Φ DİPNOT Gönderi tarihi: 24 Temmuz , 2006 Yazar Gönderi tarihi: 24 Temmuz , 2006 Bir başka resim... . Alıntı
Φ DİPNOT Gönderi tarihi: 26 Aralık , 2006 Yazar Gönderi tarihi: 26 Aralık , 2006 Böyle güzel ve anlamlı bir fotoğraflar ile ilgili olarak hiç ses yokmu... Yaşadığınız çoğrafyanın önemi hakkında bir değerlendirmeniz.. Ne bileyim en azında bir düşünceniz.... Yoksa bu toplum tahlisizliklerin soncu duyarsızlığını mi yitirdi.... Ya da refleksi birşekli ile yok yok mu edildi... Yinede olabilir tabiki ama.. Şurası bir gerçek... Bu dünya üzerinde yaşamış olan ve havasını soluduğu ülkesel birlikteliğin önem ve değerini anlama zorluğu çeken herkes ile ilgili sevgi ve saygım var... Çünkü umudumu gerçekten yitirmedim... Ve onlarla birlikteliğime olan inancım asla... Herkese dostça, yüreklice sevgi ve saygılar gönderiyorum... Alıntı
Φ sedelina Gönderi tarihi: 27 Aralık , 2006 Gönderi tarihi: 27 Aralık , 2006 ben şimdi gördum başlığı,gerçekten güzel görünüyor.mavilerin ortasında Alıntı
Φ nobody Gönderi tarihi: 27 Aralık , 2006 Gönderi tarihi: 27 Aralık , 2006 tuz gölümüz kurudu mu gerçekten Alıntı
» iLyAdA Gönderi tarihi: 27 Aralık , 2006 Gönderi tarihi: 27 Aralık , 2006 tuz gölümüz kurudu mu gerçekten resimler çok hoş gerçekten, tuz gölü ise 2-3 ay önce yerindeydi;) Alıntı
Önerilen İletiler
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.