Φ sardunyam Gönderi tarihi: 28 Temmuz , 2007 Gönderi tarihi: 28 Temmuz , 2007 canım kardeşim benim... toprak, güneş ve ben bahtiyarım... Alıntı
Φ frozen Gönderi tarihi: 28 Temmuz , 2007 Gönderi tarihi: 28 Temmuz , 2007 gıcığım ben geldim ..karnım çok şiş çok döner yedim... soda vamıydı soda Alıntı
Φ sardunyam Gönderi tarihi: 28 Temmuz , 2007 Gönderi tarihi: 28 Temmuz , 2007 var, meyvelimi olsun, sademi... uyusssss unutmadan, hoşgeldin... Alıntı
Φ frozen Gönderi tarihi: 28 Temmuz , 2007 Gönderi tarihi: 28 Temmuz , 2007 sade olsun ama niye böyle yapisinn.. çok kalbimi kırisin hoşbulmadıkya neyse.. Alıntı
Φ sardunyam Gönderi tarihi: 28 Temmuz , 2007 Gönderi tarihi: 28 Temmuz , 2007 git bakkaldan al sade... kapıcınmı var burda... bugün tersimden kalktım, ters ters bakıyom şimdi merak etme geçer akşama doğru, Alıntı
Φ frozen Gönderi tarihi: 28 Temmuz , 2007 Gönderi tarihi: 28 Temmuz , 2007 belli canem ama ben bi tersleşirsem değil akşama gelecek güzel günlerde bile düzelemem ha ona göre tehdit ediyom işte hade bakalım Alıntı
Φ sardunyam Gönderi tarihi: 28 Temmuz , 2007 Gönderi tarihi: 28 Temmuz , 2007 gelecekte güzel günler bulursan geçer belki... al işte içini karartayımda gör bakalım tehtidi... Alıntı
Φ frozen Gönderi tarihi: 28 Temmuz , 2007 Gönderi tarihi: 28 Temmuz , 2007 kızımmmmmmmm yerde olan düşmekten korkmaz.. hade hade başka kapıya.. bakalım buna ne diyeceksin yaw ben bu durumu bi yerden hatırlıyom emme Alıntı
Misafir redblack Gönderi tarihi: 28 Temmuz , 2007 Gönderi tarihi: 28 Temmuz , 2007 YAĞMUR GÜZELİ Yağmurlar yağmıyor mu inceden ince Rüzgarlar esmiyor mu serince Bir sigara yakıyorum efkarlanarak Çıkıp karşıma sen geliyorsun Saçların ıslanmış oluyor “Gel” diyorum duymuyorsun beni bir türlü Seni böyle hayal meyal yaşamak çok zor Uzanıp tutsam diyorum incecik ellerinden Ellerim boşlukta kalıyor. Bir gün çıkıp gideceksin Sonra arkandan yine ince bir yağmur yağacak Cadde cadde,sokak sokak Sayıklar gibi dolaşıp seni arayacağım Beni bir köşe başında ağlıyor bulacaklar. Saklamak zor olacak,çaresiz kalacağım Seni sevdiğimi anlayacaklar. Üstüme yağmurlar yağacak İnce bir dal gibi birden kopup kırılacağım Kaldırım taşlarında sıcaklığım kalacak Kahrolacağım. Bu şiiri yağmur yağarken yazdım Ezanlar okunuyordu minarelerden Seni düşünmeseydim yağmurlu havalarda Sokaklara çıkmayı göze almazdım. Yağmurlar yağmıyor mu inceden ince Rüzgarlar esmiyor mu serince Bir sigara yakıyorum efkarlanarak Çıkıp karşıma sen geliyorsun Saçların ıslanmış oluyor “Gel” diyorum duymuyorsun beni bir türlü Seni böyle hayal meyal yaşamak çok zor Uzanıp tutsam diyorum incecik ellerinden Ellerim boşlukta kalıyor. Alıntı
Φ sardunyam Gönderi tarihi: 28 Temmuz , 2007 Gönderi tarihi: 28 Temmuz , 2007 kızımmmmmmmm yerde olan düşmekten korkmaz.. hade hade başka kapıya.. bakalım buna ne diyeceksin yaw ben bu durumu bi yerden hatırlıyom emme başka kapıyamı, kısım yerde olanında ayağı taşa takılabilir, düşerse dizinde yaralar açılabilir canım nataliacım, resimdeki kız tıpkı ben çok mersi şeker... YAĞMUR GÜZELİ Yağmurlar yağmıyor mu inceden ince Rüzgarlar esmiyor mu serince Bir sigara yakıyorum efkarlanarak Çıkıp karşıma sen geliyorsun Saçların ıslanmış oluyor “Gel” diyorum duymuyorsun beni bir türlü Seni böyle hayal meyal yaşamak çok zor Uzanıp tutsam diyorum incecik ellerinden Ellerim boşlukta kalıyor. Bir gün çıkıp gideceksin Sonra arkandan yine ince bir yağmur yağacak Cadde cadde,sokak sokak Sayıklar gibi dolaşıp seni arayacağım Beni bir köşe başında ağlıyor bulacaklar. Saklamak zor olacak,çaresiz kalacağım Seni sevdiğimi anlayacaklar. Üstüme yağmurlar yağacak İnce bir dal gibi birden kopup kırılacağım Kaldırım taşlarında sıcaklığım kalacak Kahrolacağım. Bu şiiri yağmur yağarken yazdım Ezanlar okunuyordu minarelerden Seni düşünmeseydim yağmurlu havalarda Sokaklara çıkmayı göze almazdım. Yağmurlar yağmıyor mu inceden ince Rüzgarlar esmiyor mu serince Bir sigara yakıyorum efkarlanarak Çıkıp karşıma sen geliyorsun Saçların ıslanmış oluyor “Gel” diyorum duymuyorsun beni bir türlü Seni böyle hayal meyal yaşamak çok zor Uzanıp tutsam diyorum incecik ellerinden Ellerim boşlukta kalıyor. canım redblackim güzel şiirlerinle renk verdin sayfama... kızlar sizi seviyorum... en üstteki cadı hariç... Alıntı
Φ Gece Yağmuru Gönderi tarihi: 30 Temmuz , 2007 Gönderi tarihi: 30 Temmuz , 2007 Apla benide sefiyon mu Alıntı
Φ sardunyam Gönderi tarihi: 30 Temmuz , 2007 Gönderi tarihi: 30 Temmuz , 2007 Apla benide sefiyon mu ı-ıhh sevmiyom sevsemmi aceba, seversem ne çıkarım olacak? Alıntı
Φ Gece Yağmuru Gönderi tarihi: 30 Temmuz , 2007 Gönderi tarihi: 30 Temmuz , 2007 Uyyy kavanos dipli dünya karşılıksıs hiç bişeyin yuk mudur Apla senin tek çıkarın morarmamış bir gös olcek kanımca Alıntı
Φ sardunyam Gönderi tarihi: 30 Temmuz , 2007 Gönderi tarihi: 30 Temmuz , 2007 Uyyy kavanos dipli dünya karşılıksıs hiç bişeyin yuk mudur Apla senin tek çıkarın morarmamış bir gös olcek kanımca uyduk bizde dünyanın düzenine Gecem, çark böyle dönüyor naparsın ekmek parası demek tek çıkarım morarmamış bir göz olacak, ee oda bişey kaça gidiyor bu morarmamış gösler... Alıntı
Φ sardunyam Gönderi tarihi: 30 Temmuz , 2007 Gönderi tarihi: 30 Temmuz , 2007 Sardunyam var yaaa!!!Cok iyi,guzel harika bir insan... Onunla tanışmak gercekten cokk guzell!!! canım benim, çok teşekkür ederim... sende öylesin... şimdi senin yaşında olmak vardı... o zaman Türkiye turuna eşlik ederdim... beni ilk gördüğündeki yüz ifadeni düşünüyorumda nasıl çekinmiştin... Alıntı
Φ sardunyam Gönderi tarihi: 30 Temmuz , 2007 Gönderi tarihi: 30 Temmuz , 2007 Tabi ilk gordugumde cekinme filan vardı...Ya aslında birde karsımda okadar tatlı bir bayan beklemıyordum...Sarap gibi bir bayan ne diyim ya varya hava zaten sıcak, bunca güzel sözün üstüne benim ateşim 40 C'ye çıkıyor... yakında bende inanıcam... çekinmezmi insan, forumda az kavga etmemiştik, düşünsene ilk görüşmede ne çıkacak bilemiyorsun... cadalozun teki saldırabilir... buda demek oluyorki ben aslında çok uysalımdır, karadeniz damarım tutmadığı sürece... Alıntı
Φ sardunyam Gönderi tarihi: 30 Temmuz , 2007 Gönderi tarihi: 30 Temmuz , 2007 Aslında dogrusu ben sole şişman birini bekliyordum....Ne bileyim afet-i derya cıkacak Ama içimde korku yoktu sadece cekinme okadarHiçde tartışcağımızı filan dusunmedim Ben uysalımdır bakma sen forumaa frozen cadısına duyurulur, tombilik diyorda kendisi bana... evet forum çok başka bir ortam burada hepimiz aslında dışarıda göstermediğimiz tarafımızı gösteriyoruz... örneğin ben Dipnot ile tanışmadan öncede onun bu kadar sevecen, neşeli, komik, duygulu olduğunu düşünmemiştim... pek çok insanda düşünmemiştir... ama ağırlık verdiğimiz konular ve onları fazla ciddiye almak kendimizi başka türlü ifade etmemize sebep oluyor... bende tartışacağımızı düşünmedim... ama bu kadar şeker bir kız göreceğimide düşünmemiştim... Alıntı
Φ sardunyam Gönderi tarihi: 30 Temmuz , 2007 Gönderi tarihi: 30 Temmuz , 2007 bencede o konuda cok haklısın burada daha farklıyız...Ama boylesi de daha iyi...Dipnotculara duyrulur hiçde ole biri değil yanıulmayın...Gercekte hiç susmuyor birde gordugu her guzel bayana bakıyor Ben şirinim haa....Güleyim görmesem inancam Valla kendime guvensem solugu sahilde alırdım ama bilgisayar karsısı daha ii geliyor... Dipnot güzele bakmak sevaptır arkadaşım... sanırım bunu felsefe edinmiş... Şirinsin elbette, yoksa kendini şirin bulmadığın içinmi soluğu sahilde almıyorsun... aaaaa çok ayıp bu havada bilgisayar başında durmaktan başka şansın var ve sen bunu değerlendirmiyorsun... Alıntı
Φ LeylaM Gönderi tarihi: 31 Temmuz , 2007 Gönderi tarihi: 31 Temmuz , 2007 seni özleyeceğim ablacım,canımsın.. sever misin bilmiyorum ama.. tıkla ablacığım Alıntı
Φ LeylaM Gönderi tarihi: 31 Temmuz , 2007 Gönderi tarihi: 31 Temmuz , 2007 bir yanlışlık yapmışım da.. Alıntı
Φ egzorsist Gönderi tarihi: 1 Ağustos , 2007 Gönderi tarihi: 1 Ağustos , 2007 Aşk mıydı o, aşkımsı bir şey miydi Neydi çekip kendine, beni bağlayan Kanatan dudağımı, tenimi dağlayan Elleri ta içimde o dev miydi Etime bir alev değmişçesine Nasıl da yakardı öptüğü zaman Bir su gibi akıp gitti avuçlarımdan Yorgunum şimdi bin yıl sevmişçesine Hani o yalnız benim olan gül, kırmızı Gözlerimin önünde açılan sonsuz bahçe Hani, o var olmalarımız öpüştükçe O delice sürdürmeler yaşantımızı Hiç doymamak oysa, tene, kokuya, aşka Sarıldıkça güçlenmek, bütünlenmek Kudurmuş arzularla zamanı yenmek Ve en kuytularda buluşmak korka korka Kimi gün utanmak otlardan, çimenlerden Kimi gece mıhlamak gölgemizi duvara Varmak için o sevgiyle açılmış kollara Apansız düşmek yükseklerde bir yerden Oydu işte alıştığım, özlediğim şimdi de Sevgice bir tutku, aşkımsı bir yakınlık Avunmak... Kırık dökük anılarla artık Kimbilir? o geceler yaşanmadı belki de Alıntı
Φ diloş Gönderi tarihi: 1 Ağustos , 2007 Gönderi tarihi: 1 Ağustos , 2007 Sardunyama... Lirik Hesaplaşmalar..Dönüyorum şarkılar kadar sevdiysen, bu deniz kucaklar seni (assos’lu bir balıkçı) dönüyorum sardunya zamanlarıma ilkyaz çiçekleri kokularını salsın belki unutulmuştur adım, tozlu çekmecelerde saklanan sevda mektuplarında ya da yürek dağlayan bir şarkının dalga kıran ritminde olsun...yine de dönüyorum, kadınlığımın ağrıyan uyluklarında barınan düş tomurcuklarına aldandığım mavileri geri alsın Ege dualarla yıkadım ruhumu ve arındım soytarı vedalardan....dönüyorum bir aşk mevsiminde öldürülmüştüm geri dönmedi katilim cinayet yerine çıplaklığımın göz yaşlarını ellerimle sildim temiz çıktı acılarımın otopsisi sonuç:....kâfidir bu sümüklü serzenişler rahminden doğuyorum yıkıntılarımın....dönüyorum bağışladım anılarımı soğuk bir otel odasında balıkçı teknelerinin ninnisinde ağıt yaktım otuz beşlik bir hüzün getirdi garson yudum yudum içtim....şarkılarımı ıslattım Assos! ....felsefenin ve aşk’ın mistik kenti akıtamadım tapınaklarından sevda dileklerimi sen de bağışla ve kutsa ayrılıklarımı bak işte sana geldim ve artık susuyorum denizinde sakladığın liman şehrinden çıkart gülüşlerimi bahara yetişmem lazım....dönüyorum geç oldu ama anladım....kimse giderken götürmüyor sevgileri yanında yanılgılarımı yüzüme vurmayın, içimdeki çocuğun masal saatine denk geldi aşk anladım dedim ya....daha fazla yormayın şarkılar kadar sevmiştim....ama bitti ciddiyetini yitiren vaatler utansın, ben utanmıyorum öznesi tutku olan sevişmelerimden yürüyüp geçtiğim yollar bir zahmet karşılasın beni vedalar vesikamdır artık....dönüyorum Pelin Onay Alıntı
Misafir redblack Gönderi tarihi: 6 Ağustos , 2007 Gönderi tarihi: 6 Ağustos , 2007 Sardunyam..... Alıntı
Önerilen İletiler
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.