Φ Gece Yağmuru Gönderi tarihi: 14 Ocak , 2008 Gönderi tarihi: 14 Ocak , 2008 Zaten tam olarak kayıt tutamamışlar O şekilde tahmin ediyorlar yani Fi tarihi daha uygun demi aplacım aslında Yanlız ben gelirken sen sabit durmayacan onuda biliyon demi apla Alıntı
Φ frozen Gönderi tarihi: 14 Ocak , 2008 Gönderi tarihi: 14 Ocak , 2008 sayın sardunyam yaşınızın 70 leri çooookkkkktaaaaaaaaannnnnnnn aştığını neden söylemiyorsunuz sizin kibin kendiylen barışık bir kültür mantarına yakıştıramadığımı bilmem sölememe gerek varmı Alıntı
Φ Gece Yağmuru Gönderi tarihi: 14 Ocak , 2008 Gönderi tarihi: 14 Ocak , 2008 Kültür mantarı mı Bu Kültür ve Turizm Bakanlığı gibinm bişeymi Aplam beni kesecek Alıntı
Φ sardunyam Gönderi tarihi: 14 Ocak , 2008 Gönderi tarihi: 14 Ocak , 2008 sayın sardunyam yaşınızın 70 leri çooookkkkktaaaaaaaaannnnnnnn aştığını neden söylemiyorsunuz sizin kibin kendiylen barışık bir kültür mantarına yakıştıramadığımı bilmem sölememe gerek varmı işte dostun böylesi varsa düşmana gerek yok kısım madem benim yaşımı ortaya döküyon kendi yaşını neden söylemiyon benden 50 yaş büyük olduğunu neden demiyorsun he kültür mantarlığına herkesi almıyorlar canem Kültür mantarı mı Bu Kültür ve Turizm Bakanlığı gibinm bişeymi Aplam beni kesecek yuk öyle değil benim gibi bir mantarı alıyorsun bir fıçıya koyuyorsun bir yıl boyunca her gece kitap okuyorsun, her sabah kültür belgeseli izletiyosun, sonra böyle bir mantar türü ortaya çıkıyor Alıntı
Φ Gece Yağmuru Gönderi tarihi: 15 Ocak , 2008 Gönderi tarihi: 15 Ocak , 2008 Yasık kendini kültürlü bir mantar sanıyor Abla bu arada hepinisin yaşı tek tek ortaya çıkıyor biri sisi durdurmalı bence Alıntı
Φ sardunyam Gönderi tarihi: 15 Ocak , 2008 Gönderi tarihi: 15 Ocak , 2008 ne oldu beğenemediniz mi hanfendü yiğit olanın yaşı meydanda olur canım evet biz ortaçağdan kalma cadıyız (şimdi Frozen cadısı diyecek kendi adına konuş) ama evet o gerçek bir cadı, bizi yakacaklardı bu gerici katolikler kaçıp buralara geldik yaşımız 250 arası, yani anneme göre ben doğduğumda ekinler biçiliyomuş ama hangi yılın ekinleri onu hatırlamıyor sonuçta annemde bir cadı Alıntı
Φ Gece Yağmuru Gönderi tarihi: 15 Ocak , 2008 Gönderi tarihi: 15 Ocak , 2008 Annende mi bir cadı Oldu o zaman Mümkünse önümüsdeki asırlar boyu görüşmeyelim diyorum Malum sisi tekrar yakma girişiminde bulunurlarsa kurunun yanındaki yaş görevini devralmak istemiyorum şahsen Alıntı
Φ sardunyam Gönderi tarihi: 15 Ocak , 2008 Gönderi tarihi: 15 Ocak , 2008 gel canım korkma sihirli güçlerimle seni istediğin şekle çevirebilirim emniyettesin yane Alıntı
Φ Gece Yağmuru Gönderi tarihi: 15 Ocak , 2008 Gönderi tarihi: 15 Ocak , 2008 Asıl o beni korkutuyor zaten Alıntı
Φ zeyynepp Gönderi tarihi: 15 Ocak , 2008 Gönderi tarihi: 15 Ocak , 2008 ne oldu beğenemediniz mi hanfendü yiğit olanın yaşı meydanda olur canım evet biz ortaçağdan kalma cadıyız (şimdi Frozen cadısı diyecek kendi adına konuş) ama evet o gerçek bir cadı, bizi yakacaklardı bu gerici katolikler kaçıp buralara geldik yaşımız 250 arası, yani anneme göre ben doğduğumda ekinler biçiliyomuş ama hangi yılın ekinleri onu hatırlamıyor sonuçta annemde bir cadı annem bir cadı mı yani o zaman... Alıntı
Φ sardunyam Gönderi tarihi: 16 Ocak , 2008 Gönderi tarihi: 16 Ocak , 2008 Asıl o beni korkutuyor zaten aaaa korkacak ne var bak yaşlandığın zaman ihtiyacın olur seni gençleştirmem şimdiden kestirip atma diyorum yani annadın sennn annem bir cadı mı yani o zaman... - evet yavrucum senin annende bir cadı Alıntı
Φ Gece Yağmuru Gönderi tarihi: 16 Ocak , 2008 Gönderi tarihi: 16 Ocak , 2008 Allahım cadılar arasında kaldım Aplacım ne gibi ihtiyaçlar olabülür mesala Alıntı
Φ sardunyam Gönderi tarihi: 16 Ocak , 2008 Gönderi tarihi: 16 Ocak , 2008 misela: Kurtlar Vadisi dizisinde rol almanı sağlayabilirim. Necati Şaşmaz'ı paketleyip kapına bırakabilirim. 50 yaşına geldiğinde hala 25 göstermeni sağlayabilirim... Kanımca bunlar ilk etap için yeteri kadar ikna edicidir... Alıntı
Φ Gece Yağmuru Gönderi tarihi: 16 Ocak , 2008 Gönderi tarihi: 16 Ocak , 2008 Walla ilk seçenek yeteri kadar ikna ediciydi Hele ikinci seçeneğe bayılıp kaldım yani Garantisi var mı peki bunların Alıntı
Φ sardunyam Gönderi tarihi: 16 Ocak , 2008 Gönderi tarihi: 16 Ocak , 2008 Garanti ne demek efendim, beğenilmeyen her sihir otuz gün içinde iade edilecilir... Alıntı
Φ Gece Yağmuru Gönderi tarihi: 16 Ocak , 2008 Gönderi tarihi: 16 Ocak , 2008 Otus gün bekleyemem Hem bikerem 7 gün içerisinde neden belirtmeksisin iade etme hakkım var benim Tüketici hakları diye bişey var yani Alıntı
Φ MINEU Gönderi tarihi: 16 Ocak , 2008 Gönderi tarihi: 16 Ocak , 2008 yuksam sen beni kankimle mi karıştırdın kankini anmasan içinde kalır demi yaww karar ver hanginizi kandırıklamak kolay değil ona göre davrancam e madem yaşlıyım niye yer vermiyosun bak ayakta kaldım, ahh ahh zamane gençleri akılları bi karış havada , bizim zamanımızda böylemiydi hey gidi hey benim bu konuyla alakam yuk aplacım sen kankimi kandırıkla en iyisi ahhhh aplacım ahhh görmüyomusun uyuyo numarası yapıyo kalk kıss baksana karnımıs burnumusda Garantisi var mı peki bunların hıııı varmış 32 sene garantiliymiş Alıntı
Φ Gece Yağmuru Gönderi tarihi: 16 Ocak , 2008 Gönderi tarihi: 16 Ocak , 2008 32 sene mi Kankim karnın burnunda diye sana yer verceğimi falan mı sanıyorsun yanılıyorsun şekerim Alıntı
Φ frozen Gönderi tarihi: 16 Ocak , 2008 Gönderi tarihi: 16 Ocak , 2008 işte dostun böylesi varsa düşmana gerek yok kısım madem benim yaşımı ortaya döküyon kendi yaşını neden söylemiyon benden 50 yaş büyük olduğunu neden demiyorsun he kültür mantarlığına herkesi almıyorlar canem yuk öyle değil benim gibi bir mantarı alıyorsun bir fıçıya koyuyorsun bir yıl boyunca her gece kitap okuyorsun, her sabah kültür belgeseli izletiyosun, sonra böyle bir mantar türü ortaya çıkıyor sayın sardunyam -kısım- lafını size aynen geri iade edip sizi saygıya davet ediyorum bilirsin ben doğruları söyleyen bir cadıyım farkımız bu ve fena halde yanılmaktasınız hatırlatırım siz 50. yaşınızı kutlarken doğum için hastaneye yetiştirdiğiniz benim annemdi elinize doğduğumudamı inkar ediceksiniz ne oldu beğenemediniz mi hanfendü yiğit olanın yaşı meydanda olur canım evet biz ortaçağdan kalma cadıyız (şimdi Frozen cadısı diyecek kendi adına konuş) ama evet o gerçek bir cadı, bizi yakacaklardı bu gerici katolikler kaçıp buralara geldik yaşımız 250 arası, yani anneme göre ben doğduğumda ekinler biçiliyomuş ama hangi yılın ekinleri onu hatırlamıyor sonuçta annemde bir cadı kendi adına konuş gıcığım Alıntı
Φ MINEU Gönderi tarihi: 16 Ocak , 2008 Gönderi tarihi: 16 Ocak , 2008 32 sene mi Kankim karnın burnunda diye sana yer verceğimi falan mı sanıyorsun yanılıyorsun şekerim hıı 32 sene tirbiyesis şimdi ki gençlerde hiç saygı kalmadı aplacım görüyo musun Alıntı
Φ frozen Gönderi tarihi: 16 Ocak , 2008 Gönderi tarihi: 16 Ocak , 2008 annem bir cadı mı yani o zaman... yani o zaman bidenem efet sende bi cadısın ama tatlı olanından Alıntı
Φ Gece Yağmuru Gönderi tarihi: 16 Ocak , 2008 Gönderi tarihi: 16 Ocak , 2008 Kankim sen kaç yaşındasın sankim Allahım bu kıs mikser gibim Alıntı
Φ MINEU Gönderi tarihi: 16 Ocak , 2008 Gönderi tarihi: 16 Ocak , 2008 Kankim sen kaç yaşındasın sankim Allahım bu kıs mikser gibim kankilere yaş sorulmas önemli olan yaşı diil karnının burnunda olup olmamasıdır ayrıyetten mikser ben değil sendün Alıntı
Φ Gece Yağmuru Gönderi tarihi: 16 Ocak , 2008 Gönderi tarihi: 16 Ocak , 2008 Kankiler nurdan bir varlıkmıdır ki sorulmas heç bişey Ayrıcaaaaaa karnın henüs burnuna denk gelmedi Bu arada mikserde blendırda sensin Alıntı
Φ sardunyam Gönderi tarihi: 16 Ocak , 2008 Gönderi tarihi: 16 Ocak , 2008 Anacım topikcime neler olmuş Gecem, kafamın tasını attırma burnumu oynatır seni hemstıra çeviririm görürsün 7 gün içinde iade etmeyi mineu, canım benim üsülme biz onunda karnısının burnusuna geleceği günleri göreceğis o zaman sıra bizede gelecek gülme sırası sayın frozen, kendi adıma konuşurken arada senin adınada konuşmamın bi sakıncasımı var? Alıntı
Önerilen İletiler
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.