Φ frozen Gönderi tarihi: 24 Eylül , 2007 Gönderi tarihi: 24 Eylül , 2007 derin, çok derin toprağın bilinen sırlarıyla kendimden yapılmış mezarımı örter gibi bağışlıyorum suçlarımı bilmediğim bir karanlığa ne kadar ödeşsen de ömrün yetmez bizi biz yapan içimizin saklı sularında bizden habersiz yaşayanlara aştım sandığın bir eşiğin ayakları altında bir gün bir damar uğultusu vurur dünyaya ölerek bile kaçamazsın aramızdan ehlileştirilmiş tekrarlarla yaşanan sayıklama yeniden döneceksin buraya imkansızdır aşk insan imkansızlaştıkça dünya başka bir yer olana kadar: anakin MURATHAN MUNGAN Alıntı
Φ diloş Gönderi tarihi: 25 Eylül , 2007 Gönderi tarihi: 25 Eylül , 2007 Sarmaşığım bu senin için.. fazla söze hacet yok.. Alıntı
Misafir redblack Gönderi tarihi: 27 Eylül , 2007 Gönderi tarihi: 27 Eylül , 2007 sana uğramadan gidemedim sardunyam..... Sözlerim vardı benim, dilimden düşmeyen, Her bakışına boyun eğen. Cümlelerimin öznesiydin sen Yüklemlerim hep istek kipiyle çekimlenirdi Her kelimenin anlamı sendin. Ülkelerim vardı benim, anlatıp anlatıp bitiremediğim. Her bakışında başka bir kıtada bulurdum kendimi. Okyanusların med-cezirini göstermek isterdim sana ama sen.... İstemezdin. Denklemlerim vardı benim, x ve y'leri eşitlemeye çalışırdım Tıpkı seninle ben gibi. Ama hiç eşitlenmezdi. Baştan verirdi sorular x eşit değil y diye, Ben olasılığını hesaplardım eşitlensin diye ama olasılık... Sıfır çıkardı. İsyanlarım vardı benim, buram buram sitem kokardı, Her ayaklanmamı bastırıdın kendi içimizde. Çoktan gerileme dönemine girmişti aşkımız. Ben her ay yeniden fethetsemde seni, Yinede tamamen sahip olamazdım sana. Düşüncelerim vardı benim, kimselere anlatamadığım, Sorularla cevabını bulmaya çalıştığım, Ama her soruda başka cevap aldığım. 'Düşüncelerimin kaynağı neydi' sorusuna verilen Cevabımdın sen. Sen benim hayatta öğrendiğim ve sen benim hayatta bir türlü geçemediğim Tek derstin SEVGİLİM. Alıntı
Misafir RA_dya Gönderi tarihi: 28 Eylül , 2007 Gönderi tarihi: 28 Eylül , 2007 CAN KIRIKLARI Isırgan yanığı ellerimle, siliyorum yüzümü Yokluyorum gözlerimde misin diye? Bu yokluk, yokoluş değildi içimde virane bir şehir Her lahza mevsim kış Ve saçaklarında ölüyor kuşlarım Uçur gönlünden bir avuç duayla selamı Konsun pervazlarıma Nemenem bir iştir bu ayrılık Bilemedim Öksüz gibi okşa başımı Yaslasam dizlerine damla damla sızımla, yüreğimi Toprağından aldım Yerine bir demet nergiz bıraktım Yine gelirim Yeniden kuyulardan seslenirim sana Yine sarmalarım seni, kapanarak toprağına Özlemin can kırıkları! ... Bir buse-gâh koydum başucuna Ömrümün kıtlık zamanı sevgili Sensiz düşmüyor baran yamaçlarıma Nehirlerimin suyu çekildi Bir nazar eyle Düşümde vuslat bulsun ruhum Doyur açlığımı Bitkinim Bu tavaf Bu ceza Bu dumurluğum Bu fakr-ı hâllerim son bulsun Kuşların gagasından almıştık sevda mektublarını 'canımın içinde can' diye başlayan Ram olduğum, kuşlar uğramaz oldu yurduma Oysa biz de; 'nun, kalem ve yazdıklarına and olsun ki ' demiştik Yürek şehirlerim terkedilmiş diyarlar gibi Çığlığım yusufî kuyularda, nereye baksan züleyha Kınaları yoğurduğumuz tas karşımda, bir de toprağın Kurşun yemiş ceylan gibi Gözlerimde yaşlarla tenhalara kaçıyorum Buralarda mevsim hala kış sevdiceğim Duldalıklarda ölü kuşlar Toprağın altından çıkamayan nergizler Oralarda mevsim ne? Güneş orda da doğuyor mu? Sen de özlüyor musun beni? Ve çağır artık Çağır beni Çağır ey sevgili! ... Filiznur ATALAN Alıntı
Φ LeylaM Gönderi tarihi: 28 Eylül , 2007 Gönderi tarihi: 28 Eylül , 2007 Yakında gelecekmişsin,özlemle bekliyorum Yanlış susuyorsun - gözlerin ağıt - maviye bak. Bir bugün mü , başında bunca bela. Hatırla , bulut değildi , umut hiç değil üstümüze abanan - isli duman. Biz ki milattan önce , milattan sonra acı kara yıllar devşirdik sabırla beyaza dönsün diye devran. Kimi zaman bir çığlıkla çıktık , çığ altından bir çığlıkla yıktık surları kimi zaman. Biz ki nice tuzaklardan , sunaklardan korlardan , korsanlardan kurtulan kurban. Yanlış susuyorsun - gözlerin ağıt - maviye bak. Sesin gökyüzüne akan ulu bir çavlan susma , zamanın durağı yok. yok tarihin molası. Bırak sesin gökyüzüne aksın , yıkasın yıldızları. Kapama şarkını , şarkını kapama durma öyle kendine uzak. Yanlış susuyorsun - gözlerin ağıt - maviye bak. Değer kıyımlarına en soylu yanıt şarkıyla güneşe köprü kurmak. Türkan iLDENiZ Alıntı
Φ diloş Gönderi tarihi: 28 Eylül , 2007 Gönderi tarihi: 28 Eylül , 2007 Yarını iple çekiyorum Sarmaşığım.. Alıntı
Φ frozen Gönderi tarihi: 28 Eylül , 2007 Gönderi tarihi: 28 Eylül , 2007 evet gıcığım sana der ki bu cadı..insanlar hangi dünyaya kulak kesilmişse.. öyle sağır... haftasonu olurmuyum buralarda bilemiyom hade görüşmek üzere.. Alıntı
Misafir redblack Gönderi tarihi: 29 Eylül , 2007 Gönderi tarihi: 29 Eylül , 2007 Şekerim,balım bak sabah sabah geldim ziyaretine.... uykulu uykulu hemdeee napiim özlettin kendiniiiiii Alıntı
Φ diloş Gönderi tarihi: 30 Eylül , 2007 Gönderi tarihi: 30 Eylül , 2007 geldiysen ey sarmaşık..üç kere vurr.. Alıntı
Φ sardunyam Gönderi tarihi: 1 Ekim , 2007 Gönderi tarihi: 1 Ekim , 2007 Sardunyam,canım,geldim işte aranıza...Defterime yazdıklarını ilk gördüğümde gözlerime yaş üşüştü birden,aramıza saklan demişsin ya hani,sanki biri beni sahiplenmiş gibi...Sonra,zayıf olmaktan utanıp kapattım forumu,uzunca süre bakmadım senin yazdıklarına.Yuvaya giderken bahçede bir masa vardı,kendimi yalnız hissedince o masanın altına oturup saklanırdım herkesten.Sen tıpkı o masa gibisin,koruyucu ve terapist...Teşekkür ederim...Sevgin çok değerli benim için... canım Ayşegülüm hoşgeldin... sen ne kadar tatlı bir insansın ya... şuan içimden sana sımsıkı sarılmak geldi biliyormusun keşke yanımda olsaydın... sende benim için değerlisin ne zaman saklanmak istersen ben ve biz buradayız saklanacak o kadar çok neden varki... bazen düşünüyorumda keşke gizli bir yerim olsa bir dağ evi gibi ve ben orada kendimi saklasam, dinlensem ve kendimi dinlesem... ama ne mümkün şehrin ortasında kendimize en uzak mesafedeyiz... seni çok seviyorum bidenecik Ayşegülüm... Alıntı
Φ sardunyam Gönderi tarihi: 1 Ekim , 2007 Gönderi tarihi: 1 Ekim , 2007 Leylam, Egzorsist, Keskinkalem, Redblack, Ra_dya, Frozen, Diloş İYİKİ VARSINIZ YAA... çok tatlısınız sayfamı ve beni yalnız bırakmamışsınız çok teşekkür ederim... Sizin gibilerle güzel bu gezegen... Yoksa içi çoktan boşalmış... Diloşum eklediğin İclal Aydın şiiri için ayrıca teşekkür ederim inanılmaz duygulandım... Bu arada sizi çok özledim... Alıntı
Φ zeyynepp Gönderi tarihi: 2 Ekim , 2007 Gönderi tarihi: 2 Ekim , 2007 abla ben geldimmm elim boş geldim ama seni ösledımmmmm Alıntı
Φ sardunyam Gönderi tarihi: 2 Ekim , 2007 Gönderi tarihi: 2 Ekim , 2007 ellerin boş değil bidenem bak beni kucaklıyorlar bende seni kucaklıyorum Alıntı
Φ diloş Gönderi tarihi: 2 Ekim , 2007 Gönderi tarihi: 2 Ekim , 2007 beğendiğine sevindim bitanem.. bu arada çok afilli olmuşsun.. hayırlı uğurlu olsun.. unutmadan dün sabaha karşı rüyamda bi inek gördüm..otlayıp duruyodu..hayırdır inşallah.. Alıntı
Φ sardunyam Gönderi tarihi: 2 Ekim , 2007 Gönderi tarihi: 2 Ekim , 2007 Ya gidiyorum ben işte güneşin battığı yere doğru... Bugün bütün gün kulaklarım bi çınladı, bi çınladı, sanki dün geceden epey bi fırça yemişim... Demeyesun eee onun yanında bide tosun vardır Alıntı
Φ diloş Gönderi tarihi: 3 Ekim , 2007 Gönderi tarihi: 3 Ekim , 2007 Ya gidiyorum ben işte güneşin battığı yere doğru... Bugün bütün gün kulaklarım bi çınladı, bi çınladı, sanki dün geceden epey bi fırça yemişim... Demeyesun eee onun yanında bide tosun vardır hiçbir fırça sebepsiz değildir Sayın Sarmaşık.. yok yav..benim rüyamdaki inek yalnız otluyordu.. buda sana canım.. bir ufukta bitiyor yüzün ve başka bir gökyüzü başlıyor komşu ellerle sarmalanıyorsun yanıyorsun... ne kadar övülsen az avazım çıktığı kadar susuyorum ismindeki sesli harfleri mayınlı bir gülümsemeyle senin karasularında olmak üstünde ilkbahar bir entari; sanki yeniden eski bir öyküye başlamak... yüzündeki o billur akşam kahvaltısı sürgülerken özümü, ne kadarını sustuk konuştuklarımızın?... Alıntı
Φ Tengeriin boşig Gönderi tarihi: 3 Ekim , 2007 Gönderi tarihi: 3 Ekim , 2007 Bende bir ziyaret edem dedim burayı... Baktım ki bayağı bir havadarmış E iade-i ziyaret tabii ki... Selamlar... Alıntı
Φ sardunyam Gönderi tarihi: 3 Ekim , 2007 Gönderi tarihi: 3 Ekim , 2007 yavrucumu açmı bırakmış annesi, cıks cıks ne anneler var hiçbir fırça sebepsiz değildir Sayın Sarmaşık.. yok yav..benim rüyamdaki inek yalnız otluyordu.. buda sana canım.. bir ufukta bitiyor yüzün ve başka bir gökyüzü başlıyor komşu ellerle sarmalanıyorsun yanıyorsun... ne kadar övülsen az avazım çıktığı kadar susuyorum ismindeki sesli harfleri mayınlı bir gülümsemeyle senin karasularında olmak üstünde ilkbahar bir entari; sanki yeniden eski bir öyküye başlamak... yüzündeki o billur akşam kahvaltısı sürgülerken özümü, ne kadarını sustuk konuştuklarımızın?... vah vah dimek inekcik yalnızdı neyse artık kısmet şiir için ne desem ki Bende bir ziyaret edem dedim burayı...Baktım ki bayağı bir havadarmış E iade-i ziyaret tabii ki... Selamlar... Hoş geldin güzel düşünceli kardeşim evet çok havadardır sıklıkla havalandırırım ben burayı misafirler geldikçe daha güzel oluyor... Alıntı
Φ zeyynepp Gönderi tarihi: 3 Ekim , 2007 Gönderi tarihi: 3 Ekim , 2007 ablacım ne şeker bebiş dimi ne kadarda acıkmış dolaba saldırmış Alıntı
Φ jeune Gönderi tarihi: 3 Ekim , 2007 Gönderi tarihi: 3 Ekim , 2007 slm ablam nasılsın uzun zaman oldu konusamadık umarım yolundadır hersey.safak abıme cok slm soleyın tek yolumuz devrım Alıntı
Φ sardunyam Gönderi tarihi: 3 Ekim , 2007 Gönderi tarihi: 3 Ekim , 2007 canımın içi klavyenin azizliğinemi uğradın smileyden başka bişi yazamıyon galiba seni çok özlemişim bi kucaklayım ablacım ne şeker bebiş dimi ne kadarda acıkmış dolaba saldırmış çok şeker bacaklarından tutup ısırasım geldi popoya bakarmısın? slm ablam nasılsın uzun zaman oldu konusamadık umarım yolundadır hersey.safak abıme cok slm soleyın tek yolumuz devrım aleykümselam iyiyim bitanecik kardeşim sende iyisin inşallah... ölünceye kadar... Alıntı
Φ BlackCADY Gönderi tarihi: 5 Ekim , 2007 Gönderi tarihi: 5 Ekim , 2007 sende kafasını işleten birisin. hemde azımsanmayacak kadar çok konuda. bazen yazılarında fazla duygusallık görüyorum ama bu senin doğallığından. çabuk hiddetleniyorsun çünkü duygusalsın. buda çok insani bir duygu. çok üzme kendini bu yaşama gereğinden fazla anlam yüklememek lazım. seni üzen herneyse dilerim çabuk atlatırsın. sevgiler. Alıntı
Önerilen İletiler
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.