Φ Gece Yağmuru Gönderi tarihi: 22 Temmuz , 2008 Gönderi tarihi: 22 Temmuz , 2008 Ablacım günaydın Nirdesin Sabah kahvesine geldik ama sen yuksun Alıntı
Φ sardunyam Gönderi tarihi: 22 Temmuz , 2008 Gönderi tarihi: 22 Temmuz , 2008 bak sabah 6,30 da kalktım yemek yaptım gazetemi aldım Efe uyandı kahvaltı yaptı ama ben daha çay kahve içmedim seni bekledim yani beni beklediğini duydum geldim : Alıntı
Φ deniz_kizi Gönderi tarihi: 22 Temmuz , 2008 Gönderi tarihi: 22 Temmuz , 2008 canemm ben de geldimmm Alıntı
Φ sardunyam Gönderi tarihi: 22 Temmuz , 2008 Gönderi tarihi: 22 Temmuz , 2008 sende hoşgeldin sanada günaydın kahveni kapta gel dedikodu yapcez Alıntı
Φ deniz_kizi Gönderi tarihi: 22 Temmuz , 2008 Gönderi tarihi: 22 Temmuz , 2008 oo süper tımam piki yapıyorum ben üc tane bol köpüklü geceee gitme artık öyle uzun uzun bak kızacam haa Alıntı
Φ sardunyam Gönderi tarihi: 22 Temmuz , 2008 Gönderi tarihi: 22 Temmuz , 2008 ohh ohh doğru söylüyorsun ya gitmesin öyle uzun uzun alışmışız birbirimize garip bir boşluk oluyor Alıntı
Φ deniz_kizi Gönderi tarihi: 22 Temmuz , 2008 Gönderi tarihi: 22 Temmuz , 2008 evet canem bencede hoş birisi kahve içsin bizde frozen cadısı nerde diye merak edelim Alıntı
Φ sardunyam Gönderi tarihi: 22 Temmuz , 2008 Gönderi tarihi: 22 Temmuz , 2008 canem bak seni Jack Sparrow ile tanıştırayım kendisi kedim olur çok cengaverdir avcı, çetin ceviz, uçan kuşu yakalar ablası tıpkı ben Alıntı
Φ diloş Gönderi tarihi: 22 Temmuz , 2008 Gönderi tarihi: 22 Temmuz , 2008 Avcı ,çetinceviz( kedisi gibi tıpkı.. ),cesur,acar,şair ve yüreği kocaman dostum..sarmaşığım.. hani bazı şeyler vardır uzağında kalınca çok daha iyi anlarsın senin için ne ifade ettiğini..sen benim kopamayacağım kadar değerlimsin..ne kadar uzağımda olursan ol kalbimde olansın..canımsın.. Dost Bir gece habersiz bize gel Merdivenler gıcırdamasın Öyle yorgunum ki hiç sorma Sen halimden anlarsın Sabahlara kadar oturup konuşalım Kimse duymasın Mavi bir gökyüzümüz olsun kanatlarımız Dokunarak uçalım. insanlardan buz gibi soğudum, işte yalnız sen varsın Öyle halsizim ki hiç sorma Anlarsın. Cahit Külebi Sen anlarsın birtanem..sen anlarsın.. Alıntı
Φ deniz_kizi Gönderi tarihi: 22 Temmuz , 2008 Gönderi tarihi: 22 Temmuz , 2008 komşum gördün demi canemin güzel kedisini:) Alıntı
Φ diloş Gönderi tarihi: 22 Temmuz , 2008 Gönderi tarihi: 22 Temmuz , 2008 Görmezmiyim..bakışlarındaki kararlılık ve asalet hık demiş sarmaşığımın burnundan düşmüş.. Alıntı
Φ deniz_kizi Gönderi tarihi: 22 Temmuz , 2008 Gönderi tarihi: 22 Temmuz , 2008 kesinlikle komşumm bu kadar sahibine benzeyemez yani komşum sen bilmiyorsun frozen cadısı da bizsiz modalarda kahve iciyormuş sabah. Alıntı
Φ Gece Yağmuru Gönderi tarihi: 23 Temmuz , 2008 Gönderi tarihi: 23 Temmuz , 2008 bak sabah 6,30 da kalktım yemek yaptım gazetemi aldım Efe uyandı kahvaltı yaptı ama ben daha çay kahve içmedim seni bekledim yani beni beklediğini duydum geldim : Farkındaysan ben saat 9:20 küsür sularında geldim Ama sen yuktun İçimden bi his beni atlattığını sülüğyor Alıntı
Φ egzorsist Gönderi tarihi: 4 Eylül , 2008 Gönderi tarihi: 4 Eylül , 2008 ESKİ BİR HÜZÜNLE Günlerdir eski bir hüzünle çıkıyorum voltaya (kötüye işaret bu, üstelik yalnızlığa sığınıyorum) Unutup gitmişim ezberimdeki bütün şiirleri bulutlara bakıyorum uzun uzun, yalnız bulutlara O uzak kasaba akşamları düşerken aklıma tecrit’teki yine bir türkü tutturuyor Ey kalbim sana denk düşüyor bütün bu acılar acılar tek ve mutlak olan bir şeyi anlatıyor Yağmur kuşları geçiyor avludan sürü sürü dalların hışırtısını duyuyorum, üşütüyor beni Ötede, kentin üstünde bir şimşek çakıyor birden suretin yansıyor göğe ve her yağmur damlasına Uzak bir anı oluyor her şey, silikleşiyor ve alnım ateşler içinde, bir tutabilsen unutup gitmişim bütün türküleri artık (kötüye işaret bu, üstelik yalnız sana sığınıyorum) Kısa süren hastalıklar vardır ya, işte öyle geçip gidiyor akşama doğru hüzün bulutu resmini asıyorum ranzamın başucuna yine ve bir türkü tutturuyorum günün son çayında -Teslim olmayalım halilim kurşun atalım! abla seni seviyorum Alıntı
Φ sardunyam Gönderi tarihi: 6 Eylül , 2008 Gönderi tarihi: 6 Eylül , 2008 Avcı ,çetinceviz( kedisi gibi tıpkı.. ),cesur,acar,şair ve yüreği kocaman dostum..sarmaşığım.. hani bazı şeyler vardır uzağında kalınca çok daha iyi anlarsın senin için ne ifade ettiğini..sen benim kopamayacağım kadar değerlimsin..ne kadar uzağımda olursan ol kalbimde olansın..canımsın.. Dost Bir gece habersiz bize gel Merdivenler gıcırdamasın Öyle yorgunum ki hiç sorma Sen halimden anlarsın Sabahlara kadar oturup konuşalım Kimse duymasın Mavi bir gökyüzümüz olsun kanatlarımız Dokunarak uçalım. insanlardan buz gibi soğudum, işte yalnız sen varsın Öyle halsizim ki hiç sorma Anlarsın. Cahit Külebi Sen anlarsın birtanem..sen anlarsın.. merhaba iğdem anlarım, sende anlarsın, anlaşırız seni çok özledim ve burada görmekten çok mutlu oldum umarım eskisi gibi olur forum meleğimiz hiç ağlamayacak Alıntı
Φ sardunyam Gönderi tarihi: 6 Eylül , 2008 Gönderi tarihi: 6 Eylül , 2008 kesinlikle komşumm bu kadar sahibine benzeyemez yani komşum sen bilmiyorsun frozen cadısı da bizsiz modalarda kahve iciyormuş sabah. merhaba bitanem gerçi biz senle pek ayrı kalmadık ama olsun Farkındaysan ben saat 9:20 küsür sularında geldim Ama sen yuktun İçimden bi his beni atlattığını sülüğyor içindeki his seni aldatıyor bence Alıntı
Φ sardunyam Gönderi tarihi: 6 Eylül , 2008 Gönderi tarihi: 6 Eylül , 2008 ESKİ BİR HÜZÜNLE Günlerdir eski bir hüzünle çıkıyorum voltaya (kötüye işaret bu, üstelik yalnızlığa sığınıyorum) Unutup gitmişim ezberimdeki bütün şiirleri bulutlara bakıyorum uzun uzun, yalnız bulutlara O uzak kasaba akşamları düşerken aklıma tecrit’teki yine bir türkü tutturuyor Ey kalbim sana denk düşüyor bütün bu acılar acılar tek ve mutlak olan bir şeyi anlatıyor Yağmur kuşları geçiyor avludan sürü sürü dalların hışırtısını duyuyorum, üşütüyor beni Ötede, kentin üstünde bir şimşek çakıyor birden suretin yansıyor göğe ve her yağmur damlasına Uzak bir anı oluyor her şey, silikleşiyor ve alnım ateşler içinde, bir tutabilsen unutup gitmişim bütün türküleri artık (kötüye işaret bu, üstelik yalnız sana sığınıyorum) Kısa süren hastalıklar vardır ya, işte öyle geçip gidiyor akşama doğru hüzün bulutu resmini asıyorum ranzamın başucuna yine ve bir türkü tutturuyorum günün son çayında -Teslim olmayalım halilim kurşun atalım! abla seni seviyorum bende seni seviyorum canımsın Alıntı
Φ deniz_kizi Gönderi tarihi: 6 Eylül , 2008 Gönderi tarihi: 6 Eylül , 2008 canemmmm ben seni seviyorum mutlu oldum bu sözlere ihtiyacım vardı bugün Alıntı
Φ deniz_kizi Gönderi tarihi: 6 Eylül , 2008 Gönderi tarihi: 6 Eylül , 2008 canemmm bir kaç günlük harika bir yere kaçtım. ve bak bu da senin Alıntı
Φ godzilla Gönderi tarihi: 7 Eylül , 2008 Gönderi tarihi: 7 Eylül , 2008 Hoşgeldin bak bir daha demem yok öyle kızıp gitmek Alıntı
Φ sardunyam Gönderi tarihi: 8 Eylül , 2008 Gönderi tarihi: 8 Eylül , 2008 canemmmm ben seni seviyorum mutlu oldum bu sözlere ihtiyacım vardı bugün : canemmm bir kaç günlük harika bir yere kaçtım. ve bak bu da senin :b] hiiiiiiiiiii ne güzel bişi bu böyle sağol canım Hoşgeldin bak bir daha demem yok öyle kızıp gitmek Kızmak değilde sıkılmak diyelim Godzilla, uzun zamandır değişen bişey yok ve bu çok sıkıcı ama sen öyle değilsin çok eğlencelisin Alıntı
Φ diloş Gönderi tarihi: 8 Eylül , 2008 Gönderi tarihi: 8 Eylül , 2008 merhaba iğdem anlarım, sende anlarsın, anlaşırız seni çok özledim ve burada görmekten çok mutlu oldum umarım eskisi gibi olur forum meleğimiz hiç ağlamayacak ağlamayacak.. Alıntı
Φ sardunyam Gönderi tarihi: 8 Eylül , 2008 Gönderi tarihi: 8 Eylül , 2008 ağlamayacak.. rastlaşamadık ama hadi bakalım nereye kadar böyle teğet illaki yakalanır birgün dakikalar avuçlarımıza Alıntı
Φ diloş Gönderi tarihi: 8 Eylül , 2008 Gönderi tarihi: 8 Eylül , 2008 Sanırım o an "şu an.." İkimizde burdayız..nasıl da bozduk şu zaman denen illetin kötü oyununu..ya da herneyse işte.. Bak bende ne dinliyorum şimdi..bilmem kaçıncı defa.. Bebeğim, hoşgeldin dünyaya Sefalar getirdin Halan kurban olsun sana Bebeğim, dörtbuçuk yıl önce ağabeyin geldiğinde Yine hüzün basmıştı böyle bana Sevincin alına moruna Uzanıp yüzümü sürdüm Körpe bir pembenin Ak memeden hayatı emen iştahına Sonra üzüldüm düşününce Dikensiz bir hayat olmaz ki Bebeğim, oğlum doğduğunda Ben de çocuktum henüz Biz beraber büyüdük aslında Ne kadar neşeli bir kızdım Yıkılmamıştı dünya daha başıma Ki çok da yalnızdım Zordan geçtik, kordan geçtik Ana-oğul ve diğer çocuklarım Doğurduklarım doğurmadıklarım Yaşadık hevesle değer vererek Ümitsiz de yaşanmaz ki Bebeğim, işte hepsi bu kadar Deniz yıldızı'nın hikayesidir hayat Ne kadar kurtarırsan kar, kurtarırsan kar Bebeğim, işte hepsi bu kadar Deniz yıldızının hikayesidir hayat Kaç hayat kurtarırsan kar Kaç hayat kurtarırsan kar Alıntı
Φ sardunyam Gönderi tarihi: 8 Eylül , 2008 Gönderi tarihi: 8 Eylül , 2008 kadın yine yaptı yapacağını iğdem yine vurdu bizi 12'den paydos saatim geldi ben çıkmak üzereyim tatlım malesef akşamları gelemiyorum çünkü çok yoğunum fırsat bulursam gelirim ve umarım sende buralarda olursun seni seviyorum Alıntı
Önerilen İletiler
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.