Φ sardunyam Gönderi tarihi: 25 Ağustos , 2007 Gönderi tarihi: 25 Ağustos , 2007 sevgiler çok mersi şekerim... bendende sana sevgiler... canım benim çok beğendim, "gel desen gelirdim, git dedin gittim" Alıntı
Φ jeune Gönderi tarihi: 25 Ağustos , 2007 Gönderi tarihi: 25 Ağustos , 2007 abla hosgeldın umarım ııysındır yolundadır hersey tan abıme selamlar Alıntı
Φ egzorsist Gönderi tarihi: 25 Ağustos , 2007 Gönderi tarihi: 25 Ağustos , 2007 BU GECE Bu gece; Bir yağmur yağdı içime Tüm duygularım coştu bu gece Ve bu gece, sen yoktun yanımda Ve bu gece, isyanın doruğunda Bu gece; Geçmez gecenin koynunda. Alıntı
Φ frozen Gönderi tarihi: 25 Ağustos , 2007 Gönderi tarihi: 25 Ağustos , 2007 Amin bidenem... bense en çok senin bana benzemeyen yönünü sevdim... gerçekçi yönünü... bazen gerçeklerden kaçmak onlarla yüzleşmekten korumuyor insanı... o anlarda aklıma sen geliyorsun gerçekçiliğine hayranlık duyuyorum... ama bir şey var ki, herşeyin bir sonu olacaksa birgün mutlaka acıların ve haksızlıklarında sonu gelecektir... acıların ve haksızlıkların sonu yok sardunum dünya durdukçada olmayacak.. dimek bana hayransın he hiç belli etmedim ama aşkolsun Alıntı
Φ sardunyam Gönderi tarihi: 25 Ağustos , 2007 Gönderi tarihi: 25 Ağustos , 2007 sardunyam gelmis sonundaa Ozlettin kendiniii geldiiiiim, bıkmayın sonra benden, bende çok özlemişim, neler yazmak geçiyor içimden... abla hosgeldın umarım ııysındır yolundadır hersey tan abıme selamlar hoşbuldum kardeşim, canım benim... Aleykümselam... BU GECE Bu gece; Bir yağmur yağdı içime Tüm duygularım coştu bu gece Ve bu gece, sen yoktun yanımda Ve bu gece, isyanın doruğunda Bu gece; Geçmez gecenin koynunda. ablasının bidenesi, teşekkür ederim... acıların ve haksızlıkların sonu yok sardunum dünya durdukçada olmayacak.. dimek bana hayransın he hiç belli etmedim ama aşkolsun ya kızım niye böyle yapıyosun, gelir birgün onunda sonu... ne yapalım şimdi acıların ve haksızlıkların sonu gelsin diye dünyayı toptan ortadan kaldıralımmı? evet sana hayranım, ölüyorum, sakın çaktırma... Alıntı
Misafir redblack Gönderi tarihi: 25 Ağustos , 2007 Gönderi tarihi: 25 Ağustos , 2007 Bir taş atarsın, taş nereye düşerse Mutlaka bir köşebaşıdır Çünkü yüreğin daralmıştır ve kıştır Kullanılmamış bir sicim gibidir soğuk işte bak her kestaneciye sapsarı bir köşebaşı kalmıştır. şimdi bir şamandıra denizin yüzünde Durulmamış bir anı gibi kendini salmıştır. İçimizde birbiriyle konuşan yaprak bolluğu Yalnızlık bir başına kalmıştır. Alıntı
Φ sardunyam Gönderi tarihi: 26 Ağustos , 2007 Gönderi tarihi: 26 Ağustos , 2007 Bir taş atarsın, taş nereye düşerseMutlaka bir köşebaşıdır Çünkü yüreğin daralmıştır ve kıştır Kullanılmamış bir sicim gibidir soğuk işte bak her kestaneciye sapsarı bir köşebaşı kalmıştır. şimdi bir şamandıra denizin yüzünde Durulmamış bir anı gibi kendini salmıştır. İçimizde birbiriyle konuşan yaprak bolluğu Yalnızlık bir başına kalmıştır. canım Redblackim, şiir zevkimiz çok uyuşuyor... istedigini yaz Ben zevkle dinlerim..... valla yazıyorum, beğenirsen ne ala... Alıntı
Φ LeylaM Gönderi tarihi: 27 Ağustos , 2007 Gönderi tarihi: 27 Ağustos , 2007 :kiss: inşallah bu geliş kesin dönüşündür,çok sevindim canım ablam,hoşgeldin Adına dilimin dönmediği bir kokuyu bırakıp gittin Yüreğimin duvarlarına Astığım görünmez bir resimdin oysa Ancak bir efkar masasında gösterdiğim Gel diyeceğim Cesaretim yok yeniden seni yaşamaya Hasretin yaşamak gibi canlı Ve heyecanlı maceraların ümidiyle Gözlerin gibi değişiyor düşüncelerim Karşılığı az olan bir sevmeydi benimki Yalnızca varlığının verdiği bir aydınlık duyguydu Yağmur yağdığında kirpiklerinin ıslanması Güneşte gözlerinin kısılmasıydı Veya yanağına kondurabildiğim küçük bir öpücük Bir ömürlük anıların başlamasıydı Nereye baksam senden kalan bir şeyler var Öylesine candan sarılmadan ayrılsan da Verdiğin sözlerin hepsini tutmadığını biliyordum Yetiyor mu bana kalanlar Yaşamın her haline güzel bir şeyler eklemek gerek Ayrılıklarda anıların Vuslatlarda an neyse onun tadını çıkarmak Gözleri Dudakları Saçları Resmetmek Bestelemek Şarkılar söylemek Kim aklımda en uzun kaldıysa Odur sevdaya en yakın dönemeç Hızımı kesen Sen Adına dilimin dönmediği bir kokuyu bırakıp gittin Alıntı
Φ sardunyam Gönderi tarihi: 27 Ağustos , 2007 Gönderi tarihi: 27 Ağustos , 2007 :kiss: inşallah bu geliş kesin dönüşündür,çok sevindim canım ablam,hoşgeldin Adına dilimin dönmediği bir kokuyu bırakıp gittin Yüreğimin duvarlarına Astığım görünmez bir resimdin oysa Ancak bir efkar masasında gösterdiğim Gel diyeceğim Cesaretim yok yeniden seni yaşamaya Hasretin yaşamak gibi canlı Ve heyecanlı maceraların ümidiyle Gözlerin gibi değişiyor düşüncelerim Karşılığı az olan bir sevmeydi benimki Yalnızca varlığının verdiği bir aydınlık duyguydu Yağmur yağdığında kirpiklerinin ıslanması Güneşte gözlerinin kısılmasıydı Veya yanağına kondurabildiğim küçük bir öpücük Bir ömürlük anıların başlamasıydı Nereye baksam senden kalan bir şeyler var Öylesine candan sarılmadan ayrılsan da Verdiğin sözlerin hepsini tutmadığını biliyordum Yetiyor mu bana kalanlar Yaşamın her haline güzel bir şeyler eklemek gerek Ayrılıklarda anıların Vuslatlarda an neyse onun tadını çıkarmak Gözleri Dudakları Saçları Resmetmek Bestelemek Şarkılar söylemek Kim aklımda en uzun kaldıysa Odur sevdaya en yakın dönemeç Hızımı kesen Sen Adına dilimin dönmediği bir kokuyu bırakıp gittin Evet kesin dönüş yaptım canımıniçi, ama geldiğim günden beri seni görmedim... Çok çok ama çok özlemişim... Güzeller güzeli kocaman kocaman öpüyorum seni... bu muhteşem şiir için ayrıca teşekkür ederim sayfamı şereflendirdin... Alıntı
Φ ERBAY Gönderi tarihi: 27 Ağustos , 2007 Gönderi tarihi: 27 Ağustos , 2007 Martı Her vapur dumanının ardına yüreği sıcak bir insan sanıp takılırken tüyleri ıslanan bir martı olduğumu hem azarlayan hem de sırtıma havlu koyan anneme anlatamam Kanadım kırılsa da konmam deniz kıyısındakı hiçbir camiinin minaresine kubbeye tüneyen martıların keyiflerince uçmalarını bekleyen imam ezanı geç okuduğu için sürülünce bir dağ köyüne Birazcık daha sabredin diyorum eski bir sokağın kıvrımında yolun iki ucunu gösteren trafik aynalarına hüzün modeli arabalar kırılmamanız için örgütleniyor dolmuş duraklarında Denize düşen bir gazetedeki ölüm ilanından öğrenirim mendireğe attığı çakıl taşıyla ürken martıların alkışa benzeyen kanat seslerini selamlayan yaşlı adamın unutulan bir tiyatrocu olduğunu Gece yarısı söndürülünce ışıklarını kuytu bir iskelede ne yaptığını görürüm iki yakası arasında İstanbul'un koltuklarında günboyu kadın kalçalarının izlerini biriktiren vapurun Yanından ayrılmam deniz fenerlerinin fotoğrafına benzemeyen heykelleridir çünkü idam sehpasına çıkınca aşağıda asılmasını bekleyenlerin yüreklerindeki sivri kayalıkları ışığıyla aydınlatan devrimcinin Uyandırırım çığlıklarımla kıyısında karnı aç yatan çocukları yiyecek aradığım kent çöplüğünün ama bir parça olsun koparmam beyazlığından bilirim ki Kız Kulesi doğum günü pastasıdır özgürlüğün!... Sunay Akın Alıntı
Φ sardunyam Gönderi tarihi: 28 Ağustos , 2007 Gönderi tarihi: 28 Ağustos , 2007 Erbay şiire bayıldım... Canım kardeşim teşekkür ederim... Natalia, nasıl özlemişim bu şarkıyı, ne iyi yaptında hatırlattın... Alıntı
Φ *NATALIA* Gönderi tarihi: 28 Ağustos , 2007 Gönderi tarihi: 28 Ağustos , 2007 Yah.. Çok güsel Alıntı
Φ sardunyam Gönderi tarihi: 28 Ağustos , 2007 Gönderi tarihi: 28 Ağustos , 2007 kız bi dondurmayı hala bitirememişin Alıntı
Φ sardunyam Gönderi tarihi: 28 Ağustos , 2007 Gönderi tarihi: 28 Ağustos , 2007 yardımcı olayım? Vişneli galiba... Alıntı
Φ *NATALIA* Gönderi tarihi: 28 Ağustos , 2007 Gönderi tarihi: 28 Ağustos , 2007 Vanilya + Çilek Alıntı
Φ sardunyam Gönderi tarihi: 29 Ağustos , 2007 Gönderi tarihi: 29 Ağustos , 2007 Aynen katılıyorum, koysalar önüme bariyerde, çocukta yaparım kariyerde... Kız nereden bildin işe başlayacağımı... Yoksa sen müneccimmisin? Alıntı
Misafir kleo Gönderi tarihi: 29 Ağustos , 2007 Gönderi tarihi: 29 Ağustos , 2007 işemi başlıyosun..hayırlı olsun..... bilirim seni kimse tutamaz istedinmi yaparsın....... Alıntı
Φ sardunyam Gönderi tarihi: 29 Ağustos , 2007 Gönderi tarihi: 29 Ağustos , 2007 Allahın izniyle inşallah... Görüşmemi yaptım okullar açılınca bende çalışacağım... Çocuklara bakıcıda ayarladım, inşallah herşey iyi olacak... İstiyorum inşallah başaracağım... Kleocum bu manevi desteğin için teşekkür ederim tatlım... Alıntı
Φ zeyynepp Gönderi tarihi: 29 Ağustos , 2007 Gönderi tarihi: 29 Ağustos , 2007 ablacım yeni işinde başarılar dilerim sana sen herşeyin üstesinden gelirsin... ii çalışmalar Alıntı
Φ LeylaM Gönderi tarihi: 30 Ağustos , 2007 Gönderi tarihi: 30 Ağustos , 2007 ben de tahmin etmiştim,sevincin coşkun boşa değildi,hayırlı olsun canım ablam,çok sevindim dimek sizin de katılımlarınız işyerinden olucak artıkın.. Alıntı
Φ sardunyam Gönderi tarihi: 30 Ağustos , 2007 Gönderi tarihi: 30 Ağustos , 2007 ablacım yeni işinde başarılar dilerim sana sen herşeyin üstesinden gelirsin... ii çalışmalar teşekkür ederim tatlım, verdiğin moral benim için çok kıymetli... Bende bu aralar is bulmustum kendime Calismask zevkli ama Sana kolay gelsin sardunyam....Umarim senin icin guzel olur...Tan amcama selamlar uzun zamandır beklediğim birşeydi bu, hep çocukların biraz daha büyümesini bekledim, nihayet kendi ihtiyaçlarını karşılayacak kadar büyüdüler, biraz zorlanacağım biliyorum ve daha fazla yorulacağım ama hepsine değecek diye umuyorum... teşekkür ederim canım, bu arada yeni nickin hayırlı olsun... ben de tahmin etmiştim,sevincin coşkun boşa değildi,hayırlı olsun canım ablam,çok sevindim dimek sizin de katılımlarınız işyerinden olucak artıkın.. canım benim, teşekkür ederim evet bende işyerimden katılmaya çalışacağım... bu arada işleri aksatmam inşallah... belki daha az görüşeceğiz bilemiyorum ama her fırsatta gelmeye çalışıcam canım... sizi görmeden duramam... Alıntı
Önerilen İletiler
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.