Zıplanacak içerik
  • Üye Ol

SARDUNYAM.... (Günlük... kendisini fark ettirebilen çok az şey vardır günlük yaşamımızda... )

Önerilen İletiler

Gönderi tarihi:

Zaten tam olarak kayıt tutamamışlar :huh: O şekilde tahmin ediyorlar yani :rolleyes: Fi tarihi daha uygun demi aplacım aslında :unsure::yuvarlan: Yanlız ben gelirken sen sabit durmayacan onuda biliyon demi apla :lol::wub:

• Cevaplar 2,3b
  • Tarih
  • Son Cevap

Bu Başlıkta En Çok Gönderenler

Bu Başlıkta En Çok Gönderenler

Gönderi tarihi:

<_< sayın sardunyam

yaşınızın 70 leri çooookkkkktaaaaaaaaannnnnnnn aştığını :islik: neden söylemiyorsunuz -_-

sizin kibin kendiylen barışık bir kültür mantarına :yuvarlan: yakıştıramadığımı bilmem sölememe gerek varmı :ayakvur:

Gönderi tarihi:
sayın sardunyam

yaşınızın 70 leri çooookkkkktaaaaaaaaannnnnnnn aştığını neden söylemiyorsunuz

sizin kibin kendiylen barışık bir kültür mantarına yakıştıramadığımı bilmem sölememe gerek varmı

işte dostun böylesi varsa düşmana gerek yok :angry:-_-

kısım madem benim yaşımı ortaya döküyon kendi yaşını neden söylemiyon -_-

benden 50 yaş büyük olduğunu neden demiyorsun he :angry:

kültür mantarlığına herkesi almıyorlar canem :P

Kültür mantarı mı Bu Kültür ve Turizm Bakanlığı gibinm bişeymi

Aplam beni kesecek

yuk öyle değil benim gibi bir mantarı alıyorsun -_- bir fıçıya koyuyorsun bir yıl boyunca her gece kitap okuyorsun, :P her sabah kültür belgeseli izletiyosun, sonra böyle bir mantar türü ortaya çıkıyor :P:yuvarlan:

Gönderi tarihi:

ne oldu beğenemediniz mi hanfendü <_<-_-:grin:

yiğit olanın yaşı meydanda olur canım evet biz ortaçağdan kalma cadıyız (şimdi Frozen cadısı diyecek kendi adına konuş) ama evet o gerçek bir cadı, bizi yakacaklardı bu gerici katolikler kaçıp buralara geldik yaşımız 250 arası, yani anneme göre ben doğduğumda ekinler biçiliyomuş ama hangi yılın ekinleri onu hatırlamıyor sonuçta annemde bir cadı :w00t::yuvarlan::ayakvur:

Gönderi tarihi:
ne oldu beğenemediniz mi hanfendü

yiğit olanın yaşı meydanda olur canım evet biz ortaçağdan kalma cadıyız (şimdi Frozen cadısı diyecek kendi adına konuş) ama evet o gerçek bir cadı, bizi yakacaklardı bu gerici katolikler kaçıp buralara geldik yaşımız 250 arası, yani anneme göre ben doğduğumda ekinler biçiliyomuş ama hangi yılın ekinleri onu hatırlamıyor sonuçta annemde bir cadı

annem bir cadı mı :unsure:

yani o zaman... -_-:lol::D:wub:

Gönderi tarihi:
Asıl o beni korkutuyor zaten

aaaa korkacak ne var :P bak yaşlandığın zaman ihtiyacın olur seni gençleştirmem -_- şimdiden kestirip atma diyorum yani annadın sennn :shifty::w00t:

annem bir cadı mı

yani o zaman... -

evet yavrucum senin annende bir cadı -_-:w00t:

Gönderi tarihi:

misela: Kurtlar Vadisi dizisinde rol almanı sağlayabilirim. :rolleyes:

Necati Şaşmaz'ı paketleyip kapına bırakabilirim. :fear:

50 yaşına geldiğinde hala 25 göstermeni sağlayabilirim... :shifty:

Kanımca bunlar ilk etap için yeteri kadar ikna edicidir... :grin::w00t::islik:

Gönderi tarihi:
yuksam sen beni kankimle mi karıştırdın

kankini anmasan içinde kalır demi <_<:P

yaww karar ver hanginizi kandırıklamak kolay değil ona göre davrancam

e madem yaşlıyım niye yer vermiyosun bak ayakta kaldım, ahh ahh zamane gençleri akılları bi karış havada , bizim zamanımızda böylemiydi hey gidi hey

benim bu konuyla alakam yuk aplacım -_- sen kankimi kandırıkla en iyisi <_<

ahhhh aplacım ahhh görmüyomusun uyuyo numarası yapıyo <_< kalk kıss baksana karnımıs burnumusda :P

Garantisi var mı peki bunların

hıııı varmış <_< 32 sene garantiliymiş :P

Gönderi tarihi:
işte dostun böylesi varsa düşmana gerek yok

kısım madem benim yaşımı ortaya döküyon kendi yaşını neden söylemiyon

benden 50 yaş büyük olduğunu neden demiyorsun he

kültür mantarlığına herkesi almıyorlar canem

yuk öyle değil benim gibi bir mantarı alıyorsun bir fıçıya koyuyorsun bir yıl boyunca her gece kitap okuyorsun, her sabah kültür belgeseli izletiyosun, sonra böyle bir mantar türü ortaya çıkıyor

:shifty::w00t:

sayın sardunyam -kısım- lafını size aynen geri iade edip sizi saygıya davet ediyorum :getlost: bilirsin ben doğruları söyleyen bir cadıyım -_- farkımız bu :w00t:

ve fena halde yanılmaktasınız :getlost: hatırlatırım siz 50. yaşınızı kutlarken doğum için hastaneye yetiştirdiğiniz benim annemdi :islik: elinize doğduğumudamı inkar ediceksiniz :ayakvur:

ne oldu beğenemediniz mi hanfendü

yiğit olanın yaşı meydanda olur canım evet biz ortaçağdan kalma cadıyız (şimdi Frozen cadısı diyecek kendi adına konuş) ama evet o gerçek bir cadı, bizi yakacaklardı bu gerici katolikler kaçıp buralara geldik yaşımız 250 arası, yani anneme göre ben doğduğumda ekinler biçiliyomuş ama hangi yılın ekinleri onu hatırlamıyor sonuçta annemde bir cadı

kendi adına konuş gıcığım :yuvarlan:

Gönderi tarihi:
32 sene mi

Kankim karnın burnunda diye sana yer verceğimi falan mı sanıyorsun :huh: yanılıyorsun şekerim

hıı 32 sene :P

tirbiyesis <_< şimdi ki gençlerde hiç saygı kalmadı aplacım -_- görüyo musun <_<

Gönderi tarihi:
Kankim sen kaç yaşındasın sankim <_<:P Allahım bu kıs mikser gibim :huh:<_<:lol:

kankilere yaş sorulmas <_<:P:lol: önemli olan yaşı diil karnının burnunda olup olmamasıdır :lol:

ayrıyetten mikser ben değil sendün :P

Gönderi tarihi:

Anacım topikcime neler olmuş :unsure:

Gecem, kafamın tasını attırma burnumu oynatır seni hemstıra çeviririm görürsün 7 gün içinde iade etmeyi :angry:-_-:P

mineu, canım benim üsülme biz onunda karnısının burnusuna geleceği günleri göreceğis o zaman sıra bizede gelecek gülme sırası :P:lol:

sayın frozen, kendi adıma konuşurken arada senin adınada konuşmamın bi sakıncasımı var? -_-

Katılın Görüşlerinizi Paylaşın

Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.

Misafir
Maalesef göndermek istediğiniz içerik izin vermediğimiz terimler içeriyor. Aşağıda belirginleştirdiğimiz terimleri lütfen tekrar düzenleyerek gönderiniz.
Bu başlığa cevap yaz

×   Zengin metin olarak yapıştırıldı..   Onun yerine sade metin olarak yapıştır

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Önceki içeriğiniz geri getirildi..   Editörü temizle

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Yeni Oluştur...

Önemli Bilgiler

Bu siteyi kullanmaya başladığınız anda kuralları kabul ediyorsunuz Kullanım Koşulu.