Φ sardunyam Gönderi tarihi: 30 Mart , 2007 Gönderi tarihi: 30 Mart , 2007 olsun bidenem..şarkıya yepyeni bir boyut kazandırmışsın fenamı? öyle oldu galiba boyut değiştiriyorum Diloşum Alıntı
Φ diloş Gönderi tarihi: 30 Mart , 2007 Gönderi tarihi: 30 Mart , 2007 zaman zaman boyut değiştirmek en iyisidir..olaylara dışardan bakmış olursun..vay bee..sabah sabah ne pis konuştum gene Alıntı
Φ sardunyam Gönderi tarihi: 30 Mart , 2007 Gönderi tarihi: 30 Mart , 2007 zaman zaman boyut değiştirmek en iyisidir..olaylara dışardan bakmış olursun..vay bee..sabah sabah ne pis konuştum gene doğru dersin Diloşum, ben arada boyut ve kabuk değiştiriyorum aneyyy, ben bu akşam Antalya yolcusuyum bidenem, yarın yokum, pazar yokum, pazartesi görüşürüz umarım Alıntı
Φ frozen Gönderi tarihi: 30 Mart , 2007 Gönderi tarihi: 30 Mart , 2007 napcan antalyalarda gıcığım..ben çok özlerim seni hayırlı yolculuklar bidenem... zati hafta sonu bende giremem çok işim var..çokkkkkk bu arada imzan çok güzel olmuş canem.... Alıntı
Φ diloş Gönderi tarihi: 30 Mart , 2007 Gönderi tarihi: 30 Mart , 2007 doğru dersin Diloşum, ben arada boyut ve kabuk değiştiriyorum aneyyy, ben bu akşam Antalya yolcusuyum bidenem, yarın yokum, pazar yokum, pazartesi görüşürüz umarım denize girmek için çok erken değil mi bidenem ne yapceksin oralarda?..neyse haftasonları giremiyorum zati..kendimi böyle teselli ediyim..şimdiden özledim sanki.. Alıntı
Φ LeylaM Gönderi tarihi: 31 Mart , 2007 Gönderi tarihi: 31 Mart , 2007 ben koca haftasonu ne yapacagim burda.. sizsiz..garip.. uff uf uzun hava cigirasim geldi simdi.. Alıntı
Φ frozen Gönderi tarihi: 1 Nisan , 2007 Gönderi tarihi: 1 Nisan , 2007 ben koca haftasonu ne yapacagim burda.. sizsiz..garip.. uff uf uzun hava cigirasim geldi simdi.. bi çığırsanda dinlesek nenem bu haftasonu çok yorucu geçti benimde bu saate kadar uğrayamadım ...umarım sizlerin güzel geçmiştir... gıcığım yürüdünmü eyi bir ..sen şimdi kiloda vermişsindir.. Alıntı
Φ sardunyam Gönderi tarihi: 2 Nisan , 2007 Gönderi tarihi: 2 Nisan , 2007 napcan antalyalarda gıcığım..ben çok özlerim seni hayırlı yolculuklar bidenem... zati hafta sonu bende giremem çok işim var.. bu arada imzan çok güzel olmuş canem.... denize girmek için çok erken değil mi bidenem ne yapceksin oralarda?..neyse haftasonları giremiyorum zati..kendimi böyle teselli ediyim..şimdiden özledim sanki.. işte geldim burdayım, Antalya çok güzeldi yaw, gerçi bütün gün yağmur yağdı ama hava ılıktı, sırılsıklam oldum ama uzun zamandır yağmurda yürümeyi özlemiştim eyi oldu... bu arada ben Antalyaya yerleşmeye karar verdim... pek bi güzelmiş canem, okullar kapansın taşınayım diyorum... Alıntı
Φ xminex Gönderi tarihi: 2 Nisan , 2007 Gönderi tarihi: 2 Nisan , 2007 Bıçak Yere düşürülen bir bıçak sesi Kristali tuzla buz olmuş gözlerinin biliyorum ay kanatıyor ne zaman sussak geceyi Kendini benim yerime koy Oğul öksüzü babalar yerine Susmayalım. Bıçak uyuyor kelimelerin kalbinde Kanlı bir şerbet gibi akar dururdu İpeği ikiye bölen kılıçların ağzı Bir biz inmedik suya Kaç mevsimin yağmuru buruştu elimizde Örtülü çarşılarda ölümü tebdil ettik uzak durduk kabzasına çağıran intikamdan Bir biz inmedik suya Kendini benim yerime koy Oğul öksüzü babalar yerine Susuyorum. Ölülerim uyuyor kalbimde Murathan Mungan Alıntı
Φ diloş Gönderi tarihi: 2 Nisan , 2007 Gönderi tarihi: 2 Nisan , 2007 işte geldim burdayım, Antalya çok güzeldi yaw, gerçi bütün gün yağmur yağdı ama hava ılıktı, sırılsıklam oldum ama uzun zamandır yağmurda yürümeyi özlemiştim eyi oldu... bu arada ben Antalyaya yerleşmeye karar verdim... pek bi güzelmiş canem, okullar kapansın taşınayım diyorum... gideceğin yere beni de götür..sorana başımın belası dersin... Antalya'ya yerleşmek mi dersin? bayılırım o şehre Sardunyam..kararlıysan benide götür e mi? Alıntı
Φ sardunyam Gönderi tarihi: 2 Nisan , 2007 Gönderi tarihi: 2 Nisan , 2007 gideceğin yere beni de götür..sorana başımın belası dersin... Antalya'ya yerleşmek mi dersin? bayılırım o şehre Sardunyam..kararlıysan benide götür e mi? Sensiz gitmeyi düşünmüyorum Diloşum, sen hazır olunca haber ver ben evimizi tutayım şöyle denize nazır kibrit kutusu gibi bir ev, minik bir bahçe ve içinde portakal ağacı, sen ben ve bizim çocuklar amanın ne güzel olurdu yaww Alıntı
Φ diloş Gönderi tarihi: 2 Nisan , 2007 Gönderi tarihi: 2 Nisan , 2007 Sensiz gitmeyi düşünmüyorum Diloşum, sen hazır olunca haber ver ben evimizi tutayım şöyle denize nazır kibrit kutusu gibi bir ev, minik bir bahçe ve içinde portakal ağacı, sen ben ve bizim çocuklar amanın ne güzel olurdu yaww şikerim o kibrit kutusuna hepcek sığabilecekmiyiz niyse üstüste sardalyalar kimin yaşarız artıkın Alıntı
Φ sardunyam Gönderi tarihi: 2 Nisan , 2007 Gönderi tarihi: 2 Nisan , 2007 kısım birbirimizi kaybetmeyelim evin içinde... nedir o öyle metrekarelerce büyük ama soğuk lüks binalar... bizim evimizin ruhu olacak, sardalya olsak bile... Alıntı
Φ LeylaM Gönderi tarihi: 2 Nisan , 2007 Gönderi tarihi: 2 Nisan , 2007 sardalya da pek guzel olur canıım Alıntı
Φ diloş Gönderi tarihi: 2 Nisan , 2007 Gönderi tarihi: 2 Nisan , 2007 kısım birbirimizi kaybetmeyelim evin içinde... nedir o öyle metrekarelerce büyük ama soğuk lüks binalar... bizim evimizin ruhu olacak, sardalya olsak bile... bende çok büyük evleri sevmem aynı sebepten..bizimkisi miniminnacık ama çok sevimli olcek.. sardalya da pek guzel olur canıım gel canım bi sardalyasıda sen ol evimizin Alıntı
Φ LeylaM Gönderi tarihi: 2 Nisan , 2007 Gönderi tarihi: 2 Nisan , 2007 tabi Dilosum,orta boy bir sardalya olabilirim ama evde ruh da olcekmis Alıntı
Φ diloş Gönderi tarihi: 2 Nisan , 2007 Gönderi tarihi: 2 Nisan , 2007 tabi Dilosum,orta boy bir sardalya olabilirim ama evde ruh da olcekmis yuk kıs korkma sen ondan ...o şey gibim..casper gibim bişey.. yapmaz bişeycik sana.. valla sardalyalığımın boyutları hakkında yorum yapmaktan itinayla kaçınmam lehime olur kanımca Alıntı
Φ sardunyam Gönderi tarihi: 2 Nisan , 2007 Gönderi tarihi: 2 Nisan , 2007 sardalya da pek guzel olur canıım sardalyalar biz olooruz demi canem, istif istif sardalyalar... bende çok büyük evleri sevmem aynı sebepten..bizimkisi miniminnacık ama çok sevimli olcek.. gel canım bi sardalyasıda sen ol evimizin evimizin ruhu olcek, Ghost diyecez bir ona kısaca, Patrick soyadını şimdi söyleyemeyeceğim siz hatırlamışsınızdır Demi Moore ile birlikte rol almışlardı, hayatım boyunca en çok sevdiğim film o olmuştur ve belki 20 den fazla izlemiştim... hala aklımdadır bazı sahneleri... öyle bir ruhumuz olsa diyorum... karismatik bir ruh yaneee Alıntı
Φ LeylaM Gönderi tarihi: 2 Nisan , 2007 Gönderi tarihi: 2 Nisan , 2007 Ghost ha..ve Casper.. sevimli ve karizmatik.. lezız istif sardalyalar ve sardalya ruhları.. onlar icin yer problemi olmaz herhalde sanırım ama.. Alıntı
Φ sardunyam Gönderi tarihi: 2 Nisan , 2007 Gönderi tarihi: 2 Nisan , 2007 aynen öyle Leylam, ama sankim senin kafan biraz karıştı mı ne? kenan doğulu diyor ki anne kızlık soyadı ne gereksiz ayrıntı... Alıntı
Φ diloş Gönderi tarihi: 2 Nisan , 2007 Gönderi tarihi: 2 Nisan , 2007 sardalyalar biz olooruz demi canem, istif istif sardalyalar... evimizin ruhu olcek, Ghost diyecez bir ona kısaca, Patrick soyadını şimdi söyleyemeyeceğim siz hatırlamışsınızdır Demi Moore ile birlikte rol almışlardı, hayatım boyunca en çok sevdiğim film o olmuştur ve belki 20 den fazla izlemiştim... hala aklımdadır bazı sahneleri... öyle bir ruhumuz olsa diyorum... karismatik bir ruh yaneee he canım biz oluyoruz..Şu adına kısaca Ghost diyeceğimiz ruhlardan biri bendenizin yoğun isteğine binaen Banderas'a benzeyebilir mi nütfennn gerçi ona casper'lık pek yakışmasa da sardunyamın patrick'i biraz Casper'ı andırabilir..bir sakıncası yok kanımca Ghost ha..ve Casper.. sevimli ve karizmatik.. lezız istif sardalyalar ve sardalya ruhları..onlar icin yer problemi olmaz herhalde sanırım ama.. benimki yukardki ifadelerime bakcek olursak sadece karismatik olcek şikerim...öylece salınacak ortada... Alıntı
Φ sardunyam Gönderi tarihi: 2 Nisan , 2007 Gönderi tarihi: 2 Nisan , 2007 teessüflerimi şeettim sana Diloşum, benim Ghostuma nasıl Casper muamelesi yaparsın, sakıncası yuksa benim Ghostumda Tom Hanks olabilermi? Alıntı
Φ LeylaM Gönderi tarihi: 2 Nisan , 2007 Gönderi tarihi: 2 Nisan , 2007 karısmatık olcekse bana da uyar..Ozbekıstan'a gıtmeyıverırız artıkın kafam karıstı ablacım essahtan,mevcudumuz kac.. sımdı de bu.. Anladım sonu yok yalnızlığın Hergün çoğalacak Her zaman böyle miydi bilmiyorum Sanki dokunulmazdı çocukken ağlamak Alışır her insan, alışır zamanla kırılıp incinmeye Çünkü olağan yıkılıp yıkılıp yeniden ayağa kalkmak Yalnızlığım yollarıma pusu kurmuş beklemekte Acılar gözlerini dikmiş üstüme nöbette Bekliyorum bekliyorum bekliyorum Hadi gelin üstüme korkmuyorum Alıntı
Φ sardunyam Gönderi tarihi: 2 Nisan , 2007 Gönderi tarihi: 2 Nisan , 2007 naptın Leylam Sezen damarımı kabarttın gene Sezene dönsün nağmeler hadi bakem... nereye gitsem yanımda götürüyorum çilelerimi valizimde taşıyorum keşkelerimi bilelerimi havalanmıyor oyalanmıyor ruhum ne çare üstüne hasretle dolduruyorum filelerimi neresinden başlasam eskisi gibi kolay olmuyor kelimelere itimadım kalmadı işim çok zor iri yarı kötü kalpli geçkin kadınlar gibi dil çöplerini naylon torbalarında saklıyor tebdili mekanda ferahlık yokmuş aslında acının yüz ölçümü yeryüzünden çokmuş aslında... Alıntı
Φ LeylaM Gönderi tarihi: 2 Nisan , 2007 Gönderi tarihi: 2 Nisan , 2007 ya oyleymis..acının yüz ölçümü yeryüzünden çokmuş aslında... ya ne guzel sozler degıl mi? Alıntı
Önerilen İletiler
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.