Gönderi tarihi: 11 Eylül , 2008 16 yıl kıs nereden anladın sen çagırırsın da ben anlamaz mıyım zekiyim kahretsin
Gönderi tarihi: 15 Eylül , 2008 16 yıl hakkatten ayrıca hık demişsin burnumdan düşmüşsün biliyorum kahretsin senin kadar güzel olmak bazen zor oluyor tabi hayranlar falan tek farkımız ben çok fazla mütevaziyim
Gönderi tarihi: 15 Eylül , 2008 16 yıl eee mütavazi olmayı benden öğrendim tabi ama ben artık fazla mütevazi olmuyorum sonra gerçek sanıyorlar benim kadar güzel olmak için önce benim yaşıma gel canem
Gönderi tarihi: 15 Eylül , 2008 16 yıl eee mütavazi olmayı benden öğrendim tabi ama ben artık fazla mütevazi olmuyorum sonra gerçek sanıyorlar benim kadar güzel olmak için önce benim yaşıma gel canem canem ben hala çok mütevaziyim ama ama şöyle bir şey var sana çektiğim için senin yaşına gelince senden güzel olmam gerek güzelliğimi senden aldım ya ben çünkü
Gönderi tarihi: 19 Eylül , 2008 16 yıl YENİ BİR DÜNYA Dünyada geçirdim çocukluğumu İnsanlardan eşya yaparlar Kırmızı bir orman iki boyutlu Kendi başına yağardı kar. Gör ki, öldüğümde bilmedim, Elimde bunca sözcük kaldı. Nerde geçecek benim erginliğim Bu dünya bir daha olmalı. Bir dünya daha olmalı, burada Bir yerde, o kadar yakın ki, Seslensem duyulacak belki, Belki başladım onu yaşamaya. Melih Cevdet ANDAY
Gönderi tarihi: 22 Eylül , 2008 16 yıl YENİ BİR DÜNYA Dünyada geçirdim çocukluğumu İnsanlardan eşya yaparlar Kırmızı bir orman iki boyutlu Kendi başına yağardı kar. Gör ki, öldüğümde bilmedim, Elimde bunca sözcük kaldı. Nerde geçecek benim erginliğim Bu dünya bir daha olmalı. Bir dünya daha olmalı, burada Bir yerde, o kadar yakın ki, Seslensem duyulacak belki, Belki başladım onu yaşamaya. Melih Cevdet ANDAY bu muhteşem şiir ve resim için teşekkürler Godzilla başka bir dünya olmalı, erdemlerin gerçek olduğu, şerefin ve haysiyetin değerinin bilindiği, yalanlardan arınmış bir dünya olmalı eğer yoksa bu karanlık hiç aydınlanmayacak gibi
Gönderi tarihi: 25 Eylül , 2008 16 yıl sorma kendini bayram temizliğine verdi canem temizlik onu ne hale getirmiş vahh canem yazık ya
Gönderi tarihi: 25 Eylül , 2008 16 yıl hadi gel yardıma gidelim olur ben cam silme konusunda harikayım. ben camları siliyim bari evde cam kalmazmış benim yüzümden
Gönderi tarihi: 25 Eylül , 2008 16 yıl BENDE ÇOK GÜZEL PLANLAMA YAPARIM BEN PLANLARIM SİZ YAPARSINIZ OLMAZMI
Gönderi tarihi: 25 Eylül , 2008 16 yıl BENDE ÇOK GÜZEL PLANLAMA YAPARIM BEN PLANLARIM SİZ YAPARSINIZ OLMAZMI oldu başka şimdi sen plan yaparken yorulursun da ben sana yorgunluk kahvesi de yapiyim istersen
Gönderi tarihi: 25 Eylül , 2008 16 yıl oluuuuuuuuur şekerim zahmet olcak ama orta şekerli olsun şimdiden yoruldum
Gönderi tarihi: 25 Eylül , 2008 16 yıl oluuuuuuuuur şekerim zahmet olcak ama orta şekerli olsun şimdiden yoruldum gıcıkkk yorulmuşmuşşşş tabi şekerim hatta istersen yanına da bitterli çikilota olsun iyi gider
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Hesabınız varsa, hesabınızla gönderi paylaşmak için ŞİMDİ OTURUM AÇIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.