Φ diloş Gönderi tarihi: 29 Mayıs , 2007 Gönderi tarihi: 29 Mayıs , 2007 Aşkın Bilançosu I Gidersin; yağmurlarda kırık kalır mızrabım. Gidersin; ardından dilsiz bir ihanet gider. Gidersin, her şey gider. Gidersin, kalbimde bir tabur ayaklanır, ilgilenmez ordular, hükümetler… Gidersin; işte rezil bir an’dır bu; yazdıkça silinen sözcükler gibidir hayat. Gidersin; bir hazin dramdır bu! /Kanmadım aynalara sana kandığım kadar, içimde bir boşluk sana yandığım kadar…/ II Bugün hasretin kırlarında dolaştım; senin adınla, aşkın adıyla savrulup aktım o ırmaklardan. Irmakları çöllerle, çölleri denizlerle, denizleri düşlerle buluşturdum, sustum kaldım sonra günleri savuşturdum... /Ne ses ne nefes ne de bu rüzgâr bağışlar seni; simsiyah gecelerde budanırken ah ömrüm, dönüp sırtını giderken kimler karşılar seni? / III Sen olmayınca sesin de yoktu, gözlerin de; bu yüzden odama resmini yaptım, ve söküp kalbimi yanına astım. Sensiz kalan yılları da ben buruşturdum. Kalbim hasretinde asılı kaldı, yetim kalmış anıları ben tokuşturdum… IV Daha bu solgun günlerde aşk, yaşanır sözde! Kalp, yitik bedende; yağmur değil, sanki efkâr yağıyor kente… Yağıyor ömrüme, senin yerine! /Kanmadım aynalara sana kandığım kadar, içimde bir boşluk sana yandığım kadar…/ Yılmaz Odabaşı ben geldiiiiimmmmmmmm... daha doğrusu burdaydım da ancak yazabildim.. şükür kavuşturana..nasılsın anacım..? beğendin mi şiiri..? Alıntı
Φ sardunyam Gönderi tarihi: 29 Mayıs , 2007 Gönderi tarihi: 29 Mayıs , 2007 Hoşgeldiiiiiiiiiiiiiiiiiiin Çok beğendiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiim Alıntı
Misafir kleo Gönderi tarihi: 29 Mayıs , 2007 Gönderi tarihi: 29 Mayıs , 2007 sardunyam buyur.....akşam yemeğin bende olsun.......... artıkın biberleyip mi yersin...acısomu dökersin bilemem ..afiyet olsun Alıntı
Φ frozen Gönderi tarihi: 29 Mayıs , 2007 Gönderi tarihi: 29 Mayıs , 2007 SARKAÇ ne zaman baksam gözlerine savaş sonralarına döner içim gölleri çekip uçlarından yıldızları seyrederim sularda az ötemde gemiler olur gemilerde sen olursun aklım bir sarkaç döner durur ortalarda ne zaman baksam gözlerine annemsiz kalmak korkuları gelir çocukluğumun Tekin Gönenç Alıntı
Φ diloş Gönderi tarihi: 30 Mayıs , 2007 Gönderi tarihi: 30 Mayıs , 2007 Sardunyam..iyice endişelenmeye başladım..herşey yolundamı arkadaşım..?Efe iyi mi..? Alıntı
Φ yumote Gönderi tarihi: 30 Mayıs , 2007 Gönderi tarihi: 30 Mayıs , 2007 seni çok özledim canım ya seni seviyom bekliyom söz verdin unutma Alıntı
Φ frozen Gönderi tarihi: 31 Mayıs , 2007 Gönderi tarihi: 31 Mayıs , 2007 sana dört gün mühlet veriyom geldin geldin gelmedin ben biliyorumdur heralde napıcağımı Alıntı
Φ LeylaM Gönderi tarihi: 31 Mayıs , 2007 Gönderi tarihi: 31 Mayıs , 2007 ne dört günü gı biraz az değil mi,bir kaç ay diseydin zaten çok oldu,dört gün bekleyemeyeceğim,sen mümkünse tiz gel ablacım.. he bu arada seni unutmadım toruncuğum,heçç görünmediğini...sana da yarım ssat mühlet veriyom ben.. Alıntı
Φ frozen Gönderi tarihi: 31 Mayıs , 2007 Gönderi tarihi: 31 Mayıs , 2007 ne dört günü gı biraz az değil mi,bir kaç ay diseydin zaten çok oldu,dört gün bekleyemeyeceğim,sen mümkünse tiz gel ablacım.. he bu arada seni unutmadım toruncuğum,heçç görünmediğini...sana da yarım ssat mühlet veriyom ben.. amaninnnnn ben burdayım nenecim... Alıntı
Φ LeylaM Gönderi tarihi: 31 Mayıs , 2007 Gönderi tarihi: 31 Mayıs , 2007 efferim.. dakik ve söz dinleyen torunları severim.. Alıntı
» iLyAdA Gönderi tarihi: 1 Haziran , 2007 Gönderi tarihi: 1 Haziran , 2007 MEVSİMSİZ KAR... OLA Kİ YÜRÜRÜM BİR BAŞKA AŞKA YA DA YÜRÜRÜM MAVİ OLMAYAN BİR GÜLÜŞE UNUTMAKİ "TEK AŞIK OLDUĞUM SENSİN" AŞIK OLDUĞUM DEĞİL... KARANLIKLA SÜZÜLÜYOR iÇiME YIKIM, DUR DiYORUM, YIKILIYORUM UÇURUMLARI BAŞ UCUMA KOYUYORUM SONRA, OKŞUYORUM SAÇLARINI RÜZGARDA SICAK, ILIK BiR KOKU SiNiYOR YÜREĞİME GİTME DİYORUM, GİTME DÜŞÜYORUM SONRA BENİ SORUYORLAR BANA, TANIMIYORUM DİYORUM, DAHA HİÇ KARŞILAŞMADIK AYNI ÇiZGiDE BiLGE SUSUMU DiNLiYORLAR BEN SUSTUKÇA... YAZIK..!! BiR ÇIĞLIĞIN DOĞUSU GiBi ÖLÜYORLAR ÖNCE BiR BiR, SONRA HEPSi... SONRA BiR UÇURUMLAR KALIYOR, BiR DE YIKIMLAR VERiLEN HERŞEY BORÇMUŞ GiBi ALINIYOR ÖNCE BiR BiR, SONRA HEPSi SONRA BiR BEN KALIYORUM, BiR DE YALNIZLIK UÇURUMLAR, YIKIMLAR, BEN VE YALNIZLIK ZORLU BiR SAVAŞIN UNUTULMUŞ CESETLERi GiBi YATIYORUZ YAN YANA ÖPÜŞÜYORUZ, SEViŞiYORUZ DA HATTA HER ŞEY OYUNUN YASAKLARINA UYGUN BiR GÜNAH OLUYOR TEK UMUDUMUZU GÖĞE GELiN EDiYORUZ TELLi, KANLI DÜĞÜN iSTE... ÜŞÜYOR SAÇLAR, BiLiYORUM! DARGINMISIN? BU BAHAR DA MAYISTA BIRAKTIĞIM GiBiMiSiN HALA? VURULMUS BiR COCUK GiBi BÜYÜMEMiS YÜREĞiNDE HÜZÜN HALA KAÇIYORMUSUN ZAMANSIZ, GÖZLERiNi BIRAKARAK BiRiLERiNDE HALA ELLERiNDEN TUTUP SEVGiLERi, DiPSiZ KUYULARA SALIYORMUSUN AĞLAYARAK? KÜÇÜCÜK BiR DOKUNUŞLA SON SEViLEN OLABiLiYORMUSUN? KENDiN KADAR AKLIMDASIN, HALA ÖYLE SAVRUK BiR GÖK, HALA ÖYLE YURDUNU YATAĞINI BULAMAMIŞ BiR MAVi VE "AŞKINI SAŞIRMIS BiR TANRI" ÇOĞALAN SIZISIYLA MUTLU BiR YARA ÖYLEMiSiN MAVi GÖZLÜ, SARI SACLI YOLDASIM ÖYLE BIRAKTIĞIM GiBiMiSiN? GERÇEGi YAKMADA HALA USTAMISIN? YOKSA ÇIRAKMI, YANARKEN BiR YALandA? SAÇLARIMA DOLANAN AYDINLIĞIMSIN, SOMUTLAŞTIRAMADIĞIM TEK iMGEMSiN SiiRDE, ANLATTIKÇA EKSiLEN TEK ANLAM, ANLATTIKÇA EKSiLEN TEK ANLAM... HALA BIRAKTIĞIM GiBiMiSiN, YOKSA BENi BIRAKTIĞIN GiBiMi? KAÇ MEVSiMSiZ KAR DÜŞTÜ TOPRAĞIMA, KAÇ MEVSiMSiZ KAR DÜŞTÜ BENiM TOPRAĞIMA, HALA BIRAKTIĞIM GiBiMiSiN. Umut Altınçağ Sardunyam, sevgilerimle Alıntı
Φ Gece Yağmuru Gönderi tarihi: 1 Haziran , 2007 Gönderi tarihi: 1 Haziran , 2007 Bu vatan toprağın kara bağrında Sıra dağlar gibi duranlarındır Bir tarih boyunca onun uğrunda Kendini tarihe verenlerindir Tutuşup kül olan ocaklarından Şahlanıp, köpüren ırmaklarından Hudutlarda gaza bayraklarından Alnına ışıklar vuranlarındır Ardına bakmadan yollara düşen Şimşek gibi çakan sel gibi coşan Huduttan hududa yol bulup koşan Cepheden cepheyi soranlarındır İleri atılıp sellercesine Göğsünden vurulup tam ercesine Bir gül bahçesine girercesine Şu kara toprağa girenlerindir Tarihin dilinden düşmez bu destan Nehirler gazidir dağlar kahraman Her taşı yakut olan bu vatan Can verme sırrına erenlerindir Gökyay'ım ne yazsan ziyade değil Bu sevgi bir kuru ifade değil Sencileyin hasmı rüyada değil Topun namlusunu görenlerindir Alıntı
Φ diloş Gönderi tarihi: 1 Haziran , 2007 Gönderi tarihi: 1 Haziran , 2007 seni çok özlüyorum canım arkadaşım.. biliyorsun değil mi..? lütfen gel artık..sensiz buraların tadı yok.. Alıntı
Misafir ipek Gönderi tarihi: 1 Haziran , 2007 Gönderi tarihi: 1 Haziran , 2007 sardunyam arkadaşım anı defterime yaptığın ziyaretinden dolayı çok teşekkür ederim kusura bakma yeni gördüm saygılar arkadaşım Alıntı
Φ sardunyam Gönderi tarihi: 4 Haziran , 2007 Gönderi tarihi: 4 Haziran , 2007 Frozen, Leylam, Diloş, Yumote, İpek, İlyada, Gece Yağmuru, Natalia Teşekkür ederim canlarım, seviyorum hepinizi Alıntı
Φ diloş Gönderi tarihi: 4 Haziran , 2007 Gönderi tarihi: 4 Haziran , 2007 bende seniiiiiiiiiiiiiiiiiiii sardunyaaammmmmm... Alıntı
Φ sardunyam Gönderi tarihi: 4 Haziran , 2007 Gönderi tarihi: 4 Haziran , 2007 Canım İğdem Günler geçerse geçsin, korkumuz yok! Ey temizlikte eşi olmayan, sen kal, yeter ! Alıntı
Φ diloş Gönderi tarihi: 4 Haziran , 2007 Gönderi tarihi: 4 Haziran , 2007 temizlikte eşi olmayan benmiyim kıs..? bi yanlışın olmasın..benim ev kalkmış gidiyorda..o bakımdan yani.. Alıntı
Φ sardunyam Gönderi tarihi: 4 Haziran , 2007 Gönderi tarihi: 4 Haziran , 2007 evet sensin, ben senden bahsediyorum zaten... ev beni alakadar etmez, o evin sorunu... Alıntı
Φ diloş Gönderi tarihi: 4 Haziran , 2007 Gönderi tarihi: 4 Haziran , 2007 dooru söylüyosun o evin kendi sorunu.. baksın başının çaresine.. o benim ha.. Alıntı
Φ sardunyam Gönderi tarihi: 4 Haziran , 2007 Gönderi tarihi: 4 Haziran , 2007 e yani bi başının çaresine bakamıyorsa napayım ben o evi... ev dediğin kendi kendisini temizler demi... o sensin... Alıntı
Φ diloş Gönderi tarihi: 4 Haziran , 2007 Gönderi tarihi: 4 Haziran , 2007 yok canım bu zamane evlerinin kimseye bi hayrı.. ah o eski evler olcekti ki..şööle..bi kendini evirip çevirip temizlesin..o da yetmesin seni banyoya soksun.. gelde eskiyi arama şinci.. evet..kabul.. o benim.. Alıntı
Φ sardunyam Gönderi tarihi: 4 Haziran , 2007 Gönderi tarihi: 4 Haziran , 2007 sorma ya, gene tuttumu nostalji damarımız, ahh nerde o eski evler... banyoda kese bile atardı eskiden duvarlar... şöyle sırtını verirdin duvara, hatur hutur banyodaki kazanda kendi kendine yanardı, çatur çutur, offf offf şimdi zor anacım elektirikli süpürgeler kendi kendine çalışmıyorki, yok yok bu Japonlar anlamıyor teknolojiden kendi kendini temizleyen evler geliştiremediler... ben çalıştırdıktan sonra napayım o elektirikli aletleri, illa başında bekliycen yani, e nihayet kabul ettin mi... Alıntı
Φ LeylaM Gönderi tarihi: 4 Haziran , 2007 Gönderi tarihi: 4 Haziran , 2007 ablaammm.. gelmişsinn.. şöyle bir bakıp gidecektim ama seni görünce dayanamadım,ne kadar özledim anlatamam,iyisin değil mi inşallah.. şimdiki banyolar değil sırt keselemek,tuzak gibin,kaydığın gibi cumburlop düşüyorsun,mazaallah bir yerin kırılmazsa bile hafızanın gitme riski var.. Alıntı
Önerilen İletiler
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.