Φ sardunyam Gönderi tarihi: 2 Nisan , 2007 Gönderi tarihi: 2 Nisan , 2007 nereye gidersen git kendini bırakamıyorsun geride... ondandır tebdili mekanda ferahlık olmaması... ama en güzel tarafı nereye gidersen git sevdiklerinde seninle geliyor, kalbinde... yüreğinde seninle... Alıntı
Φ diloş Gönderi tarihi: 2 Nisan , 2007 Gönderi tarihi: 2 Nisan , 2007 teessüflerimi şeettim sana Diloşum, benim Ghostuma nasıl Casper muamelesi yaparsın, sakıncası yuksa benim Ghostumda Tom Hanks olabilermi? a be olsun be yav... karısmatık olcekse bana da uyar..Ozbekıstan'a gıtmeyıverırız artıkın kafam karıstı ablacım essahtan,mevcudumuz kac.. sımdı de bu.. Anladım sonu yok yalnızlığın Hergün çoğalacak Her zaman böyle miydi bilmiyorum Sanki dokunulmazdı çocukken ağlamak Alışır her insan, alışır zamanla kırılıp incinmeye Çünkü olağan yıkılıp yıkılıp yeniden ayağa kalkmak Yalnızlığım yollarıma pusu kurmuş beklemekte Acılar gözlerini dikmiş üstüme nöbette Bekliyorum bekliyorum bekliyorum Hadi gelin üstüme korkmuyorum şikerim sardunyam Özbekistan mevzusunu bilmiyor..bak canem..bizler Türk erkeklerinde umduğunu bulamayıp,sükut-u hayal'e uğrayan tüm bayanlar ilkin Kazak destanını okuduktan kelli Kazakistan'a göçmeye karar verdiydik..ve fakat bi arkideş bize onların resmini sununcu(hepiciği dedem yaşında ahları gitmiş vahları kalmış) biz bu işten vazcayıp rotayı başka milletlere çevirdik..sırada Özbekistan var ama benim araştırmalrım sürüyordu hani gitmemize deyecek mi o bakımdan.. ama madem gönlümüze göre hayaletlerimiz var artıkın Leylamında buyurduğu gibi göçmemize gerek kalmadı... o şarkı süperdir de Leylam şu andaki mevzuumuzun ruhuna çok ama çok aykırı... Alıntı
Φ sardunyam Gönderi tarihi: 2 Nisan , 2007 Gönderi tarihi: 2 Nisan , 2007 :w00t: göçmen kuşlar sizi Alıntı
Φ frozen Gönderi tarihi: 2 Nisan , 2007 Gönderi tarihi: 2 Nisan , 2007 kalbim ellerim kadar küçük değil canem senide alır içine bidenem.. çaktırma Alıntı
Φ LeylaM Gönderi tarihi: 2 Nisan , 2007 Gönderi tarihi: 2 Nisan , 2007 ablacım niye oyle dıyon,sen bizle gocmeyecek misin.. evet sarkı haleti ruhıyeye uymadı Dilosum..ben bi aydın havası bulam Alıntı
Φ sardunyam Gönderi tarihi: 2 Nisan , 2007 Gönderi tarihi: 2 Nisan , 2007 okula gidiyorum ben, bu Frozen cadısı bugün kemale ermiş çok büyük kelamlar ediyor çözerseniz haberim olsun leylam önce siz bi göçün mekan uygunsa bende gelirim Alıntı
Φ frozen Gönderi tarihi: 2 Nisan , 2007 Gönderi tarihi: 2 Nisan , 2007 susadım yoruldum ama aklım hayatta gıcığım çok düştüm yaralandım ama sarıldım hayata... Alıntı
Φ diloş Gönderi tarihi: 2 Nisan , 2007 Gönderi tarihi: 2 Nisan , 2007 ablacım niye oyle dıyon,sen bizle gocmeyecek misin..evet sarkı haleti ruhıyeye uymadı Dilosum..ben bi aydın havası bulam aydın havası ha okula gidiyorum ben, bu Frozen cadısı bugün kemale ermiş çok büyük kelamlar ediyor çözerseniz haberim olsun leylam önce siz bi göçün mekan uygunsa bende gelirim ben onun dilinden anlıyorum sanırsam.. olmaz şikerim anca beraber kanca beraber..ya hepcek göçülecek yahiç göçülmeyecek..işte o kadder hadi canım görüşürüz bende biraz çalışsam hiç fena olmıycak Alıntı
Φ LeylaM Gönderi tarihi: 2 Nisan , 2007 Gönderi tarihi: 2 Nisan , 2007 ben de gıtmem gerekıyor demeye geldıydım,gozum arkada kalmayacak neyse Alıntı
Φ yumote Gönderi tarihi: 2 Nisan , 2007 Gönderi tarihi: 2 Nisan , 2007 buralarda bi sardunya varmış tanıyan gören var mı beni bi okuyup üfliycekti de azıcık delirdim üfffff sıraya bak amanın Alıntı
Φ sardunyam Gönderi tarihi: 3 Nisan , 2007 Gönderi tarihi: 3 Nisan , 2007 buralarda bi sardunya varmış tanıyan gören var mı beni bi okuyup üfliycekti de azıcık delirdim üfffff sıraya bak amanın ben tanıyorum Sardunya'yı canım, ne oldu bir yaramazlık mı yaptı, çekiverem kulağını? Yumotem hoşgeldin bitanem, okuyup üfleyim bitanem, hemen şimdi başlayım hemde... yeter ki sen iste... her zaman dualarım seninle çalıkuşum... Alıntı
Φ diloş Gönderi tarihi: 3 Nisan , 2007 Gönderi tarihi: 3 Nisan , 2007 bak Sardunyam'ı hatırlıyosun ama... iğde dalını da hatırlarsın kanımca ..bu şarkı senin için... ; bir sayfa kopuyor zamandan ayrılırken sen yanımdan bu aşkın daha en başından korkuyordum ben sonundan.. bir günah gibi,gizledim seni.. kimse görmedi seninle beni ağlarken içim..güldü gözlerim gir günah gibi gizledim... Alıntı
Φ LeylaM Gönderi tarihi: 3 Nisan , 2007 Gönderi tarihi: 3 Nisan , 2007 nasılsın bugun ablacım,aglamıyorsun degil mi inşallah.. Sezen'in mi şarkısıydı,hatırlayamıyorum ama,siil gözünün yaşınıı diye bir şarkı vardı sankim Alıntı
Φ sardunyam Gönderi tarihi: 3 Nisan , 2007 Gönderi tarihi: 3 Nisan , 2007 bak Sardunyam'ı hatırlıyosun ama... iğde dalını da hatırlarsın kanımca ..bu şarkı senin için... ; bir sayfa kopuyor zamandan ayrılırken sen yanımdan bu aşkın daha en başından korkuyordum ben sonundan.. bir günah gibi,gizledim seni.. kimse görmedi seninle beni ağlarken içim..güldü gözlerim gir günah gibi gizledim... teşekkür ederim iğde dalım, sevdiğim bir şarkı bu.. nasılsın bugun ablacım,aglamıyorsun degil mi inşallah.. Sezen'in mi şarkısıydı,hatırlayamıyorum ama,siil gözünün yaşınıı diye bir şarkı vardı sankim canım Leylam, çok güzel bir çiçek, ağlamıyorum bitanem, uyumaktan şuan serseme döndüm kalktım yarım ekmek arası domates peynir yedim, tam süper oldum bak sezenim söylüyor bizim için... ben beni bilirim gel gör anlatamam, gir bak içerde hem bahar hem güz, dünya malında, komşu bağında, billa gözüm yok dururum dümdüz... Alıntı
Φ diloş Gönderi tarihi: 3 Nisan , 2007 Gönderi tarihi: 3 Nisan , 2007 uykucu sarmaşığım benim.. ne o ? gündüzün gecen birbirine karışmış senin.. hem bi yanın bahar..bi yanın güz.. Alıntı
Φ LeylaM Gönderi tarihi: 3 Nisan , 2007 Gönderi tarihi: 3 Nisan , 2007 gozum yok dururum dümdüz .. evet sersemlıgını cok ıyı anlıyorum..ıste ben hergün o sekıldeyım Alıntı
Φ diloş Gönderi tarihi: 3 Nisan , 2007 Gönderi tarihi: 3 Nisan , 2007 gozum yok dururum dümdüz .. evet sersemlıgını cok ıyı anlıyorum..ıste ben hergün o sekıldeyım alın benden de o kadar... :wub: Alıntı
Φ sardunyam Gönderi tarihi: 3 Nisan , 2007 Gönderi tarihi: 3 Nisan , 2007 yerim sizi ben, uyku sersemlerim benim iğde dalım gecem gündüzüme karışmadı beaa, ama gündüz bir iki saat uyumak iyi geliyor bana, geceleri film izliyorum, kitap okuyorum, az uyuyorum ondan bitanem... dün bir film izledim iliklerim dondu anacım, gerim gerim gerildim leylam benim sersemlik konusunda yalnız değilsin canım Alıntı
Φ LeylaM Gönderi tarihi: 3 Nisan , 2007 Gönderi tarihi: 3 Nisan , 2007 sevindim ablacim.. ben de gece az uyuyup gunduz ara ara uyumaya calisan ve sersemleyen zavalli bir sahsiyetim..filmi merak ettim cok mu donduruyor Alıntı
Φ sardunyam Gönderi tarihi: 3 Nisan , 2007 Gönderi tarihi: 3 Nisan , 2007 çok gericiydi leylacım... donrurucuydu aynı zamanda battaniyenin altında hop hop hopladım anacım Alıntı
Φ egzorsist Gönderi tarihi: 5 Nisan , 2007 Gönderi tarihi: 5 Nisan , 2007 arkadaşlar içerde de bi bakıp çıkacağım Alıntı
Φ sardunyam Gönderi tarihi: 5 Nisan , 2007 Gönderi tarihi: 5 Nisan , 2007 hoş geldin gardaş, cigara getirdinmi bari... Alıntı
Φ egzorsist Gönderi tarihi: 5 Nisan , 2007 Gönderi tarihi: 5 Nisan , 2007 he he abla birinci filitresiz ama ağızlıkta var Alıntı
Φ sEn EsTiKçE bEn TiTrErİm... Gönderi tarihi: 5 Nisan , 2007 Gönderi tarihi: 5 Nisan , 2007 annecim.... kendi defterime de yazdım ama...buraya da yazıım.. canım Efe'me geçmiş olsun... böcükk hasta olmuş duydum ki...öp benim yerime iki miniğini de.... onlarda benim yerime seni öpsünler ama... çok özledim ben senüü....canım annem benim.... Alıntı
Önerilen İletiler
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.