Φ mavi olmayan gökyüzü Gönderi tarihi: 9 Eylül , 2008 Gönderi tarihi: 9 Eylül , 2008 Ben Jön'ü de çok özledim...karşılaşamıyoruz;ama aklımda olansın sevgili arkadaşım! çok seviyorsun;biliyorum...umutla sevgi diyen yürek! Alıntı
Φ jeune Gönderi tarihi: 11 Eylül , 2008 Gönderi tarihi: 11 Eylül , 2008 bende ozledim gitme sakin bi yere Alıntı
Φ mavi olmayan gökyüzü Gönderi tarihi: 11 Eylül , 2008 Gönderi tarihi: 11 Eylül , 2008 bende ozledim gitme sakin bi yere Sevgili Jön,özlenen tüm dostlarıma...Angelime,Yayamazıma,Bursercanıma,Hırçınıma ve sana...burada olmasam bile sizinle olacak maviniz...bu şiir benden hepinize...bu şşiir çok sevdiğim arkadaşımın yüreğinden geçen mısralar...ondan aldım müsadeyi(onun haberi yok)! seni anlatabilmek vardı soğuk suları çekerek yaz gecelerinden türkçeye inat kelimeler üreterek bir kahraman çalarak hikayelerden rüzgardan bir tutam koyarak cebine seni anlatabilmek vardı imla kuralları talan edilmiş cümlelerde sen başkaydın bütün bunlara benzemiyordun ne rüzgar ne bulut nede mavi kokuyordun bambaşka bişeydin sen şimdi seni anlatmamı bekliyorsun bütün harfleri karışrarak birbirine bakışların suya yansıyor su duruluğunu yitiriyor geçiyor zaman hüzün kokulu gecelerde evet arkadaş mutluluğun keşfedilmemiş anahtarıdın sen bulunsan yitirilirdin bulunmamalıydın saklanmalıydın bir kuş gagasında bunu armağan etmişti sana tanrı bana müsade arkadaş dışarda bir cigara yakacağım dumanında hüzünler salarak gökyüzüne belki geleceğim belki gelmeyeceğim bu kırık ezgi sende kalsın.... hoşçakal arkadaş...... Alıntı
Φ nyx-fallen angel Gönderi tarihi: 12 Eylül , 2008 Gönderi tarihi: 12 Eylül , 2008 bayadir kahve yollayan olmamis. Buyur kendim yapmadim kormadan ice bilirsin Alıntı
Φ mavi olmayan gökyüzü Gönderi tarihi: 14 Eylül , 2008 Gönderi tarihi: 14 Eylül , 2008 bayadir kahve yollayan olmamis. Buyur kendim yapmadim kormadan ice bilirsin iyi de Angel,Jön yk ki,ben gelmişken içeyim mi Alıntı
Φ jeune Gönderi tarihi: 15 Eylül , 2008 Gönderi tarihi: 15 Eylül , 2008 cok tsk ederim kahve icin inanmicaksin ama simdi ictim bende turk kahvemi mavi birak kahvemi sen fincani yika Alıntı
Φ nyx-fallen angel Gönderi tarihi: 15 Eylül , 2008 Gönderi tarihi: 15 Eylül , 2008 cok tsk ederim kahve icin inanmicaksin ama simdi ictim bende turk kahvemi mavi birak kahvemi sen fincani yika mavi duydun mu fincani yika bakem Ben bazen burda arkadasin evine gidince Turk kahvesi iciyorlar onlarda ( bosnia li) sutle hep iciyorlar . Alıntı
Φ jeune Gönderi tarihi: 16 Eylül , 2008 Gönderi tarihi: 16 Eylül , 2008 halt etmis onlar turk kahvesi sutle icilirmi hic Alıntı
Φ nyx-fallen angel Gönderi tarihi: 16 Eylül , 2008 Gönderi tarihi: 16 Eylül , 2008 halt etmis onlar turk kahvesi sutle icilirmi hic demi yani bence de hic boyle birsey yapilir mi artik onla arkedas olmak bile istemiyorum Alıntı
Φ jeune Gönderi tarihi: 16 Eylül , 2008 Gönderi tarihi: 16 Eylül , 2008 yok yok sen yeterki arkadasligini bozma arkadas icin turk kahvesi sutle bile icilir Alıntı
Φ nyx-fallen angel Gönderi tarihi: 16 Eylül , 2008 Gönderi tarihi: 16 Eylül , 2008 zaten arkedaslimiz bizim senelik ti desem Bizim kiz asik oldu bizi unuttu Alıntı
Φ jeune Gönderi tarihi: 16 Eylül , 2008 Gönderi tarihi: 16 Eylül , 2008 ya ask bole bisi iste insana adini bile unutturuyo Alıntı
Φ nyx-fallen angel Gönderi tarihi: 16 Eylül , 2008 Gönderi tarihi: 16 Eylül , 2008 evet ask oylemis ya ben hic asik olmamisim yada arkadaslarima cok deger veriyormusum galba bu arada senden haber varmi hersey ayni mi devam gidiyor ? Alıntı
Φ jeune Gönderi tarihi: 16 Eylül , 2008 Gönderi tarihi: 16 Eylül , 2008 simdilik ayni devam ediyo gibi dun saklanmsitim pasa beni gormesin diye bugun cok onemli misafirimiz geldi pasa direk beni cagirdi artik saklanmiyorum Alıntı
Φ nyx-fallen angel Gönderi tarihi: 16 Eylül , 2008 Gönderi tarihi: 16 Eylül , 2008 ne guzel askerlik bu be saklanmac bile oynuya biliyorsun Alıntı
Φ jeune Gönderi tarihi: 16 Eylül , 2008 Gönderi tarihi: 16 Eylül , 2008 hemde pasayla yakalarsa ebeleyecek hemde cok fena Alıntı
Φ nyx-fallen angel Gönderi tarihi: 16 Eylül , 2008 Gönderi tarihi: 16 Eylül , 2008 kac gunun kaldi 4 ay gibi di sanirim. Kac yakalama oyunu derken Askerlin bitcek valla Alıntı
Φ jeune Gönderi tarihi: 16 Eylül , 2008 Gönderi tarihi: 16 Eylül , 2008 ya burda surekli atraksiyon stres, heyecan en ust seviyede doruklarda zaman nasi geciyo anlamiyombile safak 142 sanrim dogru hesapliyosam Alıntı
Φ baharrr Gönderi tarihi: 16 Eylül , 2008 Gönderi tarihi: 16 Eylül , 2008 ne güzel askerlık senınkısı yaaa sanslısın valla Alıntı
Φ jeune Gönderi tarihi: 16 Eylül , 2008 Gönderi tarihi: 16 Eylül , 2008 tskler bahar zaten sansa yasidim bu gune kadar sansim bi biterse bende biterim Alıntı
Φ nyx-fallen angel Gönderi tarihi: 16 Eylül , 2008 Gönderi tarihi: 16 Eylül , 2008 sansa yasdinda dedigin gibi sansin birgun yok olur o yuzden sen sen ol gel bizle vari ac barda olmicaksin bosuna sevinme Alıntı
Φ mavi olmayan gökyüzü Gönderi tarihi: 18 Eylül , 2008 Gönderi tarihi: 18 Eylül , 2008 cok tsk ederim kahve icin inanmicaksin ama simdi ictim bende turk kahvemi mavi birak kahvemi sen fincani yika oooo Jöncüğüm varsa başka emrin hem kimse beni mutfağa göndermeye cesaret edemiyor benden sölemesi Alıntı
Φ nyx-fallen angel Gönderi tarihi: 18 Eylül , 2008 Gönderi tarihi: 18 Eylül , 2008 ah jon ah uzulme olur boyle seyler duydumu gore yenilmisiniz 3:1 bide yarana bazmis gibi olmayim burdan Jack dostunu yolluyorum ama iki hafta sonradan icersin artik benim yuzumden ikimizde gunaha girmilelim Alıntı
Φ jeune Gönderi tarihi: 18 Eylül , 2008 Gönderi tarihi: 18 Eylül , 2008 mavi mutfaga gitmen icin cesaret etmiyorum emrediyorum evet yenildik.yenilginin etkileri pasada bile gozuktu bu arada bu pasalar niye hep fenerbahceli oluyo anlamiyorum ufff jacke bak 2 hafta kim beklicek bana gecen seneyi hatirlatti bu jack Alıntı
Φ mavi olmayan gökyüzü Gönderi tarihi: 18 Eylül , 2008 Gönderi tarihi: 18 Eylül , 2008 mavi mutfaga gitmen icin cesaret etmiyorum emrediyorum evet yenildik.yenilginin etkileri pasada bile gozuktu bu arada bu pasalar niye hep fenerbahceli oluyo anlamiyorum ufff jacke bak 2 hafta kim beklicek bana gecen seneyi hatirlatti bu jack yahu evde bardak yok fincan kalmaz Alıntı
Önerilen İletiler
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.