Φ Gece Yağmuru Gönderi tarihi: 25 Ekim , 2007 Gönderi tarihi: 25 Ekim , 2007 Şşşşş şiddet yuk Ben şahsen şiddete karşıyım bizzat kendim Hiç sefmem şiddeti kankime de sorabilirsin Abla gel öpüşüp barışalım Kulak neysede burnumu ısırma bari Alıntı
Φ diloş Gönderi tarihi: 25 Ekim , 2007 Gönderi tarihi: 25 Ekim , 2007 size kalbimin derinliklerinden kopup gelen şu ufak tefek penpe çiçeği takim etmek istiyorum efenim.. kabul buyurunuz lüften.. önemli not;büyütecini hazır bulundur bidenem..lazım olacak.. Alıntı
Φ sardunyam Gönderi tarihi: 26 Ekim , 2007 Gönderi tarihi: 26 Ekim , 2007 Şşşşş şiddet yuk Ben şahsen şiddete karşıyım bizzat kendim Hiç sefmem şiddeti kankime de sorabilirsin Abla gel öpüşüp barışalım Kulak neysede burnumu ısırma bari şiddete hayır tabiki no şiddet yes fitamin valla ben burun gördümmü dayanamıyorum ısırıyorum canem hadi gel barışalım size kalbimin derinliklerinden kopup gelen şu ufak tefek penpe çiçeği takim etmek istiyorum efenim.. kabul buyurunuz lüften.. önemli not;büyütecini hazır bulundur bidenem..lazım olacak.. anam anam nasıııılda özlemişim bu devasa çiçekleri penpe çiçeklerede ayrı bi zaafım vardır bilirsin iğdem ne demiş atalarımız ince giyerim ince penpe yakışır gence Alıntı
Φ zeyynepp Gönderi tarihi: 26 Ekim , 2007 Gönderi tarihi: 26 Ekim , 2007 ablacım nasılsın uğrıyım dedim bide benim canım baklava istedi sen çok güsel yaparsın Alıntı
Φ LeylaM Gönderi tarihi: 26 Ekim , 2007 Gönderi tarihi: 26 Ekim , 2007 ben bari ekstradan bişey istemiyeyim,çok insaflıyımdır,sen suböreği ve baklava yapınca bana bir haber uçuruver ablacım Alıntı
Misafir RA_dya Gönderi tarihi: 27 Ekim , 2007 Gönderi tarihi: 27 Ekim , 2007 Selam Sardunyam,yarın tatil ya ondan uykuya savaş açtım bu gece Kusuruma bakmayın benim... Kusuruma bakmayın benim, dostlar, bağışlayın beni. Ben davullara, bayraklara aldırmayan Bir padişahın yoluna düşmüşüm, Deli divane olmuşum. Çok uzaklardan yürüyen bir adam gibiyim ben, Çok uzaklardan geçen bir hayal gibi. Ama yok da sayılmam hani, var olan bir şeyim ben. Haydi ben bensiz geleyim, sen sensiz gel. Ne varsa şu ırmağın içinde var, Soyunalım iki can, dalalım şu ırmağa, hadi. Bu kupkuru yerde yakınmadan gayri ne gördük, Bu kupkuru yerde ne gördük zulümden gayri. Bu ırmakta ne ölmek var bize, Bu ırmakta ne gam var, Ne keder var, ne dert. Bu ırmak alabildiğine yaşamaktan, Bu ırmak iyilikten, cömertlikten ibaret. Durma, çabuk gel, gelmem deme. Ne evet demek yaraşır sana, Ne hayır, dostum, Senin şanına sadece gelmek yaraşır. Hz.Mevlana Alıntı
Φ diloş Gönderi tarihi: 5 Kasım , 2007 Gönderi tarihi: 5 Kasım , 2007 Dilimde Ay Tutuldu... /... Dilsizim (şaraba yatırdım yüreğimi, sabaha bi'şeyim kalmaz) korunaklı şiirler yaz bana, sevgilim olmayan sevgili sağanak yağışlı günlerimde sığınacağım bir yer bulunsun bari, şiirlerde bir ev'cağızım olsun üç oda bir salon yalnızlığımı kiraya vereceğim heveslenme, senin için düşlerim başka aklını başından alıp, gezmeye götüreceğim ne güzel gülüyorsun, dudaklarında eski İstanbul resimleri öyle kal lütfen, yüzüme baktığın anın resmini çekeceğim sana söz veriyorum, sen de bana umut ver sonra her şeyi unutup, ülkeme geri döneceğim bende bir hoşum, şarkıların belalı güzelliğine vuruldum o uzak ayda kaldı onayladığım gülüşler raks eden sevişmelerin çingene zamanındayım, 'gel' desen, gidemeyecek kadar sarhoştur özlemler anlayışımı kaybettim, beni anla karşılığında gözlerimin kahvesinden içireceğim düşe kalka düşledim, son baharım kaldı beni şimdi tutmazsan, dudaklarına devrileceğim oturaklı şiirler yaz bana, sevgilim olmayan sevgili yorgun günlerimde dinleneceğim bir yer bulunsun şiirlerde bari, bir nefeslik yerim olsun.. Alıntı
Misafir RA_dya Gönderi tarihi: 7 Kasım , 2007 Gönderi tarihi: 7 Kasım , 2007 rüzgârın akıntısındayım bütün deniz fenerlerinin uzağında… adımlarım öyle ürkek, öyle miskin ve sefil denizler köpürüyor hâlâ köprüler yıkılıyor üstüme çılgın gelgitler üşüşüyor geceye bir ölüm yeterken bana bin ölüm yağar, ıslatır kirpiklerimi. haykırışlarımı, yakarışlarımı ötesine yolluyorum denizlerin. bitmek bilmeyen hayâllerim boş, âvâre bu fırtınalar, dalgakıranları da çeker içine ellerim susuyor yapılmışlıklara gözlerim ışıksız, me’yûs pamuk ipliğime bağlı her nefesim balıklar, engin denizlerde boğuluyorken ben büsbütün yıkılıyorum ay, gökyüzünün muamma dilberi ben, kendime yabancıyım sadece bu derin sancı bir hâtıradır bende ve tuzlu sulara bıraktığım sırlar güvenmezdim hiç kimseye bu kadar. bir gülüşle uçtu üzerimden yıldızlar bir teselli yâdigârı bırakmadan uçup gittiler, erkenden… bir serzeniştir bakışlarımdaki derinlik bir civan şarkısıdır kepezden dinlediğim ağıma takılır mehtabın efkâr silsilesi, ne tuhaf bakışı var öyle dalgaların bir inancın siluetini saklıyor akışında boşaltır içini parmaklarıyla bütün yangınların, talanların uğrağı bendim bendim bütün yalanların ilk ve son istasyonu kendimden kaçarken, her göç kendime Zafer Şık Sen Ayşegül'e demiştin ya bir kere,şimdi ben sana diyorum; çık o masanın altından Alıntı
Φ ErdalAktas Gönderi tarihi: 12 Kasım , 2007 Gönderi tarihi: 12 Kasım , 2007 ...bazen güneşle buharlaşıp gidiyor bütün umutsuzluklarım... Sonra yağmur damlalarıyla tekrar sızıyorlar... Umutlarıma giden kapıdan, sırf kirletmek için onları... Kovuyorum bazen, gitmiyorlar Alıntı
Φ diloş Gönderi tarihi: 16 Kasım , 2007 Gönderi tarihi: 16 Kasım , 2007 Ben yalnız seni severdim sense kendini Hani daha da çekerdim senin derdini Kızgın değilim hiç inan kırgın değilim Üzgünüm koruyamadık aşkın ahengini Nerelerdesin neler yaparsın Unuttun mu sahiden ah sende mi Kimlesin nasıl yaşarsın Unuttun mu sahiden ah sende mi Aramıza yollar yabancı kollar zor yıllar girdi Ümitlerimi saf sevinçlerimi derken seni kaybettim Bir iki sözle bi kaç şarkıyı adaletsiz yargıyı Bir de bu talihsiz yazgıyı kalbime kaybettim Ben seni taşırım taa şuramda Tüketirken iyi kötü fani ömrümü Bir kez sevenlerdenmişim hiç haberim yokmuş Avutamadım bir daha sensiz gönlümü Aramıza yollar yabancı kollar zor yıllar girdi Ümitlerimi saf sevinçlerimi derken seni kaybettim Bir iki sözle bi kaç şarkıyı adaletsiz yargıyı Bir de bu talihsiz yazgıyı kalbime kaybettim Dinleme yüreğim kendin kalk son bir kara trene bin Ve sevdayı gördüğün her durakta hiç düşünme in Aramıza yollar yabancı kollar zor yıllar girdi İnanmazsın ama ben bunu ilk günden beri hissettim Alıntı
Φ zeyynepp Gönderi tarihi: 20 Kasım , 2007 Gönderi tarihi: 20 Kasım , 2007 ablacımm senı çok özledımm Alıntı
Φ sardunyam Gönderi tarihi: 21 Kasım , 2007 Gönderi tarihi: 21 Kasım , 2007 işte geldim burdayım bende sizi özledim... ra_dya, erdalaktaş, diloşum, zeynepp hepinize selamlar saygılar ve hörmetler... saklandığım gizli masanın altından çıktım merak etmeyin Alıntı
Φ zeyynepp Gönderi tarihi: 21 Kasım , 2007 Gönderi tarihi: 21 Kasım , 2007 ollleyyy ablacımm gelmişş Alıntı
Φ sardunyam Gönderi tarihi: 21 Kasım , 2007 Gönderi tarihi: 21 Kasım , 2007 geldim geldin geldi geldik geldiniz GELDİLERRRRR Alıntı
Φ LeylaM Gönderi tarihi: 24 Kasım , 2007 Gönderi tarihi: 24 Kasım , 2007 cemil cümle,cümle alem cümleten gelmişlerr gün gelir insan anlayıverir tek başına yaşlanan bir ağaç olduğunu o yüzden kederi yazmak isteyebilir rüzgarın gövdesinde açtığı yaralara sonbaharda şaşarak öğrenirsin yaprakların rengine inanmamayı ve zamanın o müthiş yalanını o müthiş yalanını tutkunun, ihtirasın anların, anıların, çılgın bir nehir gibi kör koşularda yaşadıklarının ve yaşayamadıklarının dağlarda, odalarda, avunmalarda çoğaldın sandığın azalmalarda ışığını yitirmiş o ölü yıldızlarda düşen bir yaprağın son gülüşünde açan yankısız çığlıklarda şaşarak öğrenirsin zamanın ve hayatın büyük sırrını gök sadece yağmura anlatır sonsuzluğu oysa unutur damla toprağa değer değmez yağmurun da kederli bir ülke olduğunu unutmaktan başka güz yokmuş gibi ve hayattan daha gerçek bir yalan toprağa ne söyler yağmurun sesi bir şarkı mı, bir şiir mi, bir güz hikayesi mi yaşlı bir ağaç olsan, çırılçıplak bir ağaç ne söylerdin, kalbinde esip duran rüzgara? "beni terk et içimde sonbahardan başka bahar kalmadı" belki de gitmektir aşk, sadece gitmek avare bir kederi sarıp yaralarına rüzgarın devirdiği bir ağaç gibi köklerini sessizce bırakarak toprağa.. Ayten Mutlu Alıntı
Φ zeyynepp Gönderi tarihi: 25 Kasım , 2007 Gönderi tarihi: 25 Kasım , 2007 gelecekteki ben olabilir Alıntı
Φ diloş Gönderi tarihi: 26 Kasım , 2007 Gönderi tarihi: 26 Kasım , 2007 Bir zamanlar Şiir Perimdi..şimdi mısralarından bal damlayan şairim oldu.. Bu senin için şairem.. KİMSİNİZ SİZ Dipten vurdu dalgalar Kelimeler suyun üstünde Bitimsiz ve çürümüş Ölü balıklar gibi yüzüyor Kollarınızı açarak sarılmıştınız Kıyıda hayal gibi ağaçlar Kökleri suyun içinde Açılıp kapandı birden Kalakaldım ortanızda Ne çabuk Parçaladınız Bana ne kadar tanıdık gelirse gelsin Bu liman o liman değildir Vakit sizde kısacık bir akşam Sessizlik her zaman O ölü balığın ağzında yemdir Sahi kimlersiniz siz Ateşle suyun arasında kapalı Dalgakıranı insan tuzağı Anlatmadan yaşadım hiçbirini Bu gemi bu yüzden Bir daha yüzmeyecektir.. Özel Arabul Alıntı
Φ sardunyam Gönderi tarihi: 27 Kasım , 2007 Gönderi tarihi: 27 Kasım , 2007 cemil cümle,cümle alem cümleten gelmişlerr gün gelir insan anlayıverir tek başına yaşlanan bir ağaç olduğunu o yüzden kederi yazmak isteyebilir rüzgarın gövdesinde açtığı yaralara sonbaharda şaşarak öğrenirsin yaprakların rengine inanmamayı ve zamanın o müthiş yalanını o müthiş yalanını tutkunun, ihtirasın anların, anıların, çılgın bir nehir gibi kör koşularda yaşadıklarının ve yaşayamadıklarının dağlarda, odalarda, avunmalarda çoğaldın sandığın azalmalarda ışığını yitirmiş o ölü yıldızlarda düşen bir yaprağın son gülüşünde açan yankısız çığlıklarda şaşarak öğrenirsin zamanın ve hayatın büyük sırrını gök sadece yağmura anlatır sonsuzluğu oysa unutur damla toprağa değer değmez yağmurun da kederli bir ülke olduğunu unutmaktan başka güz yokmuş gibi ve hayattan daha gerçek bir yalan toprağa ne söyler yağmurun sesi bir şarkı mı, bir şiir mi, bir güz hikayesi mi yaşlı bir ağaç olsan, çırılçıplak bir ağaç ne söylerdin, kalbinde esip duran rüzgara? "beni terk et içimde sonbahardan başka bahar kalmadı" belki de gitmektir aşk, sadece gitmek avare bir kederi sarıp yaralarına rüzgarın devirdiği bir ağaç gibi köklerini sessizce bırakarak toprağa.. Ayten Mutlu offfff bu nasıl bir şiir böyle aklımı başımdan aldı çok güzelmiş, sağol Leylaların sultanı ha evet cemil cümlemiz geldi gelecekteki ben olabilir gelecekteki biz diyecektin herhalde sağol tatlım Bir zamanlar Şiir Perimdi..şimdi mısralarından bal damlayan şairim oldu.. Bu senin için şairem.. hiiiiii, benmiyim o dediğin? inşallah iğdem inşallah ve seçtiğin şiir yine her zaman ki gibi muhteşem... Alıntı
Φ diloş Gönderi tarihi: 28 Kasım , 2007 Gönderi tarihi: 28 Kasım , 2007 Bu ezgi..hatta kurdelasının kıvrımı bile hala aklımdadır..fakat sonunda neler oluyor hiç öğrenemedim..pek çok şey gibi.. Alıntı
Φ sardunyam Gönderi tarihi: 28 Kasım , 2007 Gönderi tarihi: 28 Kasım , 2007 bizi bu çizgi filmlerle yanlış büyüttüler hayat böyle güllerle bezeli değilmiş, insanlar o kadar da sıcak kanlı ve samimi değilmiş, ağladığın zaman biri gelip yanağındaki damlayı silmezmiş... yanlış büyüttüler bizi... şimdi biz sudan çıkmış balık gibi içine düştüğümüz dünyaya alışmaya çalışıyoruz... binlerce farklı yara ile... biliyor musun sonunu bende öğrenemedim... kendi sonumuzu bilmediğimiz gibi kaldı içimde... Şeker Kız Candy... Çok güzeldi iğdem sağol... seni çok seviyorum Alıntı
Φ diloş Gönderi tarihi: 28 Kasım , 2007 Gönderi tarihi: 28 Kasım , 2007 Bende her düşüşümde aynı sebepten kızdım onlara..neden..neden bana söylemediler diye..? Şimdi düşünüyorumda ya ne yapsalardı..oturtup önlerine insanların korkunç yüzlerinden..iki yüzlülüklerinden..acımasızlıklarından mı bahsetselerdi..? hiç değilse böylece çocukluğumuz temiz kaldı..yoksa o zamanları böyle içimiz sızlayarak anarmıydık..havalanırmıydı böyle yüreklerimiz.. Büyümeye bu özlem Bu özenti ne diye çocuk..! Sen küçüksün dünyan büyük.. Dünyan temiz,ak Bütün çiçeklerin pembe temiz,pak Acı gerçekleri tanımazsın..siyahlar senden uzak.. Düştüğün için ağlama Bu düşüş düşüş değil..! Elllerin kirlendiyse ne olur..için ak ya.. Elbiselerin kirlendiyse ne olur yüzün pak ya.. Oyuncağın kırıldıysa ne çıkar..? Büyüde gör nasıl kırar seni eller Bir anlık zevkleri için bir ömrü nasıl zindan ederler Büyümeye özenme çocuk İnsanlar büyüdükçe küçülürler Üstleri temizlendikçe içleri kirlenir Para denir..şöhret denir..aşk denir.. Cümle iyilikler menfaatlerde erir.. Büyümeye özenme çocuk.. Bir büyürsen bir daha küçülemezsin.. Büyüme çocuk..büyüme.. Behçet Necatigil Alıntı
Φ frozen Gönderi tarihi: 5 Aralık , 2007 Gönderi tarihi: 5 Aralık , 2007 Sustum konuşamıyorum pranga dilimde Doğru söz hangisi karıstı içimde Herkesin doğrusu yanlışı eğrisi büğrüsü var Sevmek yanlışsa doğru kimin ipinde Bir saklanbaç oyunu gibi Kaybettim bir yerde seni Neden başım alıp gidemiyorum Aşinayım firara kaçamıyorum En kötüsü gün be gün sana Biraz daha fazla bağlanıyorum Alıntı
Φ sardunyam Gönderi tarihi: 5 Aralık , 2007 Gönderi tarihi: 5 Aralık , 2007 Allah'ım sana şükürler olsun bugünleride gördüm artık ölebilirim cadım benim içinmi yazdın bunu korku nedir bilir misin canem korkunun en büyüğü kaybetme korkusudur o yüzden bağlanmaktan kaçarız hepimiz bildiklerim bilmediklerimin yanında demir gibi soğuk, buz gibi erir bildiğim azdan biri ilk kez alışmaktan bende korkuyorum... Alıntı
Φ frozen Gönderi tarihi: 5 Aralık , 2007 Gönderi tarihi: 5 Aralık , 2007 öleceksen ses etmiyim yane ama ben yazmadım bidenem senin için buralara kadar getirdim ama peki ne olcek şimdi korku nedir bilirim bidenem kaybetme korkusunun nasıl yiyip bitirdiğini insanı ve bağlanmaktan kaçarken hiç ummadığın birine yakalanmanın acısınıda bilirim.. demir gibi soğuk olsada sonrası değer demesinide bilirim bidenem.. Alıntı
Φ sardunyam Gönderi tarihi: 5 Aralık , 2007 Gönderi tarihi: 5 Aralık , 2007 KARADUL belgeselini izledinmi canem bağlanacağın bu kez bensem korkunun ecele faydası olmaz diyorum değer, sevmeye değer sevdiğin şey için ölmeye değer ölmekten kastım intihar değil sevgiyle tüketip yeniden doğmaya değer bu küçük gezegende birbirimize en uzak mesafe neresidir? bilirsin dünya yuvarlak, nerden başlarsan başla dolaşıp geleceğin nokta aynıdır... şimdi biz seninle buluştuğumuz günden beri kaç km mesafe kat ettik görüyor musun? tut elimi bırakma ayrılma vakti gelene kadar... sana bakan penceremin manzarasını seviyorum... ve bu güzelliğin yarım kalmasındanda korkuyorum... Alıntı
Önerilen İletiler
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.