Φ LeylaM Gönderi tarihi: 14 Temmuz , 2007 Gönderi tarihi: 14 Temmuz , 2007 ablacım nerelerdesin,kayıplara karıştın iyice.. seni çok ama çok özledim.. Alıntı
Φ frozen Gönderi tarihi: 17 Temmuz , 2007 Gönderi tarihi: 17 Temmuz , 2007 ben söyleyim nenecim nerde ablan senin bu ablan fevkalade bi hayırsız çıktı ..insan bi arar sorar yuk ..demekki neymiş..hepside yalanmış nenecim..valla ben küstüm onu söyliyim.. artıkın kendi bilir.. bide ablana anlayacağı dilden bir şiir ekleyerekten terk-i diyar ediyom.. Bizim oralarda filört neyim yogudur Basligi basan iyisini alir islem budur Askerden döndüm geldi catti evlilik Hababam debabam gapi gapi döndur Anam hamamda begenmis hatunu Babam geldi dedi Nazifin gizi güllü Evladiz babaya hec itiraz olumu Nikaha kadar bagladilar elimi kolumu Halay cektik itis gakis ettik dügünü Göremedik bi türlü bizim avrat güllüyü Dakinca besibiryerde yüzgörümlügünü Gerdek gecesi ancak actik gizin yüzünü Sabahi zor ettim binbir caz naz ilen Rakinin etkiside gecti gün dogudan isirken Ayik gafaylan görülecek yüz degil vallah Ben deyim karabasan sen de kabus yeminlen Üc,bes yedi derken bulduk dokuz enigi Sallamaktan kirildi ayni eski besigi Bebe belikten asilmaz oldu kapinin esigi Sira ile kullanir olduk bir dahta gasigi Sarhos olmadan görülmedi bigünüm gectigi Ayik gafa ilen soram tüm bunlar cekilirmi Bir ucube gari yaninda dokuz fettan velet Sorman bida agalar ne diye ictigimi Yazdiklarimdan aman kimse gücenmeye Sözümüzde yoktur gercek hepsi latife Dilerim tüm sevenler varsin birbirine Herkes mutlu olsun biz cikam kerevetine sinirden gülüyom..yanlış anlaşılmasın lütfen... Alıntı
Φ diloş Gönderi tarihi: 18 Temmuz , 2007 Gönderi tarihi: 18 Temmuz , 2007 hakikaten nerde sarmaşığım arkadaşlar..?internet kafeciyle mi atıştılar nedir..? yoksa böyle yapmazdı.. Alıntı
Φ sardunyam Gönderi tarihi: 22 Temmuz , 2007 Gönderi tarihi: 22 Temmuz , 2007 herşey çok güzel olacak.öpüyorum iyi tatiller diliyorum evet herşey çok güzel olacak hissediyorum... öyleyse varım... sanada iyi tatiller bidenem ve kardeşine mutluluklar diliyorum Allah bir yastıkta kocatsın inşallah... Güzel dost yürekli arkadaşım.İyiki varsın,seni tanımak büyük bir erdem.... oooo kimleri görüyorum ve gözlerime inanamıyorum canım marcus hoşgelmişsin sefalar getirmişsin... seni tanımakta benim için öyle sağolasın... keşke çatırdasaydık maaşa zam,işe son mu dedi kendinde miydi? olsun,internet cafenin nesli mi tükendi,başkasında işe başlar,çatır çartır çatlatırsın kıs abla,sefan olsun seni çok özledim inşallah yarın gelirsin geldim ve birgün inşallah öyle sıkı sarılacağız bidenem... internet kafeler bana göre yerler değilmiş bidenem oralarda kendimi eyi hissetmiyorum ondan pek sık gelmedim şimdi evimdeyim sıcacık huzur dolu evimde... ohh be dünya varmış... bende seni çok ama çok özledim... sadece geziyorum boş ve amaçsız.. buraya geldim sana selam bırakmak istedim canım kardeşim senide çok özledim ve inşallah bu yaz yüzyüze görüşürüz... Alıntı
Φ sardunyam Gönderi tarihi: 22 Temmuz , 2007 Gönderi tarihi: 22 Temmuz , 2007 ablacım canım,Frozen de bu sabah tatile doğru yola çıkmış olması lazım,seni çok sevdiğini ve çok özleyeceğini iletmemi istedi..ayrıca biz de seni özledik zati.. o bana hayırsız diyen cadıya ben mesaj atmasam heç arayıp sormuyor sonrada bana hayırsız diyor ya ama olmazki canım... cırcır böcükleri senfonilerine devam ediyorlar di mi..? çok fazla yanıp arap bacı olma sarmaşığım.. tıkla canımıniçi cırcır böcükleri size onlardan bahsettikten sonra bir daha cırcırlamadılar utandılar zannımca... ya ben ne kadar yanarsam yanayım arab bacı olamam ki bidenem... bende egzo gibi boş ve amçsız geziyorum ama sana bilerek geldim bidenem seni özledim.. sende pek bi hayırsız çıktın ha..insan arada bir gelir yaw bilinçli insanları severim... senide severim... dimekki sen bilinçli bir insansın... bende seni özledim ama kandil mandil ben mesaj atmasam arayıp soracağınız yok hanfendü... hıııhınız... bu sefer bilinçli geldim ablacım seni çok özledim onuda söleyeyim die Önce bir deniz düşer aklıma Masmavi bir şarkı başlar derinden. Sonra yosun kokan ıslak bir rüzgar; Saf saf, serin serin gelir, Rüzgarda lirik fısıltılar, Rüzgarda ilkbahar sahillerinden Müjdeler taşıyan sözlerin gelir! Açılır hayale kıvrak bir yelken, Çözülür dolaşır mısralar bir bir. Ve sen gelirsin uzaklardan sen; Hani o en yitik efsanelerden Ta ruhuma gülen gözlerin gelir. Çocuksu bir umut karışır tuza, Tüm katı gerçekler çözülür, erir. Kıyıdan bir gölge uzar sonsuza Yasaklar, incecik bir geçit verir; Üzerinden ürkek, belli belirsiz Üzerinden kaçak yakamozlarla Bana doğru ayak izlerin gelir. egzomda bilinçlenmiş maşallah güzel şiir özlemişim şiirlerini... Alıntı
Φ sardunyam Gönderi tarihi: 22 Temmuz , 2007 Gönderi tarihi: 22 Temmuz , 2007 Ne zaman elime bir kalem alsamSana seslenmek geliyor içimden Güzelliğini hatırlıyorum bir yaz günü Yine gemiler geçiyor uzaklardan Biz yosun kokulu rıhtımlarda el ele Şehirlerden İstanbul, aylardan temmuz Ne zaman elime bir kalem alsam Geçmişi seninle yeniden yaşıyoruz Ne zaman elime bir kitap alsam Hep seni okuyorum inanır mısın ? İstiyorum seni anlatmalı bütün romanlar Sevilen kadın hep sen olmalısın. Ne zaman elime bir kibrit alsam Yine İstanbul'u yakmak geçiyor aklımdan Bu sensiz sokakları, bu evleri Bu plajlari bu denizleri Sensiz kaldığım bu şehri tüm yakasım geliyo Yine alev alev bir İstanbul düşünüyorum Ve çaresiz yaktığım bütün sigaraların Dumanlarında seni görüyorum. Ne zaman elime bir fırça alsam Yüzünü çiziyorum kapılara, duvarlara Bir bir hatırlıyorum bütün hatlarını Gözlerini dudaklarını saçlarını Baktığım her yere gölgen düşüyor Dokunduğum herşeyde senin sıcaklığın Sonra dağlar, denizler giriyor aramıza Gitgide büyüyor uzaklığın Ne zaman elime bir kadeh alsam Delicesine sarhoş olmak istiyorum İçkiler seni hatırlatıyor yine Kırıyorum birbiri ardınca kadehleri Artık hiç birşey kar etmez biliyorum Ne dost, ne içki, ne aşk, ne kadın Gözlerimde yıllardır eşsiz olan Değişmeyen bir sen varsın Ne zaman elime bir ayna alsam Gözlerimden korkuyorum, bakışlarımdan Bu seni unutamayan benden korkuyorum Uçurum çizgiler, kara gölgeler Bir sonun belirtileri yüzümde yer yer Karşımdaki yüz sefil bir akşam Hep sana sesleniyorum duyuyor musun ? Ne zaman elime bir kağıt alsam. Ümit Yaşar OĞUZCAN Gecelerin en güzeli nasılsın bitanem kardeşim güzel şiirin için teşekkür ederim... yüreğine sağlık... güzeller güzeli mutlu ettin beni teşekkür ederim... güzel insan özlemişim sizi nasılsın görüşmeyeli inşallah yolundadır herşey... teşekkür ederim... Alıntı
Φ sardunyam Gönderi tarihi: 22 Temmuz , 2007 Gönderi tarihi: 22 Temmuz , 2007 ablacım nerelerdesin,kayıplara karıştın iyice..seni çok ama çok özledim.. gönlümün şehr-i istanbullusu, kalbimin şehr-i bülbülü geldim vede sizi bulmak ümidiyle amma velakin yoktunuz... bi kucak güzelime ben söyleyim nenecim nerde ablan :senin bu ablan fevkalade bi hayırsız çıktı ..insan bi arar sorar yuk :..demekki neymiş..hepside yalanmış nenecim..valla ben küstüm onu söyliyim.. artıkın kendi bilir.. bide ablana anlayacağı dilden bir şiir ekleyerekten terk-i diyar ediyom.. Bizim oralarda filört neyim yogudur Basligi basan iyisini alir islem budur Askerden döndüm geldi catti evlilik Hababam debabam gapi gapi döndur Anam hamamda begenmis hatunu Babam geldi dedi Nazifin gizi güllü Evladiz babaya hec itiraz olumu Nikaha kadar bagladilar elimi kolumu Halay cektik itis gakis ettik dügünü Göremedik bi türlü bizim avrat güllüyü Dakinca besibiryerde yüzgörümlügünü Gerdek gecesi ancak actik gizin yüzünü Sabahi zor ettim binbir caz naz ilen Rakinin etkiside gecti gün dogudan isirken Ayik gafaylan görülecek yüz degil vallah Ben deyim karabasan sen de kabus yeminlen Üc,bes yedi derken bulduk dokuz enigi Sallamaktan kirildi ayni eski besigi Bebe belikten asilmaz oldu kapinin esigi Sira ile kullanir olduk bir dahta gasigi Sarhos olmadan görülmedi bigünüm gectigi Ayik gafa ilen soram tüm bunlar cekilirmi Bir ucube gari yaninda dokuz fettan velet Sorman bida agalar ne diye ictigimi Yazdiklarimdan aman kimse gücenmeye Sözümüzde yoktur gercek hepsi latife Dilerim tüm sevenler varsin birbirine Herkes mutlu olsun biz cikam kerevetine sinirden gülüyom..yanlış anlaşılmasın lütfen... bu şiirin (!) üzerine düşünülmesini ve hatta akedemide tez konusu yapılmasını şiddetle taleb ediyorum... bide yalan konuşmayınız ağzınızı yırtıveririm bilesiniz... terki diyar etme bekle bende geliyom cancağızım cadııııııııııııııııııım bi kucak... hakikaten nerde sarmaşığım arkadaşlar..?internet kafeciyle mi atıştılar nedir..? yoksa böyle yapmazdı.. internet kafeciyle bir kapışmışımki sormayasın iğdem, 20 günü nezarette geçirdim... adamcağızın gözlerini oyup elcağızına vermişim, ben yapmazdım böyle şey ama oldu bikere affediniz... sizi sizi ve sizi çok ÖZLEMİŞİM... bi kucakta sana... Alıntı
Φ LeylaM Gönderi tarihi: 22 Temmuz , 2007 Gönderi tarihi: 22 Temmuz , 2007 gönlümün şehr-i istanbullusu, kalbimin şehr-i bülbülü geldim vede sizi bulmak ümidiyle amma velakin yoktunuz... bi kucak güzelime demek evdesin,kesin dönüş mü yaptın,eğer öyleyse bir kaç zıplama hareketi yapacağım da çok özlemişim seni Alıntı
Φ sardunyam Gönderi tarihi: 23 Temmuz , 2007 Gönderi tarihi: 23 Temmuz , 2007 Evet evdeyim bizzat kendim... Bir kaç zıplama hareketini yapabilirsin bence bir sakıncası yok... Bende seni çok özledim... Ama kesin dönüş değil biraz buralardayım... Alıntı
Φ frozen Gönderi tarihi: 23 Temmuz , 2007 Gönderi tarihi: 23 Temmuz , 2007 isabet olmuş zati fazla çekilmezsin en fazla bi süre Alıntı
Φ sardunyam Gönderi tarihi: 23 Temmuz , 2007 Gönderi tarihi: 23 Temmuz , 2007 10 ya da 15 gün kadar olabiler... Frozen cadısına kalırsa yarın gitsem memnun olacak kendileri ama üzgünüm bir süre başınızdayım... Hihohahaha yaşasın kötülük... Alıntı
Misafir redblack Gönderi tarihi: 23 Temmuz , 2007 Gönderi tarihi: 23 Temmuz , 2007 hoşgelmişsin sardunyammm Alıntı
Φ sardunyam Gönderi tarihi: 23 Temmuz , 2007 Gönderi tarihi: 23 Temmuz , 2007 Hoşbuldum Redblack... nasılsın güzel kız... Alıntı
Φ diloş Gönderi tarihi: 24 Temmuz , 2007 Gönderi tarihi: 24 Temmuz , 2007 ben geldim..sen nerdesin sarmaşığım.. Alıntı
Φ sardunyam Gönderi tarihi: 24 Temmuz , 2007 Gönderi tarihi: 24 Temmuz , 2007 hoşgeldin... buradayım... seni bekliyordum... Alıntı
Φ diloş Gönderi tarihi: 24 Temmuz , 2007 Gönderi tarihi: 24 Temmuz , 2007 al canım şiirin.. bitti diyorsun kocaman bir hava boşluğu oluşuyor yüreğimde birden üşüyorum çok üşüyorum garip bir dengesizlik../..yön devinimi otomatik bir yüreğim yok ki, o girsin devreye ve kurtarsın beni ne garip değil mi..? şimdiki zamanı yaşayıp, gelecek zamanı düşünürken, birdenbire geçmiş zaman kipinde takılı kalmak ve dalıp gitmek garip bir bilinmezliğe hemde çok garip türk dili edebiyatı şeklinde yaşanıyor aşklar türk dil kurumuna kendini beğendirmek ister gibi bitti diyorsun kırılıyor düşler birer birer ortalık düş kırıklığı sitesi ortalık yangın yeri nasıl toplarsın diye sorsam.. hayır../..cevaplama konuşmama hakkına sahipsin söylediklerini aleyhine delil olarak kullanabilirim istersen bir avukat tut diyeceğim ama bir avukat bile temizleyemez, çıkardığın yangının küllerini susuyorum susmak ağır gelsede bu kadar kolay işte kocaman bir yaşanmışlığı, sokaktan geçen eskiciye verir gibi, arkanı dönüp de gitmek üstüne kaç para aldın, yetti mi bir akşamlık otuzbeşliğine..? bitti diyorsun vuruyor bütün dalgalar yüreğime vuruyor umarsızlığın bütün bedenime şarkılar söylüyorum hiç durmadan şarkılar söylüyorum bir kalemde silebilenlere bitti diyorsun bu kadar kolay söylüyorsun cinsiyetsiz bir sevda bırakıyorsun şehir çöplüğüne bitti diyorsun tek bir kelimeyle kan döküyorsun.. Pelin ONAY Alıntı
Φ sardunyam Gönderi tarihi: 24 Temmuz , 2007 Gönderi tarihi: 24 Temmuz , 2007 çok güzelllllllll, ne kadar yürekten yazılmış bu dizeler... belliki yaşanmış belliki yaşayanda çok izler bırakmış... Diloşum içimi ısıttın teşekkür ederim canım... Alıntı
Φ frozen Gönderi tarihi: 24 Temmuz , 2007 Gönderi tarihi: 24 Temmuz , 2007 yaw utanmıyon demi diloş benim şiir defterimden çalmışsın şiiri ..peesss Alıntı
Φ sardunyam Gönderi tarihi: 24 Temmuz , 2007 Gönderi tarihi: 24 Temmuz , 2007 siestan bittimi cadım bir kahve içseydin sinirlendi bak gene durup dururken bir kova soğuk su dök kafana ve o şiir defterinden bir şiirde sen ekle zahmet olmazsa... napcan mezaramı götürcen... Alıntı
Φ frozen Gönderi tarihi: 24 Temmuz , 2007 Gönderi tarihi: 24 Temmuz , 2007 bırak ya gıcığım.. zati kafamdan su döke döke kafayı üşüttüm sen çok ekliyonda bi zahmet.. Alıntı
Φ sardunyam Gönderi tarihi: 24 Temmuz , 2007 Gönderi tarihi: 24 Temmuz , 2007 gıcıksın işte kızım... çokmu üşüttün, sen kesin ceryandada kalmışsındır... önce sen ekle ben sana düz yazımı eklemiştim haksızlık oluyor ama Alıntı
Φ LeylaM Gönderi tarihi: 24 Temmuz , 2007 Gönderi tarihi: 24 Temmuz , 2007 ACIYLA ERİR YÜZÜNE AŞIK ÇOCUK Ne zaman yüzüne baksam yalnızlığın o mutlu gerilimi O öksüz göl hızla derinleşir biliyorum,acılarım hiç bitmeyecek,bu öyle bir yeşil Ne zaman gözlerinin içine baksam,biliyorum ikimizi de aşar,o kapının ardındaki masal bense yüreğimin bu hallerinden korkar,kalırım bir hız trenine bindirilmiş küçük bir çocuk gibi geçip giden yüzlerine bakar kalırım Ömrün kısalığı çarpar camlara ateş hızla yayılır içerilere Akşam olur,evler dolar boşalır acıyla erir,yüzüne aşık çocuk Ne zaman gözlerinin içine baksam,bliyorum İkimizi de aşar,o kapının ardındaki masal CEZMİ ERSÖZ Alıntı
Önerilen İletiler
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.