şiir yazması beni çok duygulandırdı çok teşekkür ederim canım dostum arkadaşım Allah seni ve aileni korusun buda benden sana gelsin:clover: Dostluk Dost dediğin yaren ile yoldaştır Belki arkadaştır belki kardeştir Belki ana baba belki de eştir Dostluk öyle kolay kurulmuyor ki Dostluk yaren ile gönül bağıdır Dostluk duyguların olgun çağıdır Dostluk bir yemeğin belki yağıdır Dostluk öyle kolay kurulmuyor ki Dostluk para ile alıp satılmaz Elinin tersiyle hemen itilmez Dostluk bozulursa rahat yatılmaz Dostluk öyle kolay kurulmuyor ki Dost olmak özüyle belki barışmak Sevgiyle güvenle aşkla karışmak Kendine güvenmek belki konuşmak Dostluk öyle kolay kurulmuyor ki Elemde kederde güzel şeylerde Dağlarda şehir de belki köylerde Yaşamın sürdüğü her türlü yerde Dostun olmaz ise yaşanmıyor ki Alıntı
Φ sardunyam Gönderi tarihi: 27 Temmuz , 2006 Yazar Gönderi tarihi: 27 Temmuz , 2006 Canım arkadaşım ne kadar teşekkür etsem sana azdır. Umarım bizim dostluğumuza nazar değmez umarım uzun yıllar sürer. Dediğin gibi dost öyle kolay bulunmuyor, kolay kurulmuyor... İnsanlar arasında cinsiyetinden önce "insan" olabilenlere, karşısındakine "insan" gözü ile bakabilenlere çok az rastlanıyor. Arkadaşım olduğun için çok mutluyum, ne zaman karamsarlığa kapılsam imdadıma yetiştiğin için çok mutluyum, galiba Allah'ın sevdiği bir kuluyum (inşallah) senin gibi bir dost nasip etti. Kalbi temiz arkadaşım, vatansever arkadaşım, samimi bir dindar arkadaşım... İyiki varsın. Alıntı
Φ nerro Gönderi tarihi: 27 Temmuz , 2006 Gönderi tarihi: 27 Temmuz , 2006 merhaba artos çok fazla tanışmasakta sardunyam nette sık sık karşılaşıyoruz, patron gelene kadar siteyi ikimiz bekliyoruz. dükkanı birinin açması lazım, bu patron tembel patron ya neyse dedikodu yaptığımızı duymasın yolar bizi seni tanıdığım kadarıyla kibar, iyiniyetli ve temiz kalbli bir insansın. Ablam seni çok seviyor, ablam seviyorsa vardır bir bildiği. Sevgiyle kal artos abim... Alıntı
Φ artos32 Gönderi tarihi: 28 Temmuz , 2006 Gönderi tarihi: 28 Temmuz , 2006 Çok teşekkür ederim nerro cum evet çok fazla diyoloğumuz olmadı ama buna rağmen iyi bir dostluk kurduğumuzu düşünüyorum ve seni tanıdığım için mutluyum Allah seni ve aileni korusun. Alıntı
Φ artos32 Gönderi tarihi: 5 Eylül , 2006 Gönderi tarihi: 5 Eylül , 2006 yaw benim anı defterimi bulana kadar akla karayı seçtim belli dostlarımdaan baaşka yazan çıkmadığı için nerelere kadar gitmiş defterim üzeri toz kaplamış demekki kimler dost belli oldu bence yinede herkeze teşekkürler. öncelikle sardunyam,dipnot,nerro,gece_yağmuru teşekkürler gerçek dostlarım benim Alıntı
Φ sardunyam Gönderi tarihi: 6 Eylül , 2006 Yazar Gönderi tarihi: 6 Eylül , 2006 yaw benim anı defterimi bulana kadar akla karayı seçtim belli dostlarımdaan baaşka yazan çıkmadığı için nerelere kadar gitmiş defterim üzeri toz kaplamış demekki kimler dost belli oldu bence yinede herkeze teşekkürler. öncelikle sardunyam,dipnot,nerro,gece_yağmuru teşekkürler gerçek dostlarım benim Dost dost diye nicesine sarıldım, benim sadık yarim kara toprakmış... Dostun sayısı azdır, arkadaş biraz daha fazladır ama önemli olan senin dost seçtiklerinin kalbindeki yerindir. Canımsın Alıntı
Φ sedelina Gönderi tarihi: 6 Eylül , 2006 Gönderi tarihi: 6 Eylül , 2006 yaw artos senle bıkere yakın muhabbetımız oldu,sonra kayboldun..bıdaha rastlayamadım ya.. ama öncekı hayatında ,yanı önceden foruma gelıyorken,gayet sevıyelı ve sevdiğim bır ınsandın..ya hala öylesın..ama ısterımkı daha sık karşılaşalım.. Alıntı
Φ artos32 Gönderi tarihi: 7 Eylül , 2006 Gönderi tarihi: 7 Eylül , 2006 yaw artos senle bıkere yakın muhabbetımız oldu,sonra kayboldun..bıdaha rastlayamadım ya.. ama öncekı hayatında ,yanı önceden foruma gelıyorken,gayet sevıyelı ve sevdiğim bır ınsandın..ya hala öylesın..ama ısterımkı daha sık karşılaşalım.. Öncelikle düşüncelerin için çok teşekkür ederim sedelina işlerden dolayı fazla vakit bulup giremiyorum bende isterdim senin gibi biriyle daha sık karşılaşmayı sanırım denk gelemiyorz inşallah bir ara bolca sohbet etme fırsatını yakalarız.. Allaha emanet ol sevgili dostum Alıntı
Φ sardunyam Gönderi tarihi: 21 Eylül , 2006 Yazar Gönderi tarihi: 21 Eylül , 2006 seni çok özlediğimi söylemek istedim sadece, Efeye gönderdiğin hediye için teşekkür ederim. Keşke sende gelebilseydin. Neyse kalbimizdesin bunu unutma. Sevgiler Alıntı
Φ artos32 Gönderi tarihi: 27 Eylül , 2006 Gönderi tarihi: 27 Eylül , 2006 seni çok özlediğimi söylemek istedim sadece, Efeye gönderdiğin hediye için teşekkür ederim. Keşke sende gelebilseydin. Neyse kalbimizdesin bunu unutma. Sevgiler Gönderdiğim hediyenin lafı bile olmaz nedirki efekan kardeşime fenerbahçe forması almışım güle güle giysin inşallah ve inanın bende orda olmayı ne kadar çok istedim bilemezsiniz ama kısmet degilmiş artık başka bir sefere bende sizleri özledim Allah sizleri korusun.... Alıntı
Φ sardunyam Gönderi tarihi: 27 Eylül , 2006 Yazar Gönderi tarihi: 27 Eylül , 2006 Gönderdiğim hediyenin lafı bile olmaz nedirki efekan kardeşime fenerbahçe forması almışım güle güle giysin inşallah ve inanın bende orda olmayı ne kadar çok istedim bilemezsiniz ama kısmet degilmiş artık başka bir sefere bende sizleri özledim Allah sizleri korusun.... Fındıkkralı kayıpsın, nerelerdesin söyle bakayım Efenin damat olduğunda gelirsin artık o zamanda Sinop'ta düğün olsada göndermiyoz seni... Alıntı
Φ nerro Gönderi tarihi: 14 Ekim , 2006 Gönderi tarihi: 14 Ekim , 2006 Artos abim nerelere kayboldun özledik seni ya sardunyam seni sorup duruyor çok merak ettik seni Alıntı
Φ sardunyam Gönderi tarihi: 15 Ekim , 2006 Yazar Gönderi tarihi: 15 Ekim , 2006 nerdesinnnnnnnn gel artık arkadaşım Alıntı
Φ sardunyam Gönderi tarihi: 18 Ekim , 2006 Yazar Gönderi tarihi: 18 Ekim , 2006 başlayacam senin iso işlerine yawww kardeşim arada defterine bak biraz çatladık burda beaa... tan'ında selamı var Alıntı
Önerilen İletiler
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.