Misafir birce Gönderi tarihi: 2 Ekim , 2008 Gönderi tarihi: 2 Ekim , 2008 soylemiyecekmisin.. yok söylemiyorum.. ben bulamadım senden link bekliyorum ama hala.. bulursun bundan eminim... Alıntı
Φ jeune Gönderi tarihi: 3 Ekim , 2008 Gönderi tarihi: 3 Ekim , 2008 yok söylemiyorum.. bulursun bundan eminim... cok kotusun biras daha ip ucu versen =)) Alıntı
Misafir birce Gönderi tarihi: 3 Ekim , 2008 Gönderi tarihi: 3 Ekim , 2008 cok kotusun biras daha ip ucu versen =)) yok vermiyorum Alıntı
Φ Turist Ömer Gönderi tarihi: 3 Ekim , 2008 Gönderi tarihi: 3 Ekim , 2008 Kutlu olsun bayramın. Jön deyince Ayhan ışık geldi aklıma be. Cingöz Recai diye bi filmi vardı. Çapkın kurnazın biriydi rahmetli. O filmi izlerken küçüktüm, özenip erketelik yapayım dedim. Asıl amaç röntgenmiş bizimkisi. Karşı damda hatun kişi halı yıkarkene bizim damda konuşlanmıştım. Birazdan enseye bi tokat yedim babamdan, "valla billa kuşlara bakıyodum" dediysem inandıramadım. Aslında bende inanmamıştım ama neyse işte sonra babam dedi "belli hangi kuşla ilgilendiğin". Ogün bugündür halı yıkayanlara uyuzum. Alıntı
Φ jeune Gönderi tarihi: 4 Ekim , 2008 Gönderi tarihi: 4 Ekim , 2008 yok vermiyorum peki oyle olsun bakalim Kutlu olsun bayramın. Jön deyince Ayhan ışık geldi aklıma be. Cingöz Recai diye bi filmi vardı. Çapkın kurnazın biriydi rahmetli. O filmi izlerken küçüktüm, özenip erketelik yapayım dedim. Asıl amaç röntgenmiş bizimkisi. Karşı damda hatun kişi halı yıkarkene bizim damda konuşlanmıştım. Birazdan enseye bi tokat yedim babamdan, "valla billa kuşlara bakıyodum" dediysem inandıramadım. Aslında bende inanmamıştım ama neyse işte sonra babam dedi "belli hangi kuşla ilgilendiğin". Ogün bugündür halı yıkayanlara uyuzum. tskler turist omer seninde gecmis bayramini kutlarim Alıntı
Φ nyx-fallen angel Gönderi tarihi: 15 Ekim , 2008 Gönderi tarihi: 15 Ekim , 2008 kahve ismarlayim ( kendim yapmadim ) haftandan sonra iyi gelir sana gelince icersin........ Alıntı
Φ mavi olmayan gökyüzü Gönderi tarihi: 16 Ekim , 2008 Gönderi tarihi: 16 Ekim , 2008 Asker kardeşimi unutmadım,ama hiç denk gelemiyoruz artık Jön!Bu aralar bende fazla gelemiyorum,bu akşam da gelemeyeceğim...misarfir denilen baskıncı arkadaşlarım gelmezse gelirim Günaydın Jön.... Canım, Sevdiğim, Yüreğim Bu duvarlar yetmiyor bizi ayırmaya bilesin... Bu parmaklıklar, bu demir kapılar, bu hava, inan... Bazen bir yumrukta yıkacak kadar güçlü, Bazen bir serçe kadar güçsüzsem, bir nedeni vardır... Hangi zorluğu yenmemiş insanoğlu. Hele taşıyorsa içinde bu insanca sevgiyi. Güzel günler zorlu duraklardan geçer sevdiğim. Damla damla birikiyor insan. Damla damla sevgili... Bir gün akıp gideceğiz hayata... Duvarlar yıkılacak, açılacak bütün kapılar bilesin. Benim yüreğim sensin şimdi, seni vurur durur... Ve yine damla damla çoğalıyorsun içimde. Yılmaz Güney Alıntı
Φ jeune Gönderi tarihi: 19 Ekim , 2008 Gönderi tarihi: 19 Ekim , 2008 hani angel kahve gozukmuyo evet debk gelemez olduk ozledım vala sızlerı.cok sevdıgım bı sııır tsk ederım Alıntı
Φ nyx-fallen angel Gönderi tarihi: 25 Ekim , 2008 Gönderi tarihi: 25 Ekim , 2008 kahve ismarlayim ( kendim yapmadim ) haftandan sonra iyi gelir sana gelince icersin........ ama yolladimmmmm. ya mavi yada Sercan icmislerdir hani angel kahve gozukmuyo evet debk gelemez olduk ozledım vala sızlerı.cok sevdıgım bı sııır tsk ederım bizde seni ozledik da gecen Sercan'a diyordum (gecen dediysem dun yani ) hepberaber oyunlarimizi ozledim diye... baskasini yollayim yinede Alıntı
Φ mavi olmayan gökyüzü Gönderi tarihi: 25 Ekim , 2008 Gönderi tarihi: 25 Ekim , 2008 Bu da sevgili Jönümüze...arkadaşlarımı çok ihmal ettim Alıntı
Misafir birce Gönderi tarihi: 26 Ekim , 2008 Gönderi tarihi: 26 Ekim , 2008 bulamiyorum sende soylemiyosun nasi yapcaz Peki tamam söyliyecem Alıntı
Φ jeune Gönderi tarihi: 1 Kasım , 2008 Gönderi tarihi: 1 Kasım , 2008 tsk ederım arkadaslar bende ıhmal ettım 1 haftadır gelemıyodum ama hastaydım 1 haftadır yatıyorum bugun cıktım yataktan carsıya bırce beklıyorum =) Alıntı
Misafir birce Gönderi tarihi: 1 Kasım , 2008 Gönderi tarihi: 1 Kasım , 2008 tsk ederım arkadaslar bende ıhmal ettım 1 haftadır gelemıyodumama hastaydım 1 haftadır yatıyorum bugun cıktım yataktan carsıya Ilk bi cok gecmis olsun Ahmet diyorum sana... dilerim simdi iyisindir yataktan ciktigina göre.. birde birsey sorayim bura' da sana bu 1 hafta zaman' dan keslimiyor degil mi yani askerligin uzamiyor...eger ki öyle ise, keske bir hafta daha yatsaydin diyecem de o yüzden... bırce beklıyorum =) evet simdi geleyim buraya... bende bekliyorum Ahmet...ne zaman ' ki askerligim bitti... artik evimdeyim diyeceksin... söz söliyecegim Tabi ki sen önceden bulmas isen.... Alıntı
Φ nyx-fallen angel Gönderi tarihi: 2 Kasım , 2008 Gönderi tarihi: 2 Kasım , 2008 Askerimiz hastamiydi Gecmis olsun Alıntı
Misafir birce Gönderi tarihi: 2 Kasım , 2008 Gönderi tarihi: 2 Kasım , 2008 nyx-fallen angel harika, tam zamanin da yetisdin... iyilesin de askerligini bitirsin artik... bu arada kac gün kaldi acaba..? Yoksa ay mi desem Alıntı
Φ nyx-fallen angel Gönderi tarihi: 2 Kasım , 2008 Gönderi tarihi: 2 Kasım , 2008 az kalmistir 3 ay diyeyim ben ama eminde degillim. Evet askerligini cabucak bitirsin ki sende Ahmet'te ne oldugunu deyi vere bilirsin meraklanmis galba cok Alıntı
Φ mavi olmayan gökyüzü Gönderi tarihi: 2 Kasım , 2008 Gönderi tarihi: 2 Kasım , 2008 çok geçmiş olsun forumumuzun askeri Alıntı
Φ jeune Gönderi tarihi: 2 Kasım , 2008 Gönderi tarihi: 2 Kasım , 2008 tsk ederim birce ve angel aslinda cok hasta degildim 1 hafta yatacak kadar doktor 1 gun yatmami soyledi zaten grip olup usutmusum hastaligim pasaya bulasmasin diye 6 gun fazladan izin verdiler iyilesmeden gelme dediler bende 1 hafta keyif yapip yattim yok birce uzamiyo askerligim hasta yatiyorum diye angel bunu sen mi yaptin eger sen yaptiysan direk mezari boylarim ben neyse birce askerligim bittigi zaman soylersin artik yoksa ben bulamam safak 101 bugun Alıntı
Φ mavi olmayan gökyüzü Gönderi tarihi: 8 Kasım , 2008 Gönderi tarihi: 8 Kasım , 2008 HABERİN VAR MI TAŞ DUVAR? Haberin var mı taş duvar? Demir kapı, kör pencere, Yastığım, ranzam, zincirim, Uğrunda ölümlere gidip geldiğim Zulamdaki mahzun resim. Görüşmecim yeşil soğan göndermiş Karanfil kokuyor cigaram Dağlarına bahar gelmiş memleketimin.. ahmed arif... Alıntı
Φ nyx-fallen angel Gönderi tarihi: 2 Aralık , 2008 Gönderi tarihi: 2 Aralık , 2008 kahve kalmamis cappuccino yaptim ( yapmis derken hazirdi yani sadece suyunu ekledim ) Alıntı
Φ Yayamaz Kayımca Gönderi tarihi: 19 Aralık , 2008 Gönderi tarihi: 19 Aralık , 2008 nehaber nasıl gidyo veya bittimi askerlik???? Alıntı
Φ mavi olmayan gökyüzü Gönderi tarihi: 24 Aralık , 2008 Gönderi tarihi: 24 Aralık , 2008 Jön neredesin teskereye çok az var ben gelmeden bitirme ama sevgiler sevgili arkadaşım. Alıntı
Φ nyx-fallen angel Gönderi tarihi: 8 Ocak , 2009 Gönderi tarihi: 8 Ocak , 2009 baya az kalmis 30 lardayiz suan demi Alıntı
Önerilen İletiler
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.