Φ AÇA Gönderi tarihi: 6 Ağustos , 2007 Gönderi tarihi: 6 Ağustos , 2007 sardunya aplama çiçek veriyim dedim Alıntı
Φ diloş Gönderi tarihi: 7 Ağustos , 2007 Gönderi tarihi: 7 Ağustos , 2007 sessizce giitin bu kez.. anlıyorum seni..vedalar benide çok üzer..çok özlüyorum seni.. Alıntı
Φ egzorsist Gönderi tarihi: 12 Ağustos , 2007 Gönderi tarihi: 12 Ağustos , 2007 Uykuların kaçar geceleri Bir türlü sabah olmayı bilmez Dikilir gözlerin tavanda bir noktaya Deli eden bir uğultudur başlar kulaklarında Ne çarşaf halden anlar, ne yastık Girmez pencerelerden beklediğin aydınlık Kapanır yatağına çaresizliğine ağlarsın Onun unutamadığın hayali Sigaradan derin bir nefes çekmişcesine dolar içine Sevmek ne imiş bir gün anlarsın Bir gün anlarsın aslında her şeyin boş olduğunu Şerefin, faziletin, iyiliğin, güzelliğin Gün gelir de sesini bir kerecik duymak için Vurursun başını soğuk taş duvarlara Büyür gitgide incinmişliğin, kırılmışlığın Duyarsın Ta derinden acısını çaresiz kalmışlığın Sevmek ne imiş bir gün anlarsın Bir gün anlarsın ne işe yaradığını ellerinin Niçin yaratıldığını Bu ********* dünyaya neden geldiğini Uzun uzun seyredersin de aynalarda güzelliğini Boşuna geçip giden yıllarına yanarsın Dolar gözlerin için burkulur Sevmek ne imiş bir gün anlarsın Bir gün anlarsın tadını sevilen dudakların Sevilen gözlerin erişilmezliğini O hiç beklenmeyen saat geldi mi Düşer saçların önüne ama bembeyaz Uzanır gökyüzüne ellerin Ama çaresiz Ama yorgun Ama bitkin Bir zaman geçmiş günlerin uykusuna dalarsın Sonra dizilir birbiri ardınca gerçekler acı Sevmek ne imiş bir gün anlarsın Bir gün anlarsın hayal kurmayı Beklemeyi Ümit etmeyi Bir kirli gömlek gibi çıkarıp atasın gelir Bütün vücudunu saran o korkunç geceyi Lanet edersin yaşadığına Maziden ne kalmışsa yırtar atarsın O zaman bir çiçek büyür kabrimde kendiliğinden Seni sevdiğimi işte o gün anlarsın............... Alıntı
Φ sardunyam Gönderi tarihi: 13 Ağustos , 2007 Gönderi tarihi: 13 Ağustos , 2007 Aşk mıydı o, aşkımsı bir şey miydi Neydi çekip kendine, beni bağlayan Kanatan dudağımı, tenimi dağlayan Elleri ta içimde o dev miydi Etime bir alev değmişçesine Nasıl da yakardı öptüğü zaman Bir su gibi akıp gitti avuçlarımdan Yorgunum şimdi bin yıl sevmişçesine Hani o yalnız benim olan gül, kırmızı Gözlerimin önünde açılan sonsuz bahçe Hani, o var olmalarımız öpüştükçe O delice sürdürmeler yaşantımızı Hiç doymamak oysa, tene, kokuya, aşka Sarıldıkça güçlenmek, bütünlenmek Kudurmuş arzularla zamanı yenmek Ve en kuytularda buluşmak korka korka Kimi gün utanmak otlardan, çimenlerden Kimi gece mıhlamak gölgemizi duvara Varmak için o sevgiyle açılmış kollara Apansız düşmek yükseklerde bir yerden Oydu işte alıştığım, özlediğim şimdi de Sevgice bir tutku, aşkımsı bir yakınlık Avunmak... Kırık dökük anılarla artık Kimbilir? o geceler yaşanmadı belki de canım kardeşim benim ne kadar güzel şiirler bunlar ya harikasınız... Alıntı
Φ sardunyam Gönderi tarihi: 13 Ağustos , 2007 Gönderi tarihi: 13 Ağustos , 2007 Sardunyama... Lirik Hesaplaşmalar..Dönüyorum şarkılar kadar sevdiysen, bu deniz kucaklar seni (assos’lu bir balıkçı) dönüyorum sardunya zamanlarıma ilkyaz çiçekleri kokularını salsın belki unutulmuştur adım, tozlu çekmecelerde saklanan sevda mektuplarında ya da yürek dağlayan bir şarkının dalga kıran ritminde olsun...yine de dönüyorum, kadınlığımın ağrıyan uyluklarında barınan düş tomurcuklarına aldandığım mavileri geri alsın Ege dualarla yıkadım ruhumu ve arındım soytarı vedalardan....dönüyorum bir aşk mevsiminde öldürülmüştüm geri dönmedi katilim cinayet yerine çıplaklığımın göz yaşlarını ellerimle sildim temiz çıktı acılarımın otopsisi sonuç:....kâfidir bu sümüklü serzenişler rahminden doğuyorum yıkıntılarımın....dönüyorum bağışladım anılarımı soğuk bir otel odasında balıkçı teknelerinin ninnisinde ağıt yaktım otuz beşlik bir hüzün getirdi garson yudum yudum içtim....şarkılarımı ıslattım Assos! ....felsefenin ve aşk’ın mistik kenti akıtamadım tapınaklarından sevda dileklerimi sen de bağışla ve kutsa ayrılıklarımı bak işte sana geldim ve artık susuyorum denizinde sakladığın liman şehrinden çıkart gülüşlerimi bahara yetişmem lazım....dönüyorum geç oldu ama anladım....kimse giderken götürmüyor sevgileri yanında yanılgılarımı yüzüme vurmayın, içimdeki çocuğun masal saatine denk geldi aşk anladım dedim ya....daha fazla yormayın şarkılar kadar sevmiştim....ama bitti ciddiyetini yitiren vaatler utansın, ben utanmıyorum öznesi tutku olan sevişmelerimden yürüyüp geçtiğim yollar bir zahmet karşılasın beni vedalar vesikamdır artık....dönüyorum Pelin Onay bu pelin onay tamamdır abla, yeni idol şairimiz budur... seni çok özledim Diloşum... Ay sonunda döneceğim görüşemezsek iyi bak o zamana kadar kendine... Leylam senide çok özledim ve armağanın için teşekkür ederim... ben buradan size armağan şiirler gönderemiyorum ama döndüğümde telafi edeceğim inşallah... sizi seviyorum dünya güzelleri... cadım... seni unutmadım ve unutacakta değilim... senide çok özledim... ve ben iyiyim hiç merak etmeyin... yep yeni bir başlangıcın eşiğindeyim biriktirdiğim enerjimi kendim içinde harcayacağım... Alıntı
Φ sardunyam Gönderi tarihi: 13 Ağustos , 2007 Gönderi tarihi: 13 Ağustos , 2007 Sardunyam..... bu güzel ziyaretin için teşekkür ederim güzel yürek... çok beğendim... Alıntı
Φ sardunyam Gönderi tarihi: 13 Ağustos , 2007 Gönderi tarihi: 13 Ağustos , 2007 sardunya aplama çiçek veriyim dedim ablasının gülü, şeker pisicik teşekkür ederim ne güzel güller bunlar... sessizce giitin bu kez.. anlıyorum seni..vedalar benide çok üzer..çok özlüyorum seni.. boşver vedaları Diloşum, vedalar yorar ve ben size veda etmeyi düşünmüyorum... hep aklımdasın nasıl veda edeyim sana... bimukabele... Alıntı
Φ LeylaM Gönderi tarihi: 13 Ağustos , 2007 Gönderi tarihi: 13 Ağustos , 2007 Ben de seni çok özledim,rastlayamadım,kaçırdım galiba ama.. yeni başlangıç ve birikmiş enerji ha.. mutlu olacaksan,senin adına çok sevindim,hayırlı olur inşallah.. Alıntı
Φ xprensesx Gönderi tarihi: 13 Ağustos , 2007 Gönderi tarihi: 13 Ağustos , 2007 cnm ablam ben geldim... xprensesx... efsane geri döndü Alıntı
Φ xprensesx Gönderi tarihi: 20 Ağustos , 2007 Gönderi tarihi: 20 Ağustos , 2007 ama dön desemmmm bekliyos seni... Alıntı
Φ diloş Gönderi tarihi: 20 Ağustos , 2007 Gönderi tarihi: 20 Ağustos , 2007 Sardunyam.. Döndüğünde sanırım ben izne ayrılmış olurum..korkarım biraz daha özliycez birbirimizi.. İyi olduğunu yazmışsın.. çok sevindim canım benim.. daha da iyi ol.. Seni çok seviyorum canım sarmaşığım.. bu Sardunyalı şiir sana birtanem.. Anlattıkça kış vuruyor satırlarıma Anlattıkça üşüyor, anlattıkça ısınıyor yüreğim. Bugün sardunyalarım da açmadı Belki de küskün renklere Ellerimde günah gibi yaşayamadıklarım Sensiz soluyorum anlayacağın Mavi mavi ölüyorum Duyuyor musun, orda mısın, Var mısın, yok musun? Bir tek şeyi unutma! Seni sevdim ben. Yanarak, yıkılarak Aklıma her geldiğinde ağlayarak.. buda Sezen'inden.. Alıntı
Φ frozen Gönderi tarihi: 23 Ağustos , 2007 Gönderi tarihi: 23 Ağustos , 2007 bir hafta sonra aramızda olucak sanırım sardunya ablanız.. gene bütün topiklerde fırtına misali bir rüzgarla esip geçicek..malum enerji depolama sağlam ama ne yalan söyliyim sardunum sensiz bu forum hiç ama hiç çekilmiyor.. sen meğersem bizim tutkalımızmışsında haberimiz yokmuş bir şeyler karaladım işte sanırsam kızmazsın geldiğinde birşey yazmamışsın diye... vefasızın tekiyim işte Kırıldığın zaman, çitin ötesindeki insanları düşün, acıları içini ısıtsın, doğrulansın yüzün, gözlerine çekimser bir mevsim süsü ver korkma, kimsenin gözükmez içi... Hem bak nasıl da harcanıyor dünya aileler...sevgililer...bütün ülke. Üstelik kadının yüzü paramparça kadın kalpten ölecek, o kadına sakın nüfuz etme... Boğ odana deniz menevişleri getiren kızı vehimlerinden yaptığın sevginle, ufacık sahnelerde büyük öfkeler tasarla, antika bir çerçeve uydur büyük insanlık derdine... Nasılsa çitin ötesi insan dolu, sen gövdeni düşün yalnızca göğsünün en ince yerinde... Hem bak nasıl da harcanıyor dünya aileler...sevgililer...bütün ülke üstelik kadının yüzü paramparça, kadın kalpten ölecek, o kadına nüfuz etme... Kış basladı...başlayacak, artık hesaplar açık veriyor, bir isim bulmalısın kendine engellenmiş kaçak... engellenmiş kaçak... cezmi ersöz.. Alıntı
Φ LilaC Gönderi tarihi: 24 Ağustos , 2007 Gönderi tarihi: 24 Ağustos , 2007 ölçü O kadar ince çizgilerde yaşıyoruz ki Ölüm mutluluktan daha yakın Öyle şeylere bel bağlıyoruz ki Onların sahibi biz değiliz O kadar köle ruhluyuz ki Ruhumuzu bedenden azada cesaretimiz yok Öyle sevme özürlüyüz ki Kendimizi bile sevmiyoruz Ve o kadar gururluyuz ki Bunların hiçbirini kabul etmiyoruz! Alıntı
Φ sardunyam Gönderi tarihi: 25 Ağustos , 2007 Gönderi tarihi: 25 Ağustos , 2007 Ben de seni çok özledim,rastlayamadım,kaçırdım galiba ama.. yeni başlangıç ve birikmiş enerji ha.. mutlu olacaksan,senin adına çok sevindim,hayırlı olur inşallah.. Ay sabah sabah koptum özellikle ilk karikatür çok komik... zavallıcıklar hapşırmaya bile korkuyorlar... Leylam benim, o gün öylesine gelip gittim foruma ama artık döndüm buradayım... ve özlem gidereceğiz birlikte... cnm ablam ben geldim...xprensesx... efsane geri döndü hoşgeldin prenses... nerelerdeydin? sardunyam!!!Yoksun bu aralar buralarda...tatildemisin yoksa? evet tatildeydim ama ne yazıkkı artık bitti... sezonu kapattım... artık gelecek sezona bakacağız... Alıntı
Φ sardunyam Gönderi tarihi: 25 Ağustos , 2007 Gönderi tarihi: 25 Ağustos , 2007 Sardunyam.. Döndüğünde sanırım ben izne ayrılmış olurum..korkarım biraz daha özliycez birbirimizi.. İyi olduğunu yazmışsın.. çok sevindim canım benim.. daha da iyi ol.. Seni çok seviyorum canım sarmaşığım.. bu Sardunyalı şiir sana birtanem.. Anlattıkça kış vuruyor satırlarıma Anlattıkça üşüyor, anlattıkça ısınıyor yüreğim. Bugün sardunyalarım da açmadı Belki de küskün renklere Ellerimde günah gibi yaşayamadıklarım Sensiz soluyorum anlayacağın Mavi mavi ölüyorum Duyuyor musun, orda mısın, Var mısın, yok musun? Bir tek şeyi unutma! Seni sevdim ben. Yanarak, yıkılarak Aklıma her geldiğinde ağlayarak.. buda Sezen'inden.. Ben geldim Diloşum... Eğer sen izne çıktıysan sana keyifli tatiller diliyorum... Bir yaz daha biterken onu kuyruğundan yakala ve son bir kez öp diyorum... Yok eğer buralardaysan benide öpebilirsin canım, hiç farketmez... Ben bir yaz çocuğuyum... İyiyim Diloşum inşallah sende iyisindir... Alıntı
Φ sardunyam Gönderi tarihi: 25 Ağustos , 2007 Gönderi tarihi: 25 Ağustos , 2007 bir hafta sonra aramızda olucak sanırım sardunya ablanız.. gene bütün topiklerde fırtına misali bir rüzgarla esip geçicek..malum enerji depolama sağlam ama ne yalan söyliyim sardunum sensiz bu forum hiç ama hiç çekilmiyor.. sen meğersem bizim tutkalımızmışsında haberimiz yokmuş bir şeyler karaladım işte sanırsam kızmazsın geldiğinde birşey yazmamışsın diye... vefasızın tekiyim işte Kırıldığın zaman, çitin ötesindeki insanları düşün, acıları içini ısıtsın, doğrulansın yüzün, gözlerine çekimser bir mevsim süsü ver korkma, kimsenin gözükmez içi... Hem bak nasıl da harcanıyor dünya aileler...sevgililer...bütün ülke. Üstelik kadının yüzü paramparça kadın kalpten ölecek, o kadına sakın nüfuz etme... Boğ odana deniz menevişleri getiren kızı vehimlerinden yaptığın sevginle, ufacık sahnelerde büyük öfkeler tasarla, antika bir çerçeve uydur büyük insanlık derdine... Nasılsa çitin ötesi insan dolu, sen gövdeni düşün yalnızca göğsünün en ince yerinde... Hem bak nasıl da harcanıyor dünya aileler...sevgililer...bütün ülke üstelik kadının yüzü paramparça, kadın kalpten ölecek, o kadına nüfuz etme... Kış basladı...başlayacak, artık hesaplar açık veriyor, bir isim bulmalısın kendine engellenmiş kaçak... engellenmiş kaçak... cezmi ersöz.. Canem bir hafta erken geldim sen haftaya demişsin ama... daha fazla ayrı kalamadım senden... bir an evvel geleyim Frozenimin şefkatli ellerine bırakayım kendimi dedim... enerji depolama sağlam ama bakalım bu enerji beni ne kadar götürecek... bazen çok yakıyorum çabuk tükeniyor canem... seyahatleri kısaltmam lazım gerek... o senin bakış açına göre öyle banada sen yokken öyle geliyor... yokluğun beni çok yoruyor... Alıntı
Φ sardunyam Gönderi tarihi: 25 Ağustos , 2007 Gönderi tarihi: 25 Ağustos , 2007 ölçü O kadar ince çizgilerde yaşıyoruz ki Ölüm mutluluktan daha yakın Öyle şeylere bel bağlıyoruz ki Onların sahibi biz değiliz O kadar köle ruhluyuz ki Ruhumuzu bedenden azada cesaretimiz yok Öyle sevme özürlüyüz ki Kendimizi bile sevmiyoruz Ve o kadar gururluyuz ki Bunların hiçbirini kabul etmiyoruz! aynen katılıyorum... doğru sözler... Lilacım teşekkürler... Alıntı
Φ frozen Gönderi tarihi: 25 Ağustos , 2007 Gönderi tarihi: 25 Ağustos , 2007 bide burdan söyliyim..hoşgeldin bidenecik gıcığım..çok özledim seni.. Alıntı
Φ sardunyam Gönderi tarihi: 25 Ağustos , 2007 Gönderi tarihi: 25 Ağustos , 2007 hoşbuldum bidenem, bende seni çok özledim... hüznümle, neşemle, kavgamla, aşkımla, derdimle, kederimle, mutluluğumla geldim... ve huysuz ve tatlı kadını dinliyorum şimdi seninle beraber... manasızlıktan manaya dönüyorum yeniden... seviyorum seni... Alıntı
Φ frozen Gönderi tarihi: 25 Ağustos , 2007 Gönderi tarihi: 25 Ağustos , 2007 gerçek sevgi nerde olursa olsun hissettiriyor kendini ben senin en çok bu yönünü sevdim..dostluğunun güzelliğini yaşıyorum şimdi..hiç kaybetmemek dileğiyle gıcığım Alıntı
Φ frozen Gönderi tarihi: 25 Ağustos , 2007 Gönderi tarihi: 25 Ağustos , 2007 sardunum ben gidiyom..evi boyamaya karar verdim..boyaları alıp..bide boyacı bulmak lazım..öpüldünüz bidenem.. Alıntı
Φ sardunyam Gönderi tarihi: 25 Ağustos , 2007 Gönderi tarihi: 25 Ağustos , 2007 gerçek sevgi nerde olursa olsun hissettiriyor kendini ben senin en çok bu yönünü sevdim..dostluğunun güzelliğini yaşıyorum şimdi..hiç kaybetmemek dileğiyle gıcığım Amin bidenem... bense en çok senin bana benzemeyen yönünü sevdim... gerçekçi yönünü... bazen gerçeklerden kaçmak onlarla yüzleşmekten korumuyor insanı... o anlarda aklıma sen geliyorsun gerçekçiliğine hayranlık duyuyorum... ama bir şey var ki, herşeyin bir sonu olacaksa birgün mutlaka acıların ve haksızlıklarında sonu gelecektir... Alıntı
Önerilen İletiler
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.