Zıplanacak içerik
  • Üye Ol

SARDUNYAM.... (Günlük... kendisini fark ettirebilen çok az şey vardır günlük yaşamımızda... )

Önerilen İletiler

Gönderi tarihi:

Leylam, Paulam, Yumotem, Diloşum, Egzorsistim, Ra_dya'cım çok teşekkür ederim... :wub:

Sizi seviyorum... Sizinde gününüz güzel geçsin...

Diloşum dün bütün günüm uyumakla geçti, sor bakayım neden? :unsure:

Pazar günü çimlerde yuvarlandım, ata bindim, ördeklere ekmek attım, çiçek kokladım... Tabi bünye bu kadar pozitif hareketi kaldıramadı, dün uyku ile geçirdim günü. :sweatingbullets:

Bembeyaz bir ata bindim, yelelerini sevdim, okşadım... harikaydı, hani geçen sana söylemiştim çimlerde yuvarlanmak istiyorum diye, buldum öyle bir rampa hemde yemyeşil... Bulmuşken kaçarmıydı, kaçamadı... :P Çocuklarla beraber yokuş aşağı tekerlendim durdum... ama harikaydı, kendimi çok motive hissediyorum... ve seni çok özledim... ve işte geldim, şimdi enerjim çok fazla bugün bu enerjiyi harcamam lazım... sanırım kendimi yoracağım bugün... :lol:

• Cevaplar 2,3b
  • Tarih
  • Son Cevap

Bu Başlıkta En Çok Gönderenler

Bu Başlıkta En Çok Gönderenler

Gönderi tarihi:

dimek biz şalvarlar belimizde,kınalar elimizde seni beklemekteyken sen çayır çimen yuvarlanmaktaydın ha.. :ermm: var mı bizden gayrı yuvarlanmak.. :chris: nasıl eğlenebildin bizsiz.. :glare: içine oturmadı mı..? :unsure::P

valla kıskanmadım dersem yalan olur..ne güzel çocuklar gibi eğlenmişsin..yarasın arkadaşıma.. :wub: biraz da bizim yerimize yuvarlansaydın bari.. :lol: dimek bugün enerji fazlanı atıcaksın ha..hayırlara vesile olur inşallah..

bende seni özledim..hem de çok.. :hug:

Gönderi tarihi:

kıss, sizin için yuvarlanmadığımı kim söyledi, yukardan aşağı tekerlenirken aklımdaydınız ve ben gülmekten bayılmaktaydım... diyordum şimdi Diloş, Leylam, Frozen beni uzaktan izleseler ne yaparlardı, :grin: belki beni tanımaktan vaz cayabilirlerdi diye aklımdan geçirdim... :wassat::w00t:

Enerji fazlamı az önce yüksek sesli müzik eşliğinde aerobik yaparaktan bir kısmını eksilttim... :stuart:

Dünya turumuza çıktığımızda hep birlikte yuvarlanacağımız bir yeşillik bulacağımızdan eminim, önce Frozeni itekleriz ve mümkünse aşağıda bir gölet olsun, eğer kendisi suya batmazsa zorla batırırız... :shifty::grin::hug:

Sonra sıra Leylama gelir, ondan sonra biz senle elele tekerleniriz... :hug:

Gönderi tarihi:

sen tekerlenirkene ben seni tanımazdan gelicem he mi? :blink: yanına ikinci bir tekerlek oliciimden emin olabilirsin.. :lol: bak bi tepenin başından el ele yuvarlanırız..sonra tepenin başına tekrar çıkar tekerlenme yarışı yaparız..kim önce aşağı varacak baabında.. :w00t: kazanan ön tekerlek olur..arkadaki onu takip eder.. :w00t::grin:

bizi tanımazdan gelicek tek kişi tanıyorum;ayrık otum.. :w00t: biz tekerlenirkeno şizlongunda gözünde son moda güneş gözlükleri ve hemen yanında bekleşen cips marka otomofili ile dudağını büzerekten hava yapmakta olucektir..tepenin başından yapacağımız son harekat onu cipsi ve şizlonguyla beraber aşağı tekerlemek olucektir.. :shifty::whistling::w00t:

Gönderi tarihi:

canım benim, demek beni yalnız bırakmayacaksın ve beni tanıyacaksın... :blushing::hug::grin:

biz bu pastaları, kekleri vede börekleri birbirimizi düşünerekten yirsek yuvarlanan tekerleklere dönüşeceğimiz garanti... :w00t:

evet hayatım, ayrık otunun aykırılık yapacağından asla şüphem yok, biz yuvarlanırken ondaki ifade aynen bu olacaktır... B):closedeyes::ermm: bizdeki ifadeler sen ben leylam yani... şu; :turned::w00t::hug:

Gönderi tarihi:

Sensiz olurmu Leylam :hug: Allah'ım inanılmaz zevkli oluyor...

Ha pazar günü ben birde Ranger denilen lünepark aletine bindim... :wacko::blink: acayip adrenalin salgılatıyor, tavsiye edeceğim... Tepetaklak dünyaya bakmak pek bi enteresan oluyor, bu arada mideniz ağzınıza geliyor, cebinizde düşmesi muhtemel eşya bırakmamanızı tavsiye ederim... bide aç karnına binin, yoksa istemediğiniz şeyler olabilir... :sick::grin:

Gönderi tarihi:

pazar gününe bütün bunları bunca aksiyonu,aktiviteyi nasıl sığdırdın,şimdi enerjini tahmin edebiliyorum işte :huh:

ben ..dönme dolaba bile hayatımda bir kere bindim tövbeliyim.. -_-:P yükseklik korkum var,ama o Ranger denilen şeyi biliyorum,fazla yüksek olmadığı sürece tepetaklaklık sorun değil hem de hiç.. :huh::wacko:

Gönderi tarihi:

kafayı eyi bir yemiş deliler siz tekerlekler gibi yuvarlanın tepelerden... :whistling::w00t:..anacım cipsim ve ben tozu dumana katarak sizi öğürtüp öksürterekten havalı bir iniş ve çıkış yaparaktan sizi orijinal tekerleklerimin altında bir güzel ezerekten...finali yapmayı düşünüyom :shifty: ne şaşıyonuz ne kadar dua etseniz azdır bana delilerim sizi incecik etmektir niyetim....eze eze hemde :w00t:

Gönderi tarihi:
pazar gününe bütün bunları bunca aksiyonu,aktiviteyi nasıl sığdırdın,şimdi enerjini tahmin edebiliyorum işte

ben ..dönme dolaba bile hayatımda bir kere bindim tövbeliyim.. yükseklik korkum var,ama o Ranger denilen şeyi biliyorum,fazla yüksek olmadığı sürece tepetaklaklık sorun değil hem de hiç..

bende bilmiyorum nasıl sığdırdım Leylacım ama sığdı yani... :stuart: anneler gününde ben çocuklar gibi şendim... :P

Ranger, dönmedolaptan yüksek değil Leylacım... :lol: sadece kendini bulutlara fırlatılmış bir füze gibi hissediyorsun o kadar :P birgün beraber bineriz belki, sen gözlerini yumarsın ben sana manzarayı anlatırım... :wub:

kafayı eyi bir yemiş deliler siz tekerlekler gibi yuvarlanın tepelerden... ..anacım cipsim ve ben tozu dumana katarak sizi öğürtüp öksürterekten havalı bir iniş ve çıkış yaparaktan sizi orijinal tekerleklerimin altında bir güzel ezerekten...finali yapmayı düşünüyom ne şaşıyonuz ne kadar dua etseniz azdır bana delilerim sizi incecik etmektir niyetim....eze eze hemde

Zaten sendende başka bişi beklenmez, -_- cipsin ve şizlongunla sen ifaden bu -_-

biz yuvarlanırken sen kokoş kokoş tünersin cipsine... :lol: ama kendini fazlaca kasma, :P çünkü güneş gözlüklerini ve üzerindeki o kokoş giysileri fırlatıp bizimle yuvarlanacağına eminim... :wub:

Gönderi tarihi:

yuk asla olabilemez :glare::closedeyes: ben asil ve fevkaladenin fevkinde bir şahsiyet olaraktan olsa olsa anca sizi cipsimi yumuşak bezlerle partatmak için yanımda taşıdığım hizmetçilerim olarak gösterebilirim... :shifty::whistling::w00t: zati şalvarlı kınalı halinizle kim duysa sözlerimi inanır şahsıma :w00t:

Gönderi tarihi:

Leylam..canım benim..tatlı çileğim.. :wub: sensiz yuvarlanırmıyız hiç..üçümüz elele yuvarlanıciiz.. :hug: birinci olan ödül olaraktan ayrık otunu cipsi ve şizlonguyla beraber yuvarlama zevkini tadıcak.. :w00t: bundan daha büyük zevk olabilir mi..? :grin:

Sarmaşığım o dediğin insanı 360 derece çeviren şeyin adı burda explorer.. :stuart: aynen bu şekilde tepetaklak kalıyorsun..ben ömrü hayatımda bi kere binme gafletinde bulundum ve Leylam gibi tövbeliyim..hala şaşarım nasıl bindiğime..bana kalsa binmezdimde arkadaşların gazına geldim.. bindiğim anda ilk işim görevli adama teknik sorular sormak oldu..bu koluma taktığınız şey ya yerinden çıkarsa..?..aha benimkinin çivisi yerinden çıkmış..yok üstümüze örtülen kapak birden kısa devre yapıp açılırsa..?adam ilkin beni ciddiye alıp bütün sorularıma metanetle cevap verirken..sonraları saçları dikilmeye..ağzı gözü çarpılmaya..ve son olarakta beni kolumdan tutup aletten aşağı indirmeye çalışmıştı ki..hilkat garibesi harekete geçti.. :w00t: önceleri benimle eğlenen kankim Selma'yla aynı ritimde ve tınıda çığlık atarken..birden sesinin kesildiğini farkettim..ağzı açıktı ama sesi çıkmıyordu.. :wassat: yoksa ölmüşmüydü..? :blink: sonra kendimi unutup kızı dürtükleyerek hayata döndürmeye çalıştım ama nafile..gözünü bile kırpmıyordu.. explorer bizi hafızamızdaki herşey darman duman oluncaya kadar çevirdi..ve artık bizden hayır kalmadığına emin olduktan sonra durdu.. :wacko: herkes cepleri boşalmış,bozukluklar ve cüzdanlar yerlere saçılmış..iç organları yer değiştirmiş vaziyette birer ikişer inmeye başladılar..bir kişi hariç;Selma..!!!..arkadaşım bütün çabalarımıza rağmen kımıldamıyordu..etini çimdirdik.. :lol: başından aşağı su döktük..ama yok.. en nihayet erkeklerden güçlü kuvvetli bir arkadaş sağlam bir Osmanlı tokadı aşkedince Selma ilkin ağlamaya, sonrada kusmaya başladı..hepimiz için unutulmaz birgün ve deneyimdi..

Gönderi tarihi:

Diloş ay karnım yarıldı ya olmaz böyle bişey, demek ağzı açıktı ama sesi çıkmıyordu ha? :w00t: Ay bu ne muhteşem bir anlatım tarzıki Cem Yılmaz okusa kıskançlıktan bir daha stand up'a tövbe ederdi. :getlost::grin: Emin ol ki şuan pıskırta pıskırta gülmekteyim, gülmem geçince ses vereceğim. Şimdilik bana müsade, :blink: masanın altına doğru düşmekteyim. byyyyyyyyyyyyyyyy :wassat::hug:

Gönderi tarihi:

şikerim sende Selma gibi şok geçiriyo olmayasın.. :unsure: ses veremiyosun ya onun gibim.. :lol: inan abartı yok..aynen böyle gerçekleşti olaylar..Selma o günden sonra bir daha eskisi gibi olamadı sanki.. :huh: en keyifli anda bile birden gözleri dalar kilitlenirdi..hemencik o arkadaşı çağırır tokat yardımıyla kendine getirirdik.. :grin: yalnız bi süre sonra tokatta kar etmemeye başladı..zannımca Selma tokat arsızı olmuştu.. :w00t:

ayyyy ay ayyyyyyyyyy...katıldım yav..karnıma kramp girdi gülmekten.. :grin: nirden getirdin aklıma bu trajik komediyi..hay sağolasın sarmaşığım.. :hug:

Gönderi tarihi:

uzun zamandır bu kadar gülmedim, inan bana harika bir anı ama senin anlatımın başka güzel, yok böyle bişey, demek bir daha eskisi gibi olamadı Selma... :wassat::w00t: vah vah vah, kız bi explorer bu kadar tesir bırakıyormu insanda? :unsure: bende de bir başka türlü şok belirtileri olmasın, pazargününden beri kendimi bir değişik hissetmekteyim bende Ranger arsızımı oldum nedir, durmadan tepetaklak olasım var... :wacko::grin: Selmayı görürsen benden selam iletiver, bendeki durum biraz farklı bende eskisi gibi değilim ama bu iyi bişeymi kötü bişeymi hala anlayamadım. :shifty::whistling:

Ay Diloşum sende çok yaşa emi, Salı Salı güldürdün beni Çarşambaya Allah kerim... :hug:

Gönderi tarihi:

var var sende de bi gariplik.. :unsure: seslenmiyim dedim ama dayanamıyciim.. :lol: şimdi sana gücü kuvveti yerinde biri lazım ki sağlam bi tokatla kendine getirsin.. :w00t: sanki tanıyorum öyle birini ama.. :shifty: eminim bu işi büyük bir zevkle yerine getirecektir.. :w00t: ama yuk kıyamam sana ben..kimseye tattırma o zevki..sen kendine yaradana sığınıp bir iki tane atıver canım.. :w00t::hug:

bu günlük bu kadar..yarın inşallah görüşmek üzere...seni..şalvarını..ellerinin kınasını ve dahi 42 beninin tekmilini birden seviyorum şikerim.. :w00t::wub::hug:

Gönderi tarihi:

Beni kendime getirecek tokatı şaklatacak şahsiyet ortalıkta yok, aman ses etme bu aralar zati bana gıcığı var, bahaneyle tokat arsızı etmesin beni... :shifty::wassat::pinch:

Ben kendimi tokatlarım sen heç merak etme, olmadı birinden yardım isterim... :unsure::sweatingbullets:

Bende seni, şalvarını, hain boğalığını, ellerinin kınasını, duygulu yazılarını seviyorum... :hug:

Gönderi tarihi:

dimek hain boğalığımı dahi seviyosun ha.. :wassat: yampiri yengecim benim.. :lol::hug:

senin için harika bir şiirim var bugün şir perisi.. :wub:

çiçeğimde var..büyüteci hazırla.. :w00t::P:grin:

resim10wp1.jpg

Şiirsel Taşım (Şairlere ithaf)

Sen şiir çocuğusun...

Yürümeden evvel yüzmeyi öğrenen.

Denizlerin yakamozlarında elleri

Ayakları okyanusları gezen

Gök bir karış senin için

Ufuklar avuçlarında zaten

Yıldızlar ezberindeki kır çiçekleri

Gecede gözlerine serpilen.

Sen şiir çocuğusun...

Elmalar altındır gözlerin için

Gördüğün beyazla pembedir bulutların

Çiğdemlerin dört mevsim açtığı eteklerinde

Islıklarla söylenir duyulmamış şarkıların

Sen şiir çocuğusun

İstemezsin martıları gümüşten kafeslerde

Karıncayı çiğnerse giymezsin papuçları

Ayçiçeklerinin tapınağı güneş kadar....

Güneş kadar yüksek olsa da arzuların

İndiremezsin tutmak için.

Özgürlüğe kuyruk sallayan uçurtmaları.

Her şafakla yeniden düşer cemrelerin

Isınan yüreğinde çatlar aşk tomurcukların

Büyütürsün sevgi fidanlarını olabildiğince

Ay dan Güneşe salıncaklar kurarsın

Sen şiir çocuğusun Sallan sallanabildiğince..

Sen Şiir Çocuğusun

Biraz kör biraz sağırsındır işte…!

Gökkuşağının her rengini seversinde

Yaa Karası…….

Seçilmiş onca güzel sözcüklerden lügatın

Yaa yalanı, yaa riyası

Boşveeer..

Sen şiir çocuğusun

Yürekle gördüğün göz,

Hislerinle duyduğun ses sana yeter

En güzel dünya Şiirlerin Dünyası.

Nevin KURULAR

Gönderi tarihi:

:crying::hug:

Bitanem, yanpirik yengeci ağlattın bu sabah, ama bu yanpirik yengeç ağlamayıda sever zaten... Çok güzel bir şiir bilemezsin neler hissettirdi bana... bitanemsin... çok seviyorum seni... ruhumun ikiz kardeşi sen nerelerdeydin bunca zamandır... :wub:

Gönderi tarihi:

Bitanem, yanpirik yengeci ağlattın bu sabah, ama bu yanpirik yengeç ağlamayıda sever zaten... Çok güzel bir şiir bilemezsin neler hissettirdi bana... bitanemsin... çok seviyorum seni... ruhumun ikiz kardeşi sen nerelerdeydin bunca zamandır...

okur okumaz seni hatırlattı bana şiir perim.. :wub: biliyordum seveceğini..sanki seni anlatıyor gibi .. :wub:

buralarda bi yerlerde seni bekliyordum canım sarmaşığım... :rolleyes::hug:

Gönderi tarihi:

Sağol bitanem o sendeki beni gördüğün şey... :wub: bendeki seni gördüğüm şeyde çok farklı değil... hatta hiç farklı değil... ne demiş şair...

Her şafakla yeniden düşer cemrelerin

Isınan yüreğinde çatlar aşk tomurcukların

Büyütürsün sevgi fidanlarını olabildiğince

Ay dan Güneşe salıncaklar kurarsın

Sen şiir çocuğusun Sallan sallanabildiğince..

Sen Şiir Çocuğusun

Biraz kör biraz sağırsındır işte…!

Gökkuşağının her rengini seversinde

Yaa Karası…….

Seçilmiş onca güzel sözcüklerden lügatın

Yaa yalanı, yaa riyası

Çok güzel söylemiş... yalanda hayatın bir parçası... hiç olmasa diyoruz ama olmuyor işte... dünyanın kendisi yalan... bizde kimilerine göre yalan olmuşuz çok mu?

buralarda seni bulacağımı bilseydim çok daha erken gelirdim... neyseki hiç bulamamış değilim... bunada şükür... :hug:

Gönderi tarihi:

evet,şair harika demiş..karada var..yalanda..hem de fazlasıyla.. -_- ondan değil midir..şiirlere şarkılara sığınışımız..bi gıdım güzelliğe..bir damlacık mutluluğa feda edişimiz kendimizi..şurda kurguladığımız hayallerimiz..gerçekleşmesi milyarda bir ihtimal bile olmayan senaryolarımız..gülüşmelerimiz..ruhlarımızın aynı mısrayla titreşmesi..aynı şarkının aynı namesinde içimizdeki o noktanın sızlaması..bir an bir kelimeden yürümesi yaşların göz pınarlarımıza..bazen bilerek ve isteyerek aldatmak kendimizi..avunmak olur olmaz şeylerle..

bunlar..bütün bunlar..kaçmak değil gerçeklerden..hepimiz fazlasıyla içindeyiz zaten..hem nereye kaçabilir ki insan..tek bildiğim ve beni mutlu eden..yalnız olmamam..bütün hissettiklerimde..düşündüklerimde..acılarımda..ve hatta yalnızlığımda bile..benimle aynı yalnızlığı çeken insanlar olduğunu biliyorum artık..onlar benim dilimden anlıyor..ben onların..ötesi var mı??

sen beni..ben de seni işte bu yüzden anlıyor ve seviyoruz sarmaşığım.. :wub:

Gönderi tarihi:
evet,şair harika demiş..karada var..yalanda..hem de fazlasıyla.. -_- ondan değil midir..şiirlere şarkılara sığınışımız..bi gıdım güzelliğe..bir damlacık mutluluğa feda edişimiz kendimizi..şurda kurguladığımız hayallerimiz..gerçekleşmesi milyarda bir ihtimal bile olmayan senaryolarımız..gülüşmelerimiz..ruhlarımızın aynı mısrayla titreşmesi..aynı şarkının aynı namesinde içimizdeki o noktanın sızlaması..bir an bir kelimeden yürümesi yaşların göz pınarlarımıza..bazen bilerek ve isteyerek aldatmak kendimizi..avunmak olur olmaz şeylerle..

bunlar..bütün bunlar..kaçmak değil gerçeklerden..hepimiz fazlasıyla içindeyiz zaten..hem nereye kaçabilir ki insan..tek bildiğim ve beni mutlu eden..yalnız olmamam..bütün hissettiklerimde..düşündüklerimde..acılarımda..ve hatta yalnızlığımda bile..benimle aynı yalnızlığı çeken insanlar olduğunu biliyorum artık..onlar benim dilimden anlıyor..ben onların..ötesi var mı??

sen beni..ben de seni işte bu yüzden anlıyor ve seviyoruz sarmaşığım.. :wub:

:clover:

gönül penceresinden ansızın bakıp geçtin

bir yangının külünü yeniden yakıp geçtin

mademki son şarkının kırık bir güftesiydim

niçin yarım bıraktın, neden bırakıp gittin?

Aşiyan yollarından ses verdiğimde duyacaksın... onsan sevdik, anladık, anlaşıldık, İğde Dalım... :wub:

Katılın Görüşlerinizi Paylaşın

Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.

Misafir
Maalesef göndermek istediğiniz içerik izin vermediğimiz terimler içeriyor. Aşağıda belirginleştirdiğimiz terimleri lütfen tekrar düzenleyerek gönderiniz.
Bu başlığa cevap yaz

×   Zengin metin olarak yapıştırıldı..   Onun yerine sade metin olarak yapıştır

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Önceki içeriğiniz geri getirildi..   Editörü temizle

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Yeni Oluştur...

Önemli Bilgiler

Bu siteyi kullanmaya başladığınız anda kuralları kabul ediyorsunuz Kullanım Koşulu.